Понеділок, 29.04.2024, 00:51




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Липень » 18 » Михайло Іваночко «Одне із націоналістичних гасел: дійти до кожного українця ми втілюємо в життя»
01:08
Михайло Іваночко «Одне із націоналістичних гасел: дійти до кожного українця ми втілюємо в життя»

«Проблеми громади – це насамперед мої проблеми, які потрібно вирішувати. Я ніколи не боявся важкої роботи та вмію відповідати перед громадою, адже головними моїми принципами є відкритість, наполегливість, відповідальність не тільки за слова, але й за вчинки, за роботу, за дії», - зазначає голова Надвірнянської РДА, свободівець Михайло Іваночко.

Починаючи з липня цього року свободівець проводить виїзні робочі наради з розгляду проблемних питань населених пунктів Надвірнянського району. При цьому свободівець зазначає, що одне із головних націоналістичних гасел «дійти до кожного українця», ми повинні втілити в життя.

На сьогоднішній день  очільник району відвідав села  Пнів,  Гвізд,  Молодьків, Чорні  Ослави, Білі Ослави, Чорний Потік, Заріччя, смт. Битків та Делятин.

Спілкуючись з жителями с. Пнів, свободівець вислухав скарги, які надішли від громади, оглянув хід капітального ремонту дитячого садочка «Дюймовочка» та адмінприміщення сільської ради, вивчив питання поглиблення водовідвідного каналу для убезпечення від паводкових вод.

Для жителів селища Битків болючим та злободенним залишається питання виготовлення генерального плану селища. Адже через те, що такого важливого документа немає неможливий розвиток селища, стало неможливим будьяке будівництва, приватизація та узаконення житлових та господарських споруд. Для вирішення цього питання неодноразово фракція ВО «Свобода» в районній раді наполягала та вимагала відповідного реагування влади під час сесійних засідань раді. Як зазначив Михайло Іваночко питання виготовлення генерального плану смт. Битків знаходиться під контролем райдержадміністрації і адміністрація  готова сприяти у вирішенні цієї проблеми. 

В ході зборів були розглянуть ряд інших питання: необхідність ремонту дороги, будівництва будинку культури, вуличного освітлення селища, скорочення охоронної зони об’єктів НГВУ«Надвірнанафтагаз».

Під час візиту у с. Гвізд свободівець зазначив, що важливою до вирішення проблемою в районі залишається ремонт доріг. У Гвозді проводять ямкового ремонту дороги обласного значення Надвірна – Креховичі, на яку райдержадміністрація виділила щебень, а сільська громада зібрала кошти для асфальтного покриття. Сільський голова с. Молодків розповів про будівництво котельні з енергозберігаючими котлами для школи, про інвестиційні проекти та обласну програму щодо розвитку території, яка діяла в селі, а також ознайомив з проектом написання програми «Екологія – 2013». Голова райдержадміністрації Михайло Іваночко наголосив, що кожен сільський голова повинен дбати про свій населений пункт, адже кожне село – маленька частинка великої України.

У селах Чорні  Ослави, Білі Ослави, Чорний Потік, Заріччя та смт. Делятин націоналіст розпочав свій візит із розгляду питання  ремонту доріг.

Михайло Іваночко відвідав Білі  Ослави, де зараз розпочато ямковий ремонт дороги обласного значення Делятин-Яблуниця, на яку райдержадміністрація виділила щебінь, а громада самостійно цементним розчином ремонтує ями. 

З держбюджету, на даний час, не виділяється жодних коштів для ремонту доріг, адже в країні непроста економічна ситуація, криза підсилена військовими діями на сході країни.  Ми повинні визнати, що дороги у нас в жахливому. Незважаючи на відсутність фінансування, нам вдалося залучити до роботи приватних підприємств, великі підприємства району нафтової та лісової галузей.  Жителі сіл активно долучаються до роботи для допомоги в своїх населених пунктах», - розповів націоналіст.

В селі Заріччя також ведуться ремонтні роботи шляхового покриття. Михайло Іваночко подякував жителям за активну участь у допомозі  ремонту доріг.

До цих проблем додалися питання вивозу та утилізації сміття, упорядкування пасажирських перевезень. Сільський голова с. Чорні Ослави звернувся з питання потреби ремонту фасаду будинку культури та заміни вікон.

На завершення голова райдержадміністрації підвів підсумки виїздних нарад та зустрічей з громадами та  зазначив, що районна державна адміністрація спільно з районною радою повинна відновити практику проведення  нарад з виїздом на місця по селах для живого спілкування та наочного вивчення питань життєдіяльності району.

«Мета таких виїзних нарад полягає у тому, щоб сільські, селищні голови не на словах, а на конкретних справах демонстрували ту роботу, яку  проводять разом із виконавчими комітетами, депутатами сільських та селищних рад по створенню належних умов для розвитку сільських територій. Районна влада всіляко буде сприяти розвитку сіл та вирішенню їхніх проблемних питань. Я впевнений, що разом зі спільною підтримкою ми будемо працювати та втілювати прагнення на бажання в життя»,- відзначив Михайло Іваночко.   

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 394 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
00:51
 
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0