П'ятниця, 26.04.2024, 05:17




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Листопад » 14 » Михайло Іваночко «Роботи в районі є багато, тільки було б у всіх бажання працювати»
14:51
Михайло Іваночко «Роботи в районі є багато, тільки було б у всіх бажання працювати»

Роботи в районі є багато, тільки було би бажання працювати. Працювати на благо громади району та України. В цьому переконаний голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко, який у квітні цього року, після подій Революції гідності, за дорученням громади очолив виконавчу владу Надвірнянщини.

Свободівець зазначає, що працювати доводиться у важких для країни умовах, адже на сході держави точиться війна з російським окупантом. Потрібно було все розпочинати не з нуля, а з великих мінусів в усіх напрямках економіки. А тут ще й розпочалося збройне протистояння з терористами і російськими найманцями на сході України, бюджетне фінансування повністю переорієнтували на військові потреби.

«Прийшовши на посаду найперше я стикнувся з проблемою ремонту доріг. І це виглядало парадоксально. Адже я, депутат районної ради та громадський активіст став, так би мовити, заручником ситуації, коли ще торік восени виводив людей у рідному селищі на протестні акції проти тодішньої виконавчої влади: ми блокували проїзд автотранспорту вкрай розбитою дорогою, вимагаючи невідкладного її ремонту, проводили блокування доріг в Надвірній», - розповідає свободівець.

Завдяки наполегливості голови РДА Михайла Іваночка у с. Зелена все таки вдалося відремонтувати дороги Надвірна-Бистриця та Зелена-Черник. Як розповідає свободівець жителі сіл також доклали зусиль в ремонті дороги. Впорядкувати рівчаки біля своїх осель, щоб вода мала куди стікати, допомагати в ремонті і працівникам райавтодору. До відновлення дороги залучили підприємства лісової та нафтогазової галузей району, великоваговий транспорт яких великою мірою і спричинив руйнування.

«Лісівники своєю технікою прокопали рівчаки на під’їзді до села, прочистили потічки, купували асфальт для ремонту дороги до Зеленої. Також приватні підприємці оплачують вартість  матеріалу, яким шляховики накривають зверху щебінь. Відгукнувшись на моє прохання, 750 тонн на ремонт тієї дороги дав Микола Круць, голова правління ПАТ «Івано-Франківськцемент», яке має в селі Пасічні нашого району кар’єри з добування нерудних будівельних матеріалів. За кошти ПАТ «Укрнафта» укладено на дорозі асфальт до центру сусіднього села Черника». Велика подяка всім підприємцям, директорам підприємств, які долучилися до ремонту доріг, підтримавши мої звернення до них.»

Михайло Іваночко зазначає, що впродовж літніх місяців, у вересні і жовтні часу не дармувала ні виконавча влада, ні самі жителі багатьох сіл району. Жителі Саджавки — розвозили щебінь і засипали ним ями на дорозі. Той же матеріал ми надали для ремонту доріг у Гвозді та Білих Ославах. У першому з цих сіл люди зібрали кошти на закупівлю асфальту, а в другому — скріплювали зверху щебінь у ямах цементним розчином. Було здійснено ямковий ремонт дороги у смт. Ланчин. Заключившись підтримкою підприємців району вдалося домовитися про закупівлю додаткового щебеню - розповідає націоналіст.

З Лісної Тарновиці, тамтешнього заводу асфальтну продукцію нині бере вся область, бо він єдиний такий залишився. Раніше підприємство належало Облавтодору, проте більш як півтора року не діяло через велику (понад 150 тис. грн.) заборгованість за газ та електроенергію. Передали його на баланс нашого району після того, як влада Надвірнянщини твердо пообіцяла вирішити питання з боргами заводу, — і зробила це. Отож слова ми дотримали й відновили роботу «лежачого» підприємства.

«Попри численні ремонти на дорогах району проблемних точок ще чимало. Якщо слідкувати за станом доріг та завчасно проводити ремонт, то можна уникнути критичної ситуації, яка  на сьогодні склалася на всіх дорожніх шляхах. Тому доки дозволяють погожі осінні дні нами заплановано засипати вибоїни та ями на дорогах обласного та місцевого значення.» – зазначив Михайло Іваночко.

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 605 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
05:17
 
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0