Субота, 27.04.2024, 06:25




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Лютий » 26 » Михайло Іваночко «Так гартуються справжні українські вояки та вільна Україна»
21:39
Михайло Іваночко «Так гартуються справжні українські вояки та вільна Україна»

Днями із зони визвольних змагань зі східного фронту повернулися надвірнянські активісти та очільник Надвірнянської районної організацій ВО "Свобода" Михайло Іваночко. Націоналісти відвідали 4-тий батальйон оперативного призначення Національної Гвардії «Крук» та доправили землякам, які героїчно боронять Україну на Донбасі, позашляховик «Опель –Фронтера».

Перед поїздкою місцеві священики, разом з отцем-деканом Іваном Качанюком, освятили автомобіль та відслужили молебень за подорожуючими.

Надвірнянські свободівці доправили в Кримське чергову допомогу для своїх земляків Олега Туєшина, Андрія Лисканюка, Ярослава Сушириби, Андрія Гнипюка та Андрія Семчука, які беруть участь у війні за Україну. Націоналістам вдалося придбали транспорт завдяки благодійним коштам зібраних громадами сіл, приватних підприємців, діаспорою закордоном та активістами-свободівцями. Цей автомобіль доукомплектували, поміняли ходову, купили нові колеса, стойки, кулаки, маятники, масла, зварили багажник та броню.

Голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко, повернувшись із східного фронту, розповів яка атмосфера зараз панує на сході нашої країни, як живуть бійці на передовій та настрої місцевого населення.

Михайло Іваночко зазначає, що настрій бойовий, духу бійців ніхто не зможе зламати, ні путінська пропаганда, ні його поплічники. Бійці впевнені у перемозі та готові бороти Вітчизну до останнього, за Свободу, Незалежність та Справедливість.

«Відбулася Революція Гідності, впав злочинний режим Януковича та сьогоднішня сумнівна влада, саме «сумнівна» тому, що не може визначитися з ким вона - з українським народом чи з кремлівськими карликами. Ці всі фактори об’єднали український народ і ми чи не вперше відчули, що в єдності наша сила, українська нація себе вже сформувала. Українці відчули себе нацією під час Революції Гідності, у війні з московськими окупантами на сході держави. Після нашої перемоги до влади прийдуть ті, хто буде робити користь для українського народу, для держави. Ось в чому суть боротьби, яка сьогодні іде на сході країни», - зазначив Михайло Іваночко.

Свободівець констатував про втрати та упущення української сторони в інформаційній війні і, нажаль, керівництво держави в цьому напрямку нічого не робить.

«Людям потрібно показувати правду, доносити її до всіх українців. Сьогодні чомусь мало говориться про великі перемоги українських військових на фронті. Звичайно, є втрати, бо це війна, але є й великі перемоги, адже хлопці дають відсіч ворогові, відновлюють армію, яку нищили всі роки нашої Незалежності. Можу запевнити, у нас є чимало героїв на фронті, потрібно показувати якомога більше позитиву, здобутки та перемоги нашого війська», - зазначив свободівець.

Наші земляки, яких ми провідували в останній поїздці, призвичаїлися та прилаштувалися до умов війни, розповідає націоналіст. «В селищі, де вони несуть службу є декілька хат старих хат, які не потрапили під обстріл. Хлопці облаштували там кухню, варять їсти. Облаштували бліндажі та бункери, де бійці переховуватися від артобстрілів та ударів «Градів»  Серйозна проблема виникає на місці з автомобілями для пересування. Свободівець вважає, що на передових позиціях підрозділи мусять бути забезпечені мобільним транспортом для пересування, бойового реагування.

Але найголовнішим залишається те, що попри недолуге керівництво держави, незрозумілу гру міністрів та Генштабу, наші хлопці на передовій не втрачають оптимізму та вірять у нашу перемогу.

«Бійці кожного дня дивляться в очі смерті, ризикують власним життям і їм потрібно знати, що це все недарма, що вдома їх чекають, вірять в них та в нашу перемогу. У забутому державою краї, де точиться війна, наші захисники щоденно стикаються з занедбаним побутом та безглуздими наказами командирів, тому підтримувати їх бойовий дух є обов'язком тих, хто зараз знаходиться в тилу. Ніхто не має права відгороджуватися від подій на сході нашої країни, адже просто зараз гартуються справжні українські воїни та справжня вільна Україна.» - наголосив Михайло Іваночко.

 «В той час як політики розповідають нам про «перемир'я» та спокій, наші вояки й надалі стримують окупанта не шкодуючи власного життя. Насправді ніхто з бійців на передовій не має ілюзій та примарних сподівань на те, що якісь політичні угоди принесуть на терени українського сходу мирне життя. Ми безсумнівно здолаємо кремлівський імперіалізм та переможемо московського окупанта. Вони забули, що ми бандерівці, а наш дух не переможний. Бо ми воюємо за «ідею, час якої настав», в цьому наша сила» - переконаний Михайло Іваночко.

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 473 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
06:25
 
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0