Четвер, 02.05.2024, 13:02




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Жовтень » 13 » Михайло Іваночко «Українська Повстанська Армія боролася за те, щоб кожна нація жила вільним життям на СВОїй Богом ДАній державі»
00:28
Михайло Іваночко «Українська Повстанська Армія боролася за те, щоб кожна нація жила вільним життям на СВОїй Богом ДАній державі»


У Прикарпатському селі Назавизів що на Надвірнянщині вважають вояків УПА національними героями, перед якими варто схилити голови, а їхні визвольні змагання необхідно вшановувати та вивчати сучасному поколінню для знання правдивої історії свого народу.

Саме через такі настрої 13 жовтня 2013 року громада села відзначила 71 річницю створення Української Повстанської Армії та чисельно зібралася у сільському клубі. 

     

Священик УГКЦ о. Роман Іванків разом з громадою молився сьогодні за воїнів УПА, які загинули за волю і незалежність нашої Батьківщини.

     


Голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» привітав усіх присутніх з річницею створення УПА та сказав: «Українська Повстанська Армія боролася за Українську Самостійну Соборну Державу і за те, щоб кожна нація жила вільним життям у своїй власній, самостійній державі. Цими самими постулатами послуговується і Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Послідовно та цілеспрямовано свободівці йдуть до цілі, яка лежить у основі «Програми захисту українців» - побудова національної та соціально-справедливої держави».

     

«Всеукраїнське об’єднання «Свобода», отримавши підтримку людей на останніх парламентських виборах увійшла у велику політику і з нею, як з представником мільйонів українців стали рахуватися», - продовжив Михайло Іваночко. «Кардинально змінилася робота Верховної ради, влада відчула силу народу та серйозно занепокоїлася. Тому сьогодні пішов такий шквал брехні, чорного піару саме проти «Свободи» і на телебаченні і в Інтернеті та в друкованих ЗМІ. Не піддавайтеся на підлу брехню та на провокаційні статті жовтої преси. Потрібно розуміти, що якщо брехливі статті, проплачені телевізійні програми направлені на очорнення «Свободи», значить ми владі дуже заважаємо, ми їм наступаємо на їхнє корупційне горло так, що вони скаженіють та серйозно бояться свободівців - послідовників ОУН та УПА».

Михайло Іваночко коротко розповів про діяльність депутатської фракції «Свобода» в Надвірнянській районній раді, про розвиток організації на Надвірнянщині.

     

Свободівці показали присутнім фільм «Особливий погляд. Інфовійна», в якому розвінчується брехня, направлена проти «Свободи»,  в якому показано як намагається газета «Експрес» та деякі телевізійні канали показати в негативному світлі «Свободу». Вся брехня направлена на дискредитацію політичної партії, яка має велику та стабільну підтримку в Галичині, до представників якої прислухаються та покладають сподівання та надії мільйони людей.

З нагоди відзначення річниці створення УПА та вшанування їхнього героїчного Чину місцеві аматорські колективи виконували патріотичних та повстанських пісень, місцеві школярі розказували вірші.


Не забула місцева громада і про те, що Свята Покрова є покровителькою і українського козацтва, яке вписало незабутні славні сторінки в нашу історію. Сьогодні кількох місцевих школярів урочисто прийняли у козачата.

На завершення дійства надвірнянські свободівці показали фільм про справжніх лицарів духу та героїчних вояків УПА «Залізна сотня».

«Саме такими заходами по вшануванню наших героїв ми наповнюємо силою духу серця наших краян, на прикладах героїчних сторінок визвольних змагань українського народу гартується наша молодь, яка і будуватиме та розвиватиме нашу державу завтра. Тому на нашу зміну прийдуть національно-свідомі патріотичні юнаки та юнки, які не знали совєтсько-большевицького терору, які народилися в незалежній Україні, які виросли на героїчній землі, що створила Українську Повстанську Армію», - наголосив на сьогоднішньому заході  голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко. 

Щира подяка за світле та яскраве відзначення організаторам заходу о.Роману Іванківу,  сільському голові Володимиру Гаврилюку та всім учасникам дійства.

 

                                            Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»


Категорія: Новини | Переглядів: 791 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
13:02
 
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0