П'ятниця, 17.05.2024, 12:16




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2011 » Вересень » 12 » Надвірнянська Свобода взяла участь у багатотисячному мітингу "Зупинімо антиукраїнське свавілля"
18:39
Надвірнянська Свобода взяла участь у багатотисячному мітингу "Зупинімо антиукраїнське свавілля"

11 вересня 2011 року на Вічевому майдані в Івано-Франківську відбувся мітинг "Зупинімо антиукраїнське свавілля" за участю голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олега Тягнибока, члена Політради ВО ""Свобода Ірини Фаріон та голови Івано-Франківської обласної ради, керівника обласної організації ВО "Свобода" Олександра Сича.




У заході взяло участь близько трьох тисяч осіб, в тому числі і представники Надвірнянської РО ВО "Свобода" та симпатики з Надвірнянщини.
















До присутніх звернувся голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич.

Він заявив, що сьогоднішня ситуація у державі потребує конкретних дій і твердого опору проти внутрішньої антиукраїнської політики, яку свідомо проводить "політична верхівка". "Сьогодні правляча "еліта" намагається маніпулювати народом. Яскравим прикладом цього є той факт, що останнім часом поширюється інформація про те, що Янукович відстоює інтереси України. А за це відповідно Росія вважає його бандерівцем. Але, шановні, як тоді пояснити свідому українофобську політику всередині держави?! Хіба це не введення в оману наш народ? Поряд з нібито відстоюванням інтересів йде деукраїнізація України", - наголосив очільник обласної організації ВО "Свобода". Він назвав теперішню владу антиконституційною, антисоціальною, антинародною, антиукраїнською. Олександр Сич закликав протидіяти цьому окупаційному режимові і обирати до влади не тільки тих, хто сьогодні вихваляється українським походженням, а тих, хто за ментальністю є українцем.






Продовжила тему владного свавілля Ірина Фаріон.

Вона закликала до національного піднесення і самосвідомості. "Ми зараз не маємо права на розчарування, бездіяльність і страх. Наш найменший страх – найбільша пожива для ворогів, а це в свою чергу зрада себе самого",- переконана Ірина Фаріон. Вона назвала теперішню ситуацією в Україні "союзом політичних проституток з людьми соціального дна". "Тому нам вперто треба йти націоналістичним шляхом, несучи в собі високі ідеали. Ми не маємо права на сумнів. Наші сумніви сьогодні – це наша поразка завтра! А всіх тих нелюдів чекає одне – крах", - заявила Ірина Фаріон.


Олег Тягнибок торкнувся теми інформаційної війни.

На його переконання інформаційний простір за вказівками влади є виключно "політично брудним". "Влада користується всіма методами для знищення опозиційних сил: для одних – це арешти, а для інших – просто брехливі чутки. Сьогодні включили в повний хід компрометації проти "Свободи", оббріхування "Свободи". Якщо проти Тимошенко чи Луценка можна відкрити кримінальні справи, то проти свободівців їх не відкриють, бо нема за що, і що вони роблять – починають створювати якісь партійки та громадські організації, які викидають компромат на "свободівців". Сьогодні ми маємо наступ абсолютної брехні в Галичині. Партія регіонів включила механізм виливання бруду на "Свободу" саме тут, де є вогнища організованого спротиву проти них", - вважає Олег Тягнибок.


Лідер "Свободи" розповів про чисельні приклади авторитаризму та протизаконного наступу не тільки на політичних лідерів, але й на населення загалом. "Чому так звані "данєцкіє" масово займають посади в місцевих органах влади? Так, керівником аеропорту та митниці у Львові стали "данєцкіє". А чому люди з Франківська чи того самого Львова не направляються на керівні посади на схід? Та тому, що це свідоме засилля для висмоктування грошей з державного і міських бюджетів! Деукраїнізація відбувається на релігійному, економічному, політичному, культурному, моральному і, навіть, фізичному рівнях. А ті гучні судові процеси, що зараз відбуваються в Україні – це просто тест на свідомість. А загалом – просто відволікання уваги від важливих загрозливих речей. А таких речей проти населення дуже багато: пенсійний закон, новий податковий кодекс, а найближче, що на нас очікує – земельний ринок. Цей закон вступить в дію вже з 1 січня. Українець просто втратить доступ до землі, бо її викуплять іноземці. Чим це не чергова кріпаччина? Але ж влада про це не говорить", - обурений Олег Тягнибок.


Окрім того, лідер "Свободи" запевнив, що з приходом у Верховну Раду "Свободи" ініціюватиметься закон про обов'язкову люстрацію представників влади.

                                       Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода"
Категорія: Новини | Переглядів: 776 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
12:16
 
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0