Неділя, 28.04.2024, 01:19




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Грудень » 23 » Надвірнянські свободівці на свято Св Миколая завітали до дітей з обмеженими можливостями
19:39
Надвірнянські свободівці на свято Св Миколая завітали до дітей з обмеженими можливостями

Українці щороку відзначають свято Св.Миколая, все ближче повертаючись до відзначення релігійних свят та національних традицій. Для багатьох це не лише час отримувати та роздавати подарунки. У цей період люди допомагають принести відчуття свята в родину. Та є сім’ї, яким доля принесла важке випробування і в їхніх родинах є діти з обмеженими можливостями. Ці діти обділені радістю спілкування з ровесниками, не відвідують садочки та школи. В навчальних закладах, в інтернатах та дитячих будинках все ж таки малеча отримує і подарунки і опіку  від держави та благодійних фондів. Діти-інваліди, діти з багатодітних, малозабезпечених сімей крім того, що вони певною мірою обмежені в спілкуванні з суспільством ще й незаслужено обділені такими маленькими радощами, як прихід Святого Миколая.

Надвірнянські свободівці вже не перший рік беруться виправляти цю несправедливість.

Вони за власний кошт та зібравши пожертви приватних підприємців, а це більше 6 тис. грн, закупили більше 350 солодких подарунків для цих діточок.

  

Три дні розносили наші волонтери подарунки надвірнянським дітям-інвалідам та дітям з багатодітних малозабезпечених сімей. Зустрічали нашого Святого Миколая дітки з неприхованою радістю та нестримними посмішками. Кожна дитина отримала  солокий подарунок та радість спілкування зі Святим Миколаєм.

   

Не забули свободівці і дітей з багатодітних сімей з навколишніх сіл. Маленьких українців потішив Святий Миколай с селах Ланчин, Красна, Пнів, Пасічна, Битків, Зелена.

« Я думаю, що майже кожна людина з радістю очікує 19 грудня — день Святого Миколая. Адже саме в цей день Миколай приносить під подушку подарунки кожній слухняній дитині. День Святого Миколая — найбільш очікувані дитячі свята. Нам приємно бути часткою цього дійства. Сподіваємося, що до нашої ініціативи щороку буде приєднуватись більше людей, адже завдяки ним вдається привертати всебічну увагу до потреб саме цих дітей », - наголосив організатор акції, голова міської організації ВО «Свобода», депутат міської ради Олег Туєшин.

Свободівці наголошують, що пам’ятати і дбати про інших треба не лише у святковий час, але й впродовж року.

Прихід Святого Миколая це нагода для дітей та їхніх родин на мить забути про проблеми та негаразди, які їх оточують в їхньому середовищі.

Збір коштів та подарунків до свята Св. Миколая провели Наталія Стримбецька, Зенонія Дробаха, Леся Коркуть.

Допомогли в проведенні цього заходу та пожертвували кошти міський голова З.Андрійович, добродії І.Страхов, М.Дяків, Г.Грицевич, М.Суранович, Демяник, І.Марусин, І.Маслій, П.Федоришин, С.Юрчак, А.Камінський, С.Божак, Ю.Зилюк, І.Катрич, Н.Кочкржук, В.Осташук, Т.Вінарська, М.Карпенюк, С.Васьків, Л.Наливайко, В.Куц, С.Обладан, О.Хорунжа, В.Мазур, І.Половко, С.Нагорняк, С.Гуцуляк, О.Гавриш, колектив НАСК «Оранта».

Свободівці висловлюють всім щиру подяку від свого імені та від імені дітей, котрі були надзвичайно задоволені подарунками та вдячні жертовності благодійників.

                                                  Прес-служба Надвірнянської РО ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 554 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
01:19
 
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0