Понеділок, 29.04.2024, 22:24




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Травень » 6 » Надвірнянські свободівці проходять військово-патріотичний вишкіл
18:49
Надвірнянські свободівці проходять військово-патріотичний вишкіл

З 30 квітня 2014 року на Прикарпатті триває військово-патріотичний вишкіл молоді. Військову підготовку можуть пройти усі бажаючі патріоти. Приєдналися до табірного життя і надвірнянські свободівці. Тут націоналісти не тільки вивчають теорію військового мистецтва, а  у польових умовах випробовують набутті знання.

У програмі таборового вишколу передбачені різноманітні заходи. Тут за допомогою військових волонтерів опановують самозахист, тактику бою, мистецтво стрільби. Добровольці вчаться мистецтву військової справи, готуючись боронити Україну від московського агресора. Військові курси тривають п'ять днів. За ці дні слухають лекції, займаються фізичною підготовкою, вчаться оборонятися, надавати удари та проходити смугу перешкод.

На честь пам’яті побратима та сотника Майдану Сергія Дідича, який загинув  18 лютого, надвірнянські свободівці підняли синьо-жовтий прапор Івано-Франківської сотні, який разом із бандерівським червоно-чорним, майорів на табором.

     

Свободівець та керівник громадської організації “Пластовий курінь ім. Семена Височана“. Віталій Котляров наголосив про необхідність частіше проводити такі військово-спортивні вишколи, адже «війна потребує здорових та сильних духом і тілом українців. Потрібно тренувати витривалість, на великі відстані з вантажем. Треба вміти робити блискавичні перебіжки на короткі відстані. Також варто звертати увагу на гнучкість та силу.  Кожен повинен знати карту, зуміти зорієнтуватися на місцевості, знати кілька найпростіших прийомів рукопашного бою, щоб знешкодити ворога, вивчити ази розмінюванню. Це одні з першочергових навичок, яких навчилися добровольці на польових навчаннях і це знадобиться їм для того, щоб зуміти вижити у разі військових дій», - зазначив націоналіст.

Учасники вишколу, під керівництвом професійних інструкторів та волонтерів, опановували самозахист, тактику бою, мистецтво стрільби.

«Загалом на боротьбу з ворогом на Прикарпатті готові виступити щонайменше дванадцять тисяч добровольців. Зараз тут їх тренується лише двісті – це перша група», - зазначають військові інструктори.

     

Сплять у наметах, харчуються з польової кухні. Серед добровольців навіть кілька дівчат, військової муштри не оминають і вони.

     

"Учасники таборового вишколу – це майбутнє українського війська та народного ополчення», - зазначив, підводячи підсумки польових зборів депутат Надвірнянської міської ради Олег Туєшин. – Сьогодні основним нашим завданням є виховання здорової молоді, яка завтра буде розбудовувати Україну. Тільки духовно та фізично підготовлені патріоти зможуть гідно представляти і, за потреби, захищати Україну, що на сьогодні є вкрай  важливим та актуальним з огляду на агресію Московії»– переконаний свободівець.

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 753 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
22:24
 
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0