Понеділок, 29.04.2024, 20:21




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Травень » 19 » Надвірнянські свободівці провели зустрічі з громадами сіл та селищ району
00:21
Надвірнянські свободівці провели зустрічі з громадами сіл та селищ району

18 травня 2014 року свободівці в чергове провели зустрічі з громадами надвірнящини.

«Ми систематично та постійно проводимо «живі» бесіди з людьми, зустрічаємося з ними в приміщеннях сільських рад, в будинках культури і безпосередньо на вулиці. Найбільш розповсюдженою практикою для депутатів від ВО «Свобода» і, як показав досвід, дієвою є зустріч з громадами біля церков після недільної служби Божої», - розповідає про сьогоднішні зустрічі заступник голови районної ради Іван Ступник. 

«Такі зустрічі віч-на-віч з людьми дають розуміння наболілості проблем, тут шукаються шляхи їх вирішення, саме серед людей можна ближче і глибше зрозуміти проблематику кожної громади», - продовжує свою розповідь свободівець.

Сьогодні такі зустрічі Іван Степник провів в селі Саджавка.  В селищі Ланчин свободівець завітав на звіт Ланчинського центру народної творчості та привітав юних обдарованих вихованців та подякував за те, що їхня творчість просякнута духом українства та патріотизму. Заступник голови районної ради нагородив за найкращі виступи юних ланчинців.

Депутат районної ради Володимир Черленюк розмовляв зі своїми виборцями та слухав їх у своєму селищі Делятин.

Голова фракції в районній раді Андрій Крицький зустрічався з громадою села Красна. Саме сьогодні в селі з залученням вихованців місцевої школи, художніх колектив села відзначали свято Матері та проводили Шевченківські дні, які прийшлося перенести з березня, коли вся країна з жалем і тугою сумували за Героями Небесної сотні.

"Дякуємо Вам за безцінне – Вашу материнську любов, що оберігає на холодних вітрах життя, – йдеться, зокрема, в привітанні лідера фракції. – І тоді, коли пізнаємо перший терпкий смак перемоги, і коли зазнаємо першої гіркоти розчарувань".

«Сьогодні країна проходить через важкі випробування, економічні негаразди, політичну нестабільність, агресію зі сторони Росії, окупацію нашої кримської землі, терористичні акти на українському Донбасі. Та життя триває і продовжується. Сьогодні жителі Красної, як і всієї країни, демонструють згуртованість навколо українських традицій, української духовності, української державності. Тільки об’єднавшись разом і під прапором України ми здолаємо не тільки економічні труднощі, але й здолаємо агресора», - наголосив Андрій Крицький, виступаючи перед велелюдною громадою села.  «Завдання української нації зараз - обрати Президента, який би легітимізував українську владу. А це буде можливим тільки тоді, коли цей пост посяде людина, яка є українцем не тільки за національністю, але й українцем за духом, українцем за свідомістю,  українцем за думками, українцем за переконанням, українцем вірою. Цим українцем стане Олег Тягнибок», - резюмував націоналіст.

На завершення Андрій Крицький наголосив, що потрібно бути більш динамічними і більш зацікавленими у вирішенні тих проблем, які існують у нашій державі. Все у наших руках. Від кожної людини залежить дуже багато, і лише тоді, коли ми об'єднані, ми можемо будувати ту державу, в якій хочемо жити.

Депутати районної ради Іван Гурман та Сергій Штогрин сьогодні зустрічався з жителями сіл Перерісль, Стримба, Лоєва.  Депутати міської ради Олег Туєшин, Валерій Спасюк, Андрій Вирстюк відвідали села Фитьків, Цуцилів, Тисменичани, де мали зустрічі та спілкувалися з людьми.

Активісти Надвірнянської «Свободи» відвідали села Гвізд, Назавизів, Лісна Тарновиця, Добротів, Пнів, Пасічна, селище Битків.

Такі рейди та зустрічі з громадами надвірнянщини ми практикуємо постійно не залежно ні від пори року ні від погодних умов.

«Після такого «живого» спілкування ми відпрацьовуємо та коректуємо напрямки своєї діяльності, готуємо депутатські запити та звернення. Також ми усвідомлюємо та розуміємо, що вирішення наболілих проблем району потребує максимального згуртування, зосередження зусиль для подолання катастрофічного фінансового,  економічного, політичного стану, в якому перебувають наші з вами брати та сестри. Та ми готові підкотити руками та працювати на Україну, взявши владну відповідальність на себе тому, що «ХТО ЯК НЕ МИ?», - констатував, підбиваючи результати сьогоднішніх зустрічей, свободівець, співголова  районного штабу національного спротиву Іван Гурмак.

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 480 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
20:21
 
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0