Субота, 27.04.2024, 00:55




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Лютий » 15 » Надвірнянські свободівці відправили для наших захисників позашляховик
19:18
Надвірнянські свободівці відправили для наших захисників позашляховик

Сьогодні, 15 лютого, в Надвірній відбулося освячення автомобіля Опель –«Фронтера»  для надвірнянців, які воюють на східному фронті. В зону визвольних змагань з кремлівським окупантом виїхали волонтери-свободівці з вантажем для військових, а це 4 тони продуктів харчування, одяг, засоби гігієни, індивідуальні посилки бійцям та зазначений автомобіль.

Як попередньо зазначалося автомобіль передадуть для бійців-свободівців депутата міської ради Олега Туєшина, Андрія Лисканюка, Ярослава Сушириби, Андрія Семчука із Стримби та Андрія Гнип'юка с. Заріччя. Хлопці воюють у складі 4-го батальйону оперативного призначення Нацгвардії «Крук».

Як зазначив голова районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко, що сьогодні на передовій бійцям вкрай є важливий транспорт оперативного реагування. Такий автомобіль буде значною підмогою для військових, адже ним можна мобільно пересуватися в разі передислокації, виконання бойових завдань, проводити розвідку як по дорогах так і  по бездоріжжю.

Місцеві священики разом з отцем-деканом Іваном Качанюком освятили автомобіль, поблагословили волонтерів на легку путь та побажав бійцям щасливого та переможного повернення до рідної домівки.

Михайло Іваночко підкреслив, що українська армія потребує нашої допомоги до повної перемоги над ворогом..

«До допомоги долучаються надвірнянці та патріоти інших районів. Це підприємці, діаспора, громади сіл, державні установи. Люди згуртовуються, хто чим може тим допомагає. Ми намагаємося волонтерською роботою охопити якомога більшу кількість людей. Бо це наша спільна боротьба, яка має тривати до перемоги. Ми закликаємо людей, щоб вони не припиняли допомогу. Треба допомагати до нашої перемоги, якщо держава не спроможна, або усунулася від забезпечення наших військових, то ми не залишимо наших захисників без уваги, без допомоги. Без підтримки. Тому, що це наша армія. Це наші бійці, це наші земляки, це українці, які боронять не тільки Донбас від агресора, але й наш край, нашу Україну, весь світ від людиноненависницьких імперських зазіхань кремлівського карлика», - зазначив Михайло Іваночко.

Кошти на транспорт збирала вся Надвірнянщина. Завдяки згуртованості небайдужих людей транспорт швидко пройшов належний ремонт та доукомплектування, зварили передню захисну решітку, зварити новий багажник.

Волонтери  висловлюють подяку всім благодійникам, хто долучився до збору коштів на позашляховик Опель –«Фронтера»  та організацію вантажу нашим землякам на передову східного фронту: громада с. Фитьків 6 700 грн., Надвірнянська міська рада 5 000 грн., Іваночко Дмитро 100 євро передав з м. Антверпен Бельгія, Хопта Роман 600 дол., діаспора смт Ланчин в Англії: Коновалюк Михайло, Коновалюк Іван, Новак Михайло, Косюк Володимир, Залуцький Михайло - 500 фунтів стерлінгів, Надвірнянський коледж НТУ 4 000 грн., Куриляк Роман 2 100 грн., Михайлюк Іван 100 дол., Міцкевич Іван 200 дол., Баюрчак Ігор 200 дол., Баюрчак Віктор 200 дол., Пилип'як Людмила 100 дол., Юркевич Михайло 100 дол., Вацик Тарас 2 100 грн., Ломпас Роман 200 грн., Юрій Поварчук 100 дол., Мирослава Губарчук 100 грн., Пушкар Тарас 1 000 гнр., Гаврилюк Богдан 1 800 грн., Дробаха Зеновія 500 грн., Гнатюк Олександр 1 000 гнр., Тисячний Володимир 1 000 грн., Білецький Тарас 1 000 грн., Сегін Олег 100 дол., Івасишин Володимир 500 грн., Івасишин Ганна 500 грн., Кепещук В.Д 2 000 грн., Луців Євген 100 грн., Ванджурок Василь 300 грн.

Окрім транспорту надвірнянські свободівці привезуть бійцям продукти, тушонки та консерви, теплі речі, засоби гігієни, медикаменти, бензин та солярку, індивідуальні передачі від рідних. ГО «Власними зусиллями» с. Черніїв надала півтони продуктів - голова Шак Тарас, голова обласного благодійного фонду «Діти милосердя» отець Василь Довганюк надав допомогу 3000 грн та 40 м маскувальної сітки, громада сіл Чорний Потік, Заріччя, Білі Ослави, Переросля організували збір продуктів та жителька Надвірної п.Марія Юрчук, що передала 70 банок тушонки, які виготовила власноруч.

Також долучилися до організації поїздки: управління соціального захисту населення РДА начальник Іван Гурмак, працівники Надвірнянського районного центру зайнятості, Надвірнянська державна податкова інспекція, керівник апарату Надвірнянської РДА Микола Кравчук, Надвірнянський та Делятинський держлісгоспи надали дизельне паливо.

«Будучи в тилу, наш обов’язок – усіляко допомогати нашим  героям на Сході, тому я вдячний усім, хто долучився до цієї потрібної благодійної справи. У час, коли ворог прагне поневолити українців і загарбати наші землі, українські воїни сьогодні «душу й тіло» покладають за наше майбутнє, за нашу свободу і мир. Вони нас усіх навчають, як потрібно по-справжньому любити нашу рідну Україну, як відстоювати прагнення до Свободи,  Віри та Справедливості. Наша спільна справа, бійців там на сході, а наша з вами тут на місці, як волонтерів обов’язково приведе до перемоги над ворогом», - наголосив Михайло Іваночко.

Після посвяти автомобіля свободівці вирушили в неблизьку дорогу до наших бійців на передову.

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 517 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
00:55
 
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0