Середа, 15.05.2024, 09:20




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Серпень » 25 » Об’єднана опозиція ВО «Батьківщина» та ВО "Свобода" взяли участь в урочистостях до Дня незалежності України
00:25
Об’єднана опозиція ВО «Батьківщина» та ВО "Свобода" взяли участь в урочистостях до Дня незалежності України

 

Сьогодні, 24 серпня, Об’єднана опозиція святкує День Незалежності нашої держави.

На святкуванні присутні лідери опозиції Арсенія Яценюк, Олександр Турчинов, Олег Тягнибок, Анатолій Гриценко, Борис Тарасюк, Григорій Немиря, Вячеслав Кириленко, а також народні депутати від опозиції.

Зранку розпочалась піша хода представників об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» та ВО "Свобода" від Михайлівської площі до парку імені Шевченка.

Хода налічувала понад 20 тисяч учасників.

Майже всі вони вдягнені в українські вишиванки. Йдучи, вони скандують гасла «Владу – геть!» та «Імпічмент – президенту!» Також учасники ходи несуть плакати «Я люблю українську мову, не розбивайте моє серце».

"Минув 21 рік, як українська нація звільнилася від совєцького окупаційного режиму і проголосила Незалежність. Це стало наслідком титанічних зусиль багатьох поколінь українців, які заради нашої свободи боролися і жертвували своїм життям. Проте 21 рік незалежності від імперії, що сконала, засвідчив – звільнення від пут зовнішньої окупації недостатньо, аби нація здобула Свободу! Маємо розуміти, що справжня Незалежність нації – це своя влада, своя власність і своя гідність на своїй, Богом даній, землі. Адже без влади нація не має прав, без власності – засобів для самореалізації, а без гідності у нації атрофується воля до життя і вона йде в небуття" – заявив лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок 24 серпня 2012 року після маршу, проведеного Всеукраїнським об'єднанням "Свобода" спільно з іншими опозиційними партіями у Києві з нагоди Дня Незалежности України.

"На 21-му році української Незалежності в державі і далі панує колишня совєцька окупаційна адміністрація – компартійна номенклатура, кагебісти, "комсомольські вожді", які разом із кримінальниками складають основу олігархічної диктатури режиму Януковича. Увесь абсурд полягає в тому, що офіційною політикою панівного режиму в незалежній Україні є знавісніла українофобія, яку допомагають упроваджувати сателіти олігархів – комуністи.

Загальнонаціональну власність українців безкарно грабують кримінально-олігархічні клани. Під загрозою стратегічний ресурс нації – земля, яку олігархи планують привласнити з 1 січня 2013 року.

Новітні яничари наступають на нашу гідність – нищать мову, забирають історичну пам'ять, перекроюють історію за московськими лекалами, топчуть усе українське. Цей оскаженілий наступ українофобів переконує нас, що, на відміну від української нації, нинішні можновладці так і не попрощалися з ганебним совєцьким минулим.

Кожен, хто зазіхає на наші національні цінності, нехай пам'ятає – наша рука не здригнеться змінити ситуацію на користь українців!" – наголосив Олег Тягнибок, виступаючи біля пам'ятника Тарасові Шевченку.

Додамо, близько 20 тисяч українців пройшли Києвом 24 серпня 2012 року від Михайлівської площі до пам'ятника Тарасові Шевченку, аби висловити свою незгоду зі свавіллям чинного режиму і готовність захищати Незалежність, Волю та Гідність нації.

                                                                            Прес-служба ВО "Свобода"


Категорія: Новини | Переглядів: 574 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
09:20
 
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0