Понеділок, 29.04.2024, 01:34




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Липень » 20 » Олег Тягнибок: "Яворина наповнює патріотизмом та духом української величі"
22:49
Олег Тягнибок: "Яворина наповнює патріотизмом та духом української величі"

Історія Української державности, наша понад тисячолітня національно-визвольна боротьба, свідчить про єдине – українська нація незборима та вічна. Господь дає нам можливість від покоління до покоління народжувати тих, хто, пам'ятаючи про вчорашніх героїв, виховуючись на цьому минулому, готовий іти вперед та жертвувати власним життям задля майбутнього инших. Про це 19 липня 2014 року заявив лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок у с. Липа Долинського району Івано-Франківської области, де відбулася традиційна патріотична акція вшанування пам'яти героїв старшинської школи УПА "Олені" та провідника ОУН Карпатського краю Ярослава Мельника "Роберта" "Яворина–2014". Голова ВО "Свобода" взяв участь в урочистостях біля пам'ятника Ярославу Мельнику й освяченні Пам'ятного хреста Небесній сотні.

"Щороку ми приїжджаємо сюди, на цю святу землю, до гори Яворина, аби низько вклонитися пам'яти українських героїв", – зауважив Олег Тягнибок. За його словами, освячення Пам'ятного хреста Небесній сотні на Яворині має глибокий символізм. Адже поряд з воїнами Української Повстанської Армії сучасна героїка української нації неможлива без світлих воїнів Небесної сотні та тих українських громадян, які сьогодні захищають цілісність та незалежність Української держави на Донбасі у боротьбі з російським агресором.

Як відзначив лідер націоналістів, серед українців, які зараз зі зброєю в руках захищають Україну, багато тих, хто неодноразово бував на Яворині. "Саме тут, посеред цих смерек, де кожен метр української землі рясніє кров'ю наших попередників – вояків УПА, наші хлопці набралися тієї енергії, патріотизму та духу української величі! Виховавшись на цьому минулому, українці йдуть на боротьбу і віддають власне життя за майбутнє наступних поколінь", – наголосив Олег Тягнибок.

На переконання свободівця, у протистоянні з російським агресором українцям слід розраховувати передусім на власні сили. "Щоразу маємо пам'ятати – розрахунок виключно на власні сили! Так було завжди, й українська історія тому є підтвердженням! Виключно на себе могли розраховувати герої під керівництвом крайового провідника Карпатського краю Мельника "Роберта". Так само і нині: лише на свої сили розраховували усі ми, стоячи на Майдані, коли без зброї, з голими руками йшли на озвірілих вбивць герої Небесної сотні, та у нещадній боротьбі на фронті за незалежність держави.

Я хочу низько схилити голову перед пам'яттю героїв УПА – невизнаної досі армії; схилити голову перед героями Небесної сотні. Оплакуємо ми і двадцять свободівців, які загинули на Майдані і вже після Майдану, як оплакуємо й усіх загиблих українців-патріотів. Ми переможемо на Сході, лише просимо в Господа сили, натхнення та бойового духу всім хлопцям, які сьогодні воюють заради України, величі нашої держави та звитяги української нації. Слава українським героям! Слава Україні!", – зазначив Олег Тягнибок.

Світлини:https://plus.google.com/u/1/photos/107671399953165164512/albums/6038104683648718769

Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода"
Категорія: Новини | Переглядів: 416 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
01:34
 
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0