Понеділок, 29.04.2024, 17:25




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Березень » 27 » Олег Тягнибок озвучив пропозиції "Свободи" щодо виведення України з економічної кризи
23:22
Олег Тягнибок озвучив пропозиції "Свободи" щодо виведення України з економічної кризи

27 березня 2014 року під час розгляду у парламенті ініціятив уряду щодо запобігання фінансовій катастрофі України та внесення змін до Державного б'юджету України на 2014 рік Голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок повідомив, що фракція "Свободи", вивчивши подані урядом законопроєкти, пропонує врахувати низку пропозицій націоналістів. Зокрема, у жодному разі не можна скорочувати фінансування Міністерства оборони України, навпаки, треба суттєво скоротити фінансування Державного управління справами і Адміністрації Президента. Окрім цього, лідер націоналістів закликав затвердити низку законодавчих ініціятив "Свободи", які допоможуть відродити національну економіку та поповнити б'юджет.

Під час виступу в парламенті Олег Тягнибок висловив обурення тим, що "регіонали", які розграбовували країну, зараз намагаються повчати, як виводити державу із кризи: "Державній скарбниці не вистачає 289 мільярдів – як потрібно було красти, аби отримати такий дефіцит! Ці мільярди переплавили у злитки золота, які періодично виявляють у сейфах "регіоналів", у золоті батони, у скарби, які вони вкрали у громади й переховують їх, та ще й розповідають, як треба виводити державу із економічної кризи, в яку самі її завели!"

Лідер "Свободи" поінформував, що фракція "Свободи" вивчила законодавчі ініціятиви уряду і пропонує низку поправок, які слід врахувати. "У жодному разі не можна скорочувати фінансування Міністерства оборони України, бо зараз ми фактично перебуваємо на порозі війни, а в Міноборони пропонують забрати 500 мільйонів! Зокрема, пропонують суттєво скоротити фінансування на забезпечення діяльності ЗСУ – люди по 5 гривень здають на армію, а ми хочемо скорочувати фінансування? Хочемо скорочувати прикордонні частини, скорочувати на 16 мільйонів фінансування Головного управління розвідки? В жодному разі цього допустити не можемо – викреслити і забути навіть думати про те, що фінансування Міноборони може потрапити під скорочення!

Навпаки, "Свобода" пропонує скороти фінансування Держуправління справами і Адміністрації Президента і сподіваюся, до нас дослухаються. Оскільки ще немає Президента, а в цих структурах триває суттєве скорочення – таких великих коштів, як передбачено, не потрібно.

Зі свого боку, ми підтримуємо збільшення акцизу на алкоголь і тютюн, і те, що пропонує уряд, навіть замало. Окрім цього, якщо удвічі заплановано збільшити вартість розмитнення автомобілів, що може вдарити суттєво по середньому класу, який був рушійною силою Революції гідности, то чому тільки на 6 чи 7 відсотків збільшується розмитнення літаків, гвинтокрилів і яхт? Зрозуміло, що їх реєструють за кордоном, але коли наші відповідні служби знають, хто з наших багатіїв користується тут такою розкішшю, то потрібно розв'язувати цю проблему.

Зараз також маємо повернутися до теми повернення у державну власність стратегічних підприємств, які незаконно були приватизовані, і це буде дохід у б'юджет. Дуже правильною є ініціятива щодо прогресивної шкали оподаткування, але з цим треба бути дуже обережним. До речі, ми пропонуємо, щоби ті, хто має сукупний валовий дохід більше мільйона, не 25 відсотків відраховували, а до 34 – це буде соціяльно справедливо", – зазначив свободівець.

Парламентар також підкреслив, що фракція виступає проти скасування ПДВ з експорту зернових та пропонує затвердити низку ініціятив свободівців задля поповнення державної скарбниці.

"Свобода" пропонує якнайшвидше ухвалити наші законопроєкти про повернення в Україну з офшорів вкрадених коштів – це буде поповнення б'юджету. Закликаємо підтримати ініціятиву про ліквідацію приватних монополій, вжити запропонованих нами заходів задля ліквідації дефіциту Пенсійного фонду. І наостанок – треба ухвалити документ щодо запровадження ввізного мита на книжкову продукцію, що також стосується продукції з Росії, яка є нашим теперішнім і одвічним ворогом. Так ми реально піднімемо українську економіку, поповнимо б'юджет, допоможемо розвитку середнього класу та усім українцям", – підкреслив Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 444 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
17:25
 
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0