Середа, 15.05.2024, 10:05




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Серпень » 30 » Олег Тягнибок представив прикарпатцям єдиного кандидата від опозиції в окрузі №87 свободівця ПІЦУРЯКА Манолія
21:23
Олег Тягнибок представив прикарпатцям єдиного кандидата від опозиції в окрузі №87 свободівця ПІЦУРЯКА Манолія


Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок та голова Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода" Олександр Сич представили виборцям єдиного узгодженого кандидата від ВО "Свобода" та Об'єднаної опозиції в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №87 Манолія Піцуряка, який є чинним депутатом обласної ради, головою постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров'я, сім'ї, материнства та дитинства, головним лікарем Солотвинської районної лікарні.

28–29 серпня Олег Тягнибок та Олександр Сич разом з Манолієм Піцуряком провели зустрічі з виборцями Богородчанщини, Надвірнянщини та Яремчанщини, а також взяли участь в урочистостях у Верховині з нагоди дня селища.

Виступаючи перед виборцями, Олег Тягнибок наголосив: ВО "Свобода" та Об'єднаній опозиції ВО "Батьківщина", які йдуть до Верховної Ради двома колонами за партійними списками, але узгодили кандидатів у всіх одномандатних виборчих округах, не достатньо просто бути в опозиції до влади. Мета – разом створити більшість у парламенті, яка дасть можливість скасувати нікчемні та антиукраїнські закони, натомість ухвалити такі законодавчі документи, які потрібні українцям. Отож, "Свобода" та "Батьківщина" повинні мати у ВР більше голосів, ніж Партія регіонів плюс комуністи та інші сателіти.

"Отримаєте бюлетень з партійними списками, знайдіть посередині №11, там буде ВО "Свобода" – поставте галочку. Якщо ж з якихось причин ви не хочете голосувати за "Свободу", але є опонентом режимові Януковича, тоді шукайте №19 і голосуйте за "Батьківщину". Адже голосування за "Свободу" і за наших партнерів – це голосування в одну скарбничку, бо ми домовилися за спільний план дій у парламенті. Проте навіть наші союзники розуміють, що голоси за "Свободу" важливіші, бо влада нас рубає і робить все для того, аби ми не здолали прохідний бар'єр. Хоча, відповідно до справді незалежних соціологічних опитувань, ВО "Свобода" вже має понад вісім відсотків… Ми маємо усвідомлювати: якщо не буде "Свободи" в парламенті – не буде жодної патріотичної більшості. Це розуміємо ми і наші партнери, тому підтримуємо один одного", – закликав виборців лідер "Свободи".

За словами Олега Тягнибока, "Свобода" і "Батьківщина" щодо кожного з 225 округів спільно узгодили і висунули єдиного кандидата, немає жодного округу в Україні, де би "Свобода" пересікалася з "Батьківщиною". Тобто, на тих округах, де висувала кандидатів "Свобода", "Батьківщина" не висувала і, відповідно, навпаки. Відбувається взаємна підтримка і взаємна агітація. Згідно з розподілом, 35 округів отримала ВО "Свобода" і 190 – Об'єднана опозиція ВО "Батьківщина", до якої належать сім партій.

 

Лідер свободівців розповів про конкретний план дій опозиціонерів у ВР за умови створення ними парламентської більшості. Як поінформував Олег Тягнибок, першочергово ухвалять низку законопроектів. Бюджет формуватимуть за іншою схемою – "з низу до верху". Одними із перших будуть ухвалені закони про імпічмент президента, відкликання депутатів, голосування депутатів не картками, а відбитками пальців, про стратегічні підприємства, які мають належати державі, продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення, початок процедури денонсації Харківських угод і закон про енергетичну безпеку. Також буде скасовано нинішній податковий кодекс, який знищив малий і середній бізнес, натомість ухвалять податковий кодекс із прогресивною шкалою оподаткування. Тобто, "великий бізнес – великі податки, малий бізнес – малі податки". Неодмінно буде скасовано й так звану "пенсійну реформу" та ухвалено таку, яка відповідає інтересам українців. Таку роботу на полі законотворення мають виконати опозиціонери до нового року, а вже після Різдва розпочнуть системне реформування освіти, охорони здоров'я, війська, сільського господарства. Крім цього, "Свобода" наполягатиме на законі про люстрацію – очищення влади, на законі про заборону комуністичної ідеології і проведенні публічного судового процесу над комунізмом та законі про історичну справедливість, мета якого – визнання ОУН–УПА борцями за незалежність України.


Відтак Олег Тягнибок представив єдиного узгодженого кандидата від ВО "Свобода" та Об'єднаної опозиції ВО "Батьківщина" в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №87 – Манолія Піцуряка, назвавши його одним із найкращих претендентів на депутатський мандат, професіоналом високого рівня, досвідченим політиком, який достойно представлятиме Прикарпаття у найвищому законодавчому органі влади. Нагадаємо, що Манолій Піцуряк свого часу двічі перемагав на виборах до обласної ради, здобувши максимальну кількість голосів виборців порівняно з іншими колегами-депутатами.


Олександр Сич звернув увагу, що кандидатові до парламенту має бути притаманно чимало особливих рис, проте обов'язковими є три засадничі риси – бути політично стійким (не стати "тушкою" й не піддаватися ні на погрози, ні на купівлю, коли йдеться про принципові українські цінності і принципову політичну позицію); бути професіоналом, надаватися до законотворення; вміти захищати інтереси виборців і свого краю. Таким, на думку О. Сича, є Манолій Піцуряк, який нині є надзвичайно досвідченим політиком, активним депутатом облради, професіоналом, який не на теоретичному чи бюрократичному, а на практичному рівні знає, що таке охорона здоров'я. Олександр Сич висловив думку, що немає жодного сумніву – Манолій Піцуряк завдяки своїм людським і професійним якостям гідний того, аби бути депутатом Верховної Ради, а, ставши ним, принесе велику користь не тільки фракції ВО "Свобода", не тільки патріотичній більшості, а й загалом українському державо- і правотворенню.


Кандидат від об'єднаних опозиційних сил у мажоритарному виборчому окрузі № 87 Манолій Піцуряк, виступаючи перед виборцями, висловив переконання в тому, що опозиційні кандидати перемагатимуть разом із народом. На цих виборах національна ідея, яку підтримає народ, обов'язково переможе – висловив упевненість кандидат-свободівець. Кандидує до ВРУ Манолій Піцуряк, бо переконаний, що зуміє разом із однодумцями зупинити "реформи" режиму Януковича, які спрямовані проти народу, зокрема, у медичній царині.


        

                       Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода"


Категорія: Новини | Переглядів: 601 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
10:05
 
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0