П'ятниця, 03.05.2024, 13:50




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Жовтень » 29 » Олексій Типусяк: «Вимоги у страйкарів чіткі – негайний та повний ремонт дороги с.Пасічна, а інакше дорога буде заблокована»
00:47
Олексій Типусяк: «Вимоги у страйкарів чіткі – негайний та повний ремонт дороги с.Пасічна, а інакше дорога буде заблокована»


Дороги Надвірнянського району викликають не лише незадоволення людей, але й стали причиною радикальних дій. До них вдалися жителі гірської Пасічної, які перекрили центральну дорогу. Це вже не перша протестна акція. Керівництво РДА та «Облавтодору» вже не раз обіцяли жителям села, що ніяка важка техніка не поїде по їхній дорозі, доки не будуть завершені ремонтні роботи. Дорогу селяни розблокували.

Та пройшов час виконання «регіональних» обіцянок і 28 жовтня жителі с.Пасічної вдалися знову до блокування дороги. Терпіння людям прийшов край. Основною причиною перекриття селянами дороги являється стан автошляхів.

І ось уже другий день люди не пропускають вантажний транспорт, який є основною причиною того, що асфальтне покриття не витримує інтенсивного руху 30-ти тонних машин зі щебенем та лісом. Надвірнянський кар’єр зупинився через блокування дороги, лісовози не вивозять лісосировину, технологічний транспорт нафтової галузі не може доїхати до гірських об’єктів.

В перший же день після зустрічі страйкарів з керівниками РДА, працівники дорожньої служби розпочали ремонт дорожнього покриття. Привезли 3 тонни асфальту, розгорнули по ямах на 50 метрах траси і понадіялися, що страйкуючі  розійдуться.  

Як повідомив голова Пасічнянського осередку ВО «Свобода» Олексій Типусяк, учасник протестної акції: «Хоча ремонтні роботи розпочалися,  знаючи ці хитрі та брехливі маніпуляції збанкрутілої влади, дорогу не розблоковано. Люди не вірять масним обіцянкам владних чиновників. Вони вже навчені гірким досвідом попередніх протистоянь. Це не перше перекриття дороги в гірських селах Пасічної, Зеленої, Бистриці. Як в 2011 році, 2012 році так і цьогоріч ремонтники заїздили в село, розпочинали ремонт, блокування дороги знімали і на другий же день пропадали і працівники дорожньої служби. Сьогодні вимоги у страйкарів чіткі: повний ремонт дороги і мостів, які ще з повені 2008 та 2010 років знаходяться в аварійному стані», наголосив свободівець.

На зустріч з людьми прибув заступник голови Надвірнянської РДА С.Іроденко. Та розмова не склалася. Люди стоять на своєму до останнього: повний ремонт дороги, а інакше дорога буде заблокована!

Питання стану доріг в Надвірнянському районі не виникло сьогодні. Про цей жахливий стан депутати-свободівці наголошують вже не перший раз. Надвірнянська районна рада неодноразово приймала звернення до ОДА, Президента та Кабміну щодо утримання доріг державного й обласного значення, які знаходяться на балансі Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

«Та віз і нині там.»

Незадоволення громадян станом доріг у районі породжує ланцюгову реакцію. Громади багатьох сіл району офіційно попередили органи влади про наміри перекрити дорогу державного значення Рогатин-Мукачево з вимогою негайного ремонту автомобільних доріг, які пролягають через їхні населені пункти.

 

                                                                 Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 573 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
13:50
 
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0