Середа, 15.05.2024, 08:39




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Серпень » 14 » Прес-конференція керівників політичних сил об'єднаної опозиції "Батьківщина" та ВО "Свобода" Івано-Франківської області
18:04
Прес-конференція керівників політичних сил об'єднаної опозиції "Батьківщина" та ВО "Свобода" Івано-Франківської області

"Нас поєднує спільна мета – розбудова європейської держави"


14 серпня 2012 року в Івано-Франківську відбулася прес-конференція керівників політичних сил об'єднаної опозиції "Батьківщина" та Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Голова Івано-Франківської територіальної організації Політичної Партії "Фронт Змін" Володимир Шкварилюк, голова обласної організації ВО "Батьківщина" Дмитро Шлемко, голова обласної організації ВО "Свобода" Олександр Сич розповіли журналістам про узгодженість дій на виборах до Верховної Ради та представили кандидатів в одномандатних виборчих округах від Об'єднаної опозиції.

Виборчий округ №83 – Олександр Максимович Сич, голова Івано-Франківської обласної ради, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода",


Виборчий округ №84 - Купчак Володимир Романович, тимчасово не працює, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина",


Виборчий округ №85 - Сікора Ольга Мирославівна, директор ПП "Телерадіокомпанія ШАНС", член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина",


Виборчий округ №86 - Дирів Анатолій Борисович, голова Рожнятівської районної ради, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина",


Виборчий округ №87 - Піцуряк Манолій Васильович, головний лікар, Солотвинська районна лікарня Богородчанського району, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода",


Виборчий округ №88 - Левицький Олександр Михайлович, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина",


Виборчий округ №89 - Гладій Василь Іванович, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".


Голова обласної організації ВО "Свобода" Олександр Сич зазначив: "Наші політичні сили об'єдналися для того, щоби в парламенті мати могутній ресурс. Наші домовленості мають практичний і стратегічний характер. Союзницькі дії будуть реалізовуватися у передвиборчій кампанії, під час самих виборів (власне у підрахунку голосів) та у Верховній Раді. Ставши депутатами, ми матимемо одностайність, злагодженість та узгодженість дій. Мені імпонує те, що в нас є спільний світогляд, спільна позиція того, який характер матимемо у Верховній Раді.

Діяльність будь-якої політичної сили базується на ідеології. І закономірно, що в нашому об'єднанні є певні розбіжності. Але те, що поєднує – це спільна мета. Ця мета – розбудувати національну, європейську, правову державу.


Тому задля досягнення цієї спільної мети практично ми працюватимемо над тим, щоб на рівні штабів були узгоджені дії, спільна сила, яка не допустить різних конфронтацій, спрямованих на розкол опозиції".

«Зараз стоїть черга за тим, щоби отримати прізвище Сича, але копія ніколи не зможе бути оригіналом», — так сьогодні на прес-конференції прокоментував ситуацію із реєстрацією клонів узгодженого кандидата від Об’єднаної опозиції на 83 одномандатний виборчий округ Олександра Максимовича Сича голова обласного штабу Об’єднаної опозиції Дмитро Шлемко.


Саме тому, каже Дмитро Шлемко, незважаючи на чорні політтехнології, які використовують проти Олександра Сича, вони не спрацюють, і голова обласної ради отримає перемогу на окрузі.

Також на прес-конференції голова обласних «свободівців» Олександр Сич прояснив ситуацію із двома колишніми свободівцями (вони були виключені із партії в лютому цього року, за те, що голосували на сесії Коломийської райради в унісон із Партією регіонів) Романом Височанським та Михайлом Кирилюком, останній і змінив своє прізвище та ім’я, аби стати другим Олександром Сичем.

«Один із них 26 липня настільки став моїм фанатом, що змінив своє ім’я та прізвище», — сказав Олександр Сич.

Окрім того, два колишніх свободівці, вводять в оману виборці, вказуючи в своїх документах, поданих в ЦВК, що вони являються членами ВО «Свобода».

За словами Олександра Сича, уже подані відповідні заяви в судові органи. «Свобода» вимагатиме зняти із реєстрації кандидатів, які подали про себе недостовірну інформацію, або, як мінімум, видалити із графи партійність партію «Свобода», оскільки ці два кандидати не являються представниками нашої  політичної сили.

Сьогодні на прес-конференції голова обласного осередку партії «Фронт Змін» Володимир Шкварилюк сказав: Юрій Дерев’янко не виходив із «Фронту Змін», його – виключили з партії. 


«Після того, як Юрій Дерев’янко пішов самовисуванцем обласна організація звернулась до Бюро партії і 8 серпня було прийнято рішення про виключення Дерев’янка з партії», — сказав Володимир Шкварилюк.

Політик дивується, звідки з’явилася інформація про те, що Дерев’янко мав іти кандидатом від Об’єднаної опозиції. «Так, він три роки займався благодійністю на окрузі, яку зрештою, можна розцінювати як підкуп виборців, то хай би він нею займався і далі, але ж ні, в нього основна ціль – отримати мандат», говорить Шкварилюк.

«Це не ідейна людина. Його ціль – мандат», — відзначив політик.

Більше того, каже Шкварилюк, Дерев’янко не тільки сам іде в кандидати, а і веде за собою ще як мінімум чотири технічні кандидатури.

«Мало того, він реєструє ще чотири людини, які працюють у його благодійному фонді. Ще за моїми даними іде чотири кандидати, які близькі до нього», — сказав Володимир Шкварилюк.

Окрім того, Володимир Шкварилюк відзначив, що з «Фронту Змін» був виключений і пан Грабовецький, який працює у фонді Дерев’янка.

«Якщо вони дійсні патріоти, було би чесно і порядно не іти на вибори, а допомогти кандидатам від Об’єднаної опозиції», — сказав Володимир Шкварилюк.

 

За матеріалами інтернет-видань
Категорія: Новини | Переглядів: 1204 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
08:39
 
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0