П'ятниця, 10.05.2024, 20:46




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Липень » 25 » Свободівські депутати в прямому ефірі на ТРК «Надвірна» звітували за проведену роботу
00:00
Свободівські депутати в прямому ефірі на ТРК «Надвірна» звітували за проведену роботу

24 липня 2013 р. народний депутат України, член фракції ВО «Свобода» Руслан Зелик, депутат Івано-Франківської обласної ради, голова фракції ВО «Свобода» Василь Попович та депутат Надвірнянської районної ради, заступник голови комісії соціально-економічного розвитку Сергій Штогрин в прямому ефірі Надвірнянської ТРК більше години спілкувалися з жителями району. Зокрема, Руслан Зелик подав звіт роботи «свободівців» у Верховній Раді України. Він зазначив, що поява першої націоналістичної фракції в парламенті держави кардинально змінила тут ситуацію. Уперше в законодавчому органі держави «слуги народу» змушені виконувати норму Конституції України та Регламенту Верховної Ради щодо персонального голосування.

Так, проблема персонального голосування хоч і не вирішена сповна, але навіть у такому стані, коли окремі нардепи час від часу, ховаючись, голосують за інших, вся країна бачить, що провладні сили та їхні сателіти-комуняки мають серйозні проблеми з тим, щоб зібрати своїх депутатів для прийняття рішень.

Активність «Свободи» під час блокування трибуни і фізичних протистоянь у сесійній залі засвідчує зміну балансу сил у парламенті: регіонали вже не сміють гамселити опозиціонерів, як то було у Верховній Раді VIскликання. 

Фракція «Свободи» змушує нардепів під час виступів у Верховній Раді виступати державною мовою. Внаслідок цього більшість російськомовних депутатів частіше виступає українською.

Уперше заступником Голови Верховної Ради став націоналіст.До речі, Доля Руслана Кошулинського тісно повязана з Надвірнянщиною, він має родину в Биткові. Як і Руслан Зелик, який народився та дитинство провів у с.Гаврилівка, батьки його живуть у с.Стримба. Обидва ці Народні депутати  безпосередньо переймаються долею надвірнянців.

Головними напрямками роботи депутатської фракції у Верховній Раді України є захист конституційних прав і свобод українців, активна законотворча діяльність, вироблення чіткої єдиної позиції щодо кожного з питань порядку денного та забезпечення відповідних голосувань у сесійній залі, контроль за роботою державних органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, робота в комітетах Верховної Ради.

Загалом, політичні експерти відзначають, що перша в історії Незалежності націоналістична фракція у Верховній Раді України якісно змінила найвищий законодавчий орган держави.

Василь Попович розповів як лобіював в обласній раді питання ремонту доріг у місті Надвірна. Він особисто надав тільки  на останній сесії обласної ради два запити на імя голови ОДА стосовно даної проблеми, звертався в органи виконавчої влади. І сьогодні, як бачимо, завдяки спільним зусиллям розпочався ремонт центральної дороги.

Сергій Штогрин висловив сподівання на плідну роботу Надвірнянської районної ради і підтримку всім депутатським корпусом ініціатив фракції «Свободи» стосовно покращення соціально-економічного розвитку району.

Відповівши на численні запитання місцевих жителів, депутати окремі з них взяли на особистий контроль. 

На завершення зустрічі депутат Верховної ради Руслан Зелик запевнив краян, що серед «свободівців» ніколи не було і не буде «тушок»  та  що у депутатського корпусу націоналістівніколи «не здригнеться рука змінити все на користь українців». 

                                                                
Прес-служба Надвірнянської РО ВО «Свобода»
Категорія: Новини | Переглядів: 566 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
20:46
 
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0