Субота, 18.05.2024, 17:48




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2011 » Лютий » 14 » Відбулися збори Надвірнянської районної організацій ВО "Свобода"
09:33
Відбулися збори Надвірнянської районної організацій ВО "Свобода"

       

13 лютого 2011 року  у Надвірні відбулись звітно-виборні збори Надвірнянської районної організації ВО "Свобода" за участю голови обласної організації Олександра Сича та його заступників Ігоря Шевчука та Василя Поповича.

Учасники зборів заслухали звіт голови районної організації Івана Степника та обговорили інформацію про діяльність комітету за період з 2008р. Перед присутніми, також звітували заступник голови районної організації з економічних питань Сергій Штогрин.

       

Вцілому, робота організації за цей період визнана задовільною, як обласним керівництвом, так і членством Надвірнянської «Свободи».

Голова організації у своїй звітній доповіді зазначив, що Надвірнянська районна організація розвивається і зростає.  За два роки, які пройшли від часу перереєстрації та обрання нового керівництва, є успіхи і безперечно помилки. Наша організація бере активну участь державних та обласних заходах. І головне, що дієві заходи проходили в районі по населених пунктах. На виборах голосують за тих, хто присутній на цих заходах, організовує їх, бере активну участь у проведенні та виступає перед людьми.  Третє місце в області за результатами голосування до місцевих органів влади це вагомий здобуток.


Підбиваючи підсумки діяльності районної організації, голова обласної організації ВО «Свобода» Олександр Сич наголосив, що головне завдання, яке стоїть зараз перед партією – це підготовка до парламентських виборів, які відбудуться в жовтні 2012. За любих умов ми повинні перебувати в  постійній бойовій готовності. Розвивати представництво в населених пунктах, готувати тих, хто буде захищати вибір виборців, готувати на кожну дільницю  дієвих, активних, переконаних наших симпатиків та членів партії. Тепер, коли ми провели своїх депутатів, то потрібно проводити виважену політику і працювати над проблемами людей. Професійно, компетентно, якісно. Потрібно доказувати, що націоналісти вміють керувати і управляти. Суть влади – вміння керувати. Влада для того, щоб працювати для людей.


Олександр Сич запропонував зборам самим визначитися з можливими претендентами на посаду голови районної організації. Після заслуховування претендентів, голова обласної організації, за результатами обговорення, запропонував зборам кандидата на посаду голови Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»  Іваночка Михайла.


Головою Надвірнянської районної організації обрано керівника Ланчинського осередку Михайла Іваночка, який своєю відданістю національній ідеї та наполегливою працею на благо України, здобув підтримку переважаючої більшості місцевих свободівців.

Олександр Сич подякував Степнику Івану за його працю по зміцненню позицій партії на теренах Надвірнянщини та побажав плідної та професійної державницької діяльності на посаді заступника Надвірнянської районної ради.


А новообраному голові Надвірнянської районної організації Михайлу Іваночку обласне керівництво побажало успіхів у продовженні  боротьби за національну ідею. Наступний наш рубіж і ціль – це гідне представництво наших побратимів у Верховній раді України.

«Наступний наш рубіж і ціль – це гідне представництво наших побратимів у Верховній раді України. Наша організація докладе максимум зусиль для досягнення цього завдання» - запевнив новообраний голова.

Друже, Михайле, щиро вітаємо Тебе, з призначенням на цю високу посаду, і бажаємо здоров'я, сили духу і Божої помочі на ниві нашої боротьби за Українську Національну Державу. 

Слава Україні!!!

Прес-служба Надвірнянської районної організації

ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 776 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
17:48
 
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0