Середа, 15.05.2024, 14:35




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Серпень » 1 » Відбувся ХХIV передвиборчий З'їзд Всеукраїнського об'єднання "Свобода"
22:45
Відбувся ХХIV передвиборчий З'їзд Всеукраїнського об'єднання "Свобода"
 

1 серпня 2012 року в Києві відбувся ХХIV передвиборчий З'їзд Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Учасниками З'їзду стало 492 делегати з усіх областей України.


Відкрив захід лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок. Голова об'єднання надав слово для привітання 4 очільникам представництв ВО "Свобода" за кордоном. Зокрема перед учасниками З'їзду виступив очільник спільноти прихильників ВО "Свобода" в Канаді Богдан Музичка, керівник спільноти прихильників в Австрії Вітлій Прошкін, очільник спільноти прихильників в Німеччині Олексій Ємельяненко та керівник спільноти прихильників ВО "Свобода" в США Наталя Ярова.


 

До програми З'їзду включили низку питань, зокрема про участь ВО "Свобода" у чергових виборах до ВРУ, затвердження виборчої програми, висування кандидатів у народні депутати у багатомандатному та одномандатних мажоритарних виборчих округах від ВО "Свобода", затвердження уповноваженого представника ВО "Свобода" у ЦВК та інші.

Наталя Ярова звернулась до присутніх такими словами: "Користуючись нагодою, я передаю вітання від Чиказького осередку закордонних прихильників Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Побажаю всім нам сили, затятості і впертості, адже це тільки початок. На минулих виборах у Чикаго "Свобода" зайняла друге місце. Проте я впевнена, що цього разу ми переможемо".

Богдан Музичка привіз привітання від прихильників канадських свободівців: "На останніх виборах Президента України в Канаді Олег Тягнибок зайняв 3 місце. Будучи членом всесвітнього клубу українців хочу сказати, що "Свобода" має здобути не 5%, а 99%. Українці! Підтримайте цю силу, тому що тільки "Свобода" захищає інтереси українців".

Від прихильників "Свободи" в Австрії побажав сили в боротьбі Віталій Прошкін: "Кожен Українець повинен сказати азаровим і колєснічєнкам - "Я Українець, я готовий захищати свої права!".

 

На З'їзді відбулося представлення 35 кандидатів у депутати Верховної Ради України по одномандатних мажоритарних округах та виборчого списку ВО "Свобода", до якого увійшло 225 осіб. Кандидатів у депутати делегати З'їзду підтримали одностайно. Попередньо делегати ухвалили виборчу програму ВО "Свобода", яку було укладено на основі Програмі захисту українців.

 

  

 

Після представлення списку слово взяла член Політради Ірина Фаріон: "Дорогі списовики та перша лінія фронту ‒ мажоритарники! Нам бажають перемоги. Слово "перемога" і слово "можу" – спільнокореневі слова.


Ми фактично оголосили сьогодні війну режиму, тому що "Свобода" йде до Верховної Ради не стільки як політична партія, а як люди з іншою системою світобачення, яка протиставлена так званому адаптованому українському розуму й попсовій сучасній українській політиці: кличкам, тігіпкам... Їхній рейтинг свідчить про те, що ми живемо в надзвичайно хворому суспільстві. Суспільстві, яке не можна назвати державотворчим. Тому наше завдання політиків у Верховній Раді ‒ перетворити політика в державника. Це має стати нашими основним пріоритетом. Нація і держава – понад усе. У серці кожного з нас є обставина, яка приведе нас до перемоги: обставина внутрішньої сили й упевненості, Божої мотивації.

Під час виборів ми повинні заборонити собі сумніви. Пам'ятаймо, що наші сумніви сьогодні – це наша поразка завтра. Пам'ятаймо песимізм – це вада молодих, сильні й зрілі на це не мають часу.

І ще одна теза, яку має пам'ятати кожен, в першу чергу мажоритарник чи списовик. Що може розум без сили волі? Щось може? Нічого. Розум без харизми, розум без силі волі ‒ абсолютний пустоцвіт. У такому разі розум стає інструментом, яким ми не вміємо користуватися. Тому посилайте від себе дуже далеко песимістів. І ще одне, оптимізм ‒ це практика, песимізм ‒ це теорія.

Нехай оця блискавка на цьому панно, що перед вами, абсолютно переконає вас в тому, що чим більший антагонізм в державі, чим більший удар сил між собою, тим якісніше оновлюється суспільство. Тому ці три тези, які є перед нами: своя влада, своя власність, своя гідність ‒ це мотто, з яким нам буде набагато легше іти до нашої мети ‒ сильної української держави. І останнє:"Свобода" завж ди була самотньою. Самотні, якщо сильні, то обов'язково й горді, й вільні. Найважливіший чинник, який має зараз працювати, ‒ це чинник людський. Уміймо зараз допомогти один одному, вміймо зараз підтримати один одного. Господь судитиме нас не за нашими вчинками, а за нашими мотивами. Подумамо про наші передвиборчі мотиви ‒ все буде класно".


Голова Івано-Франківської обласної ради, очільник обласної організації ВО "Свобода" Олександр Сич наголосив:

"Я лаконічно скажу три тези, нехай кожний із вас наповнить їх змістом. Пам'ятаймо й глибоко усвідомлюймо, що в наших руках доля й перспектива нашої партії. В наших руках доля і перспектива націоналістичного руху України. В наших руках доля і перспектива Української держави. Дай нам Господи мудрості, сили волі й духу здобути перемогу й здійснити своє призначення".


Голова Київської міської організації ВО "Свобода", член Політради об'єднання Андрій Іллєнко, виступаючи перед учасниками З'їзду, наголосив: "Товариство, починається бій, до якого ми готувалися роками, на який ми чекали, про який ми мріяли, щоби врешті-решт все залежало від нас, від наших сил, від нашого бажання й від нашої сили волі.

Сьогодні перед нами стоїть завдання врятувати націю. Щоби здійснити свою місію, нам треба дуже сильно цього хотіти. Тому що всі ці роки нашої діяльності, яку ми проводили, ‒ щоденної, небезпечної, часом рутинної, ‒ вони привели нас до того рубежу, на якому ми зараз стоїмо. І ми розуміємо, що сьогодні тільки максимальна концентрація всіх наших вольових якостей може дати нам перемогу, необхідну не тільки нам, а всій Україні, всій Українській нації. Зараз вони будуть використовувати всі ті брудні методи, використовувати своє бабло, гнилу гречку, брехню, фальсифікацію. Але в них немає головного ‒ в них немає взагалі жодної ідеї, яка би говорила, заради чого вони живуть і заради чого вони готові померти. А в нас така ідея є. Я впевнений, що 28 жовтня ми переможемо".



Завершився З'їзд традиційно ‒ спільним виконанням Національного Славня.

                                                   Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 888 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
14:35
 
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0