Понеділок, 29.04.2024, 00:29




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Липень » 25 » Віталій Котляров. Вісточка з 5-го батальйону територіальної оборони «Прикарпаття»
18:25
Віталій Котляров. Вісточка з 5-го батальйону територіальної оборони «Прикарпаття»

Днями із зони бовойових дій повернулися свободівці – депутат Надвірнянської районної ради Віталій Котляров зі своїм побратимом Ярославом Суширибою. Поїздка відбулася в рамках передачі допомоги 5-му батальйону територіяльної оборони "Прикарпаття", зокрема надвірнянцям, які зараз воюють із ворогами України на східному фронті. Про побачене та настрої бійців націоналісти розповіли після прибуття на Прикарпаття.

Машину з вантажем 10 тон було відправлено 18 липня 2014 року з м. Надвірна, яку супроводжувала група з надвірнянців, у складі яких були свободівці.

«Коли оголосили, що відправлятимуть в зону АТО машину з допомогою, охочих допомогти відгукнулося багато. Цим процесом курувала райдержадміністрація, долучилися підприємці, громадські організації, жителі району.» - розповідає Віталій Котляров.

У машину загрузили продукти, медикаменти, воду, індивідуальні посилки для бійців, засоби гігієни, деякі інструменти.

Свободівець зауважив, що перед нами поставили завдання привести вантаж на місце, де зараз перебувають бійці 5-го батальйону «Прикарпаття», розгрузити та кожному індивідуально вручити індивідуальні передачі.

Націоналісти об'їхали всі блок пости батальйону, поспілкувалися з солдатами.

Свободівець розповідає, що настрій у солдатів бойовий, досить оптимістичний.

«Продуктів не бракує, годують їх добре. В основному військовою амуніцією забезпечені. Але перебуваючи там майже місяць взуття, форма, та інші речі особистого користування зношуються, тому потребують оновлення., покращення.» - наголосив Віталій Котляров.

Депутат звернувся з екранів місцевого телебачення до матерів, дружин та сімей військових: «Приводу для відчаю не має, не впадайте у паніку. Телефонуйте, спілкуйтеся зі своїми Героями - їм голосу рідних там не вистачає. Але ні в якому разі не нагнітайте ситуацію та не сійте паніку. Війна є війною, хлопці їхали не на прогулянку, кожен з них розумів, що там ведуться військові дії. Та патріотичний дух та оптимізм наших бійців переважає, вони готові стояти  на сторожі спокою країни».

Для того, щоб військові мали можливість спілкуватися з рідними та відслідковували події в країні та в зоні бойових дій на східному фронті через ноутбуки, свободівці закупили та передали мобільні модеми, поповнення до мобільних телефонів.

Націоналіст зауважити, що місцеве населення позитивно сприймає бійців. Приносить їм питну воду, їжу тому проблем із цими там немає.

Віталій Котляров наголошує, що зайвого вести туди не потрібно. Свободівець повідомив, що вони взяли список необхідних речей для вояків на майбутнє. На сьогодні цей список знаходиться під контролем голови РДА, вже готується та формується нова відправка вантажу для потреб наших військових.

На завершення Віталій Котляров зауважив: «На майбутнє, щоб не затримувати передачу індивідуальних  посилок, прохання чітко писати прізвище, ім'я та по батькові, яка рота, номер взводу та номер телефону бійця. Це прискорить процес роздачі посилок на блок постах» - переконаний свободівець.

Продовжується збір коштів та необхідних речей для потреб військових, які будуть відправлені найближчим часом до наших вояків у зону АТО.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 555 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
00:29
 
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0