Понеділок, 29.04.2024, 10:12




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Березень » 21 » Заява прес-служби ВО "Свобода" з приводу маніпуляцій щодо участи представників "Свободи" у новій владі
17:30
Заява прес-служби ВО "Свобода" з приводу маніпуляцій щодо участи представників "Свободи" у новій владі

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" послідовно виступає за прозорість у діяльності органів влади в Україні. Засадничий для "Свободи" документ – "Програма захисту українців" – передбачає докорінне очищення влади – люстрацію. Люстрації "Свобода" вимагала задовго до того, як це поняття стало атрибутом риторики багатьох політичних сил і громадських організацій, при чому дехто з учасників політичного життя в Україні явно використовує поняття "люстрація" лише з маніпулятивною метою. Ще 2005 року лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок зареєстрував у Верховній Раді України проєкт закону №7028-2 "Про люстрацію".

Після повалення злочинного режиму Януковича і формування в Україні нової влади "Свобода" взяла участь у формуванні органів влади. Висуваючи кадри у ті чи ті структури, представники нашої політичної сили передусім керуються такими принципами, як патріотизм кандидатів, порядність, непричетність до корупційних схем, тобто відповідністю вимогам люстрації, готовністю працювати в умовах прозорости влади та підзвітности її громаді. Однак останнім часом стало помітним масоване вкидання в інтернет-простір інформації, якою намагаються очорнити та скомпрометувати свободівців у владі. Невідомі автори, посилаючись на анонімні джерела, поширюють нісенітниці, що в нову владу за квотою "Свободи" нібито повертаються представники колишньої "сім'ї" Януковича, з'являються нові "наглядачі" за зразком практики часів колишнього режиму, і тому подібні вигадки. Ці закиди у стилі геббельсівської брехні не мають під собою жодних підстав і нічим не підтверджуються.

Одним із прикладів цієї брехливої кампанії є інформація про те, що за квотою ВО "Свобода" на посаду голови Державної служби з лікарських засобів погоджено колишнього радника міністра охорони здоров'я Дмитра Підтуркіна.

З цього приводу прес-служба ВО "Свобода" уповноважена заявити: подібні закиди на адресу націоналістичної сили є безпідставними і скидаються на чітко сплановану провокацію. Наголошуємо, що "Свобода" не має жодних квот чи будь-яких инших важелів впливу на кадрову політику уряду в царині охорони здоров'я.

Щодо запозичення ганебної практики "наглядачів" не може бути й мови: аби виконати одну з ключових вимог Майдану щодо очищення влади від скомпрометованих чиновників-хабарників, "Свобода" вже відкрила гарячу лінію, головне завдання якої – допомогти викинути з державних крісел усіх нечистих на руку посадовців та поставити щільний заслін корупціонерам на шляху до влади.

Закликаємо усіх свідомих громадян внести свій внесок у подолання корупції в нашій державі. Для цього у разі наявности інформації про хабарництво чи потурання корупційним схемам з боку представників нової влади звертайтеся за номером гарячої лінії: 0-800-50-29-31. Слід чимшвидше покласти край схемам нечистих на руку чиновників. Їхня перспектива – не крісла у новій українській владі, а кара за потурання корупції.

Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 551 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
10:12
 
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0