Вівторок, 07.05.2024, 01:47




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2011 » Листопад » 25 » Звернення фракції ВО "Свобода" в Надвірнянській районній раді з приводу передвиборних обіцянок головного "регіонала" області
00:14
Звернення фракції ВО "Свобода" в Надвірнянській районній раді з приводу передвиборних обіцянок головного "регіонала" області

В жовтні 2010 року Михайло Вишиванюк здійснював "обїзд" населених пунктів з ціллю набуття прихильності жителів Надвірнянщини на виборах до місцевих органів влади.

На зустрічі з жителями с.Білі Ослави в черговий раз постало питання відсутності в селі дитячого садочка. Михайло Вишиванюк запевнив, що побудує в селі садочок, залучивши кошти обласного та державного бюджету. Адже район не спроможний, без допомоги держави, здійснити таке велике будівництво.

При погодженні бюджету на 2011 рік районна рада виділила частину коштів на початок будівництва та оплатила проектно-кошторисну документацію. В той же час бюджет області не передбачав жодних кошнів на садочок в Білих Ославах. 

Голова ОДА Михайло Вишиванюк, маючи повноваження  домовився з підприємствами області на поставку матеріалів "в кредит", та й підрядна організація працювала майже рік задарма. Обіцяних коштів з державного чи обласного бюджетів не надходило. Але розраховуватися приходить час. І щоб виконати голосні передвиборні обіцянки головного регіонала обласні, почали "нагинати" Надвірнянську районну раду на фінансування садка. Кошти, не передбачені бюджетом району приходиться вишукувати, забираючи їх з інших, не менш важливих соціально-значимих напрямків.

Районна адміністрація вирішила забрати кошти з фінансування Надвірнянського відділу освіти в розмірі 750 тис.грн. А це забрані кошти з не менш важливих соціальних виплат. Це недофінансування шкіл та садків в інших селах району, невиплата коштів працівникам освіти. 

При підготовці сесії районної ради депутати від ВО "Свобода" наполягали на тому, щоб не забирати кошти в наших дітей з інших сіл. Хоча садок в с.Білі Ослави дуже важливий обєкт, але недофінансовувати інші заклади освіти, щоб догодити передвиборним обіцянкам регіонала не можна. Якщо така поважна посадова особа як Михайло Вишиванюк пообіцяв залучити кошти державні, то нехай дотримується своїх обіцянок і дотримує свого слова.  За наполяганням фракції ВО "Свобода" апетити регіоналів вдалося пригасити і рада виділила коши на зарплату працівникам та найнеобхідніші матеріали в розмірі тільки 500 тис.грн.

Чим винні діти з Переросля, чи Зеленої, чи Заріччя, чи Гавриліки, що вони не отримають нові ліжечка, в приміщеннях не проведуть належний ремонт, вихователі не отримають вчасно заробітну плату, не зможуть провести закупівлю харчів для обідів?

Чим завинили жителі інших сіл, де замороженими стоять 18 недобудованих обєктів?

Фракція депутатів ВО "Свобода" в Надвірнянській районній раді звернулася з заявою про надання коштів з бюджету району та звернулася до голови ОДА з проханням виконати свої передвиборні обіцянки.

                                                                 Депутатам

                                                                 Надвірнянської районної ради

                                                       ЗАЯВА.

З питання про надання коштів з бюджету 2011 року депутатська фракція ВО «Свобода» в Надвірнянській районній раді має заявити наступне.

Наша депутатська фракція виступає за будівництво соціально необхідних об’єктів в нашому районі, в тому числі дошкільних закладів та повністю підтримує питання необхідності будівництва такого закладу в Білих Ославах.

На будівництво дитячого садка в Білих Ославах необхідно більше восьми мільйонів гривень. При початковому розгляді даного питання в Надвірнянській районній раді було вирішено надати кошти з бюджету району для виготовлення проектно-кошторисної документації ( 141 тис.грн ) та на початок будівництва ( 300 тис.грн ). Більшу частину фінансування очікували отримати з державного бюджету, зважаючи на обіцянки голів обласної та районної держадміністрації.

На сьогоднішній день на фінансування будівництва цього об’єкту з державного бюджету нічого не отримано. Будівництво ведеться в борг, розміри котрого досягли більше мільйона гривень. Надвірнянська РДА настійливо пропонує покрити його з районного бюджету, шляхом перерозподілення коштів з інших  соціальних потреб.

Вважаємо, що районний бюджет не спроможний профінансувати будівництво даного об’єкту, необхідні кошти повинні бути надані з державного бюджету.

Звертаємось до голови ОДА п.Вишиванюка з проханням виконати свої перевиборні обіцянки, дані жителям села Білі Ослави та вирішити питання фінансування будівництва дитячого садка з державного бюджету.

 Голова депутатської фракції ВО «Свобода» 

 в Надвірнянській районній раді                                           А.Крицький



Категорія: Заяви | Переглядів: 682 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
01:47
 
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0