Субота, 04.05.2024, 00:10




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Листопад » 15 » 14 листопада 2013 року відбулась чергова сесія Надвірнянської районної ради
19:37
14 листопада 2013 року відбулась чергова сесія Надвірнянської районної ради


14 листопада 2013 року відбулась чергова  сесія Надвірнянської районної ради.

 Завдяки чіткій та принциповій позиції фракції ВО «Свобода» вдалось  зняти з порядку денного питання створення «Центру первинної медико-санітарної допомоги».  

 "Депутати нарешті визначилися і переконалися, що на сьогоднішній день проводити реформу у медичній галузі є недоцільно, оскільки відсутня матеріальна база, немає фінансування, в катастрофічному стані дороги. Це просто ще одне "покращення" від нашої влади, яке спрямоване на знищення української нації" – переконані депутати свободівці.

Під час сесійного засідання фракція ВО "Свобода", як завжди, була найактивнішою.  Зокрема націоналісти подали 12 депутатських запитів та ряд звернень,  які стосуються найактуальніших проблем  Надвірнянського району.  А саме: щодо  проведення ремонту дахового покриття на Ланчинській міській лікарні, проведення ремонту дорожнього покриття  та мосту на  дорозі сполученням  Надвірна – Красна, проведення ремонту мостів та дорожнього покриття в селі Саджавка та селищі Ланчин.  

Резонансний запит подано стосовно розміщення інформації на сайті РДА в якій, на нашу думку, свідомо подається допис що принижує українців та прирівнюється їх до національних меншин України.  Цей запит Михайло Іваночко спрямував до прокуратури району, щоб та надала належну  юридично-правову оцінку діям владних чиновників. 

Запити свободівців стосувалися також облаштування пішохідних переходів у смт. Делятині на трасі Львів-Мукачево, виділення матеріалів для ремонту мостів у с. Стримба,  можливість передачі приміщення "Інтер-плит Надвірна" по вул. Соборній для потреб Сримбівської школи та дитячого садка, щодо сприятливих  умов  для  вільного  доступу людей  з обмеженими фізичними можливостями в приміщення установ та сфери послуг, газифікації с. Мозолівки, розробка генплану та уточнення грошової оцінки земель смт. Битків, припинення стихійної торгівлі на вулицях Надвірної.  Деякі з цих запитів були направлені у виконавчу владу у третє та  вчетверте.

Як зазначив свободівець Андрій Крицький: "Робота депутата у районній раді – подавати запити і звернення. Виконавча влада чомусь кожного року знімає по два, три запити з контролю. 

"Ми подаємо запити на вирішення проблем людей, а ви чомусь їх не виконуєте, при цьому говорите, що все під контролем. Не всі запити виконані в достатньому обсязі, не завжди про хід їх виконання вчасно й професійно повідомляють депутатів", ганьбив чиновників голова фракції Андрій Крицький. Націоналіст побажав надалі районній виконавчій владі ефективніше виконувати завдання, зазначені в депутатських запитах і надавати на них відповіді. 

Депутати фракції ВО "Свобода" вимагали терміново прозвітувати перед депутатами про стан справ у казначействі. Депутатський корпус одноголосно підтримав заяву свободівця.  Із звіту керівника казначейства можна зробити тільки один висновок, що якби була воля влади, то проплати можна провести на протязі половини дня",  так  зауважила звітуюча чиновниця із казначейства. На сьогодні казначейство завинило перед виконавцями робіт більше 7 млн грн. 

Також завдяки принциповості та пильності свободівців вдалося запобігти фальшуванню голосів деякими членами лічильної комісії. Під час голосування одного із важливих питань ми просто перерахували депутатів у залі, порівняли кількість із даними лічильної комісії. Рахунки не збігалися. Після цього викривального факту питання переголосували і воно не набрало належної  кількості голосів.

Депутатська фракція ВО "Свобода" зробила заяву: «Ми не будемо підтримувати  проект рішення « Про затвердження звіту про районний бюджет за 9 місяців",  а ні проект рішення «Про виконання соціально-економічного розвитку району за 9 місяців 2013року". Причина такої позиції свободівців проста  - виконавча влада району, як і в цілому влада в країні, знущається з українців. Вже практично від вересня  не проходять платежі по казначействі, а це не дає змоги виконувати жодної роботи в районі, бюджетним установам почали затримувати заробітні плати. Одним словом - навкруги одне «покращення", –зауважив депутат-свободівець Михайло Іваночко.

 

                                                               Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО "Свобода"
Категорія: Новини | Переглядів: 605 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
00:10
 
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0