Субота, 04.05.2024, 09:57




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Грудень » 2 » 1 грудня 1991
01:27
1 грудня 1991


Сьогодні, 1 грудня 2012 року,  перший день зими. Здається звичайний день, але для українців ця дата є історичною.  Адже саме 1 грудня 1991року Нація чітко визначилась де і як вона хоче жити на цім, Богом данім, світі. Хоча ясно було і після 24 серпня, що ніяких референдумів не потрібно. Українці показали свою тверду позицію в ті дні, коли  ще в союзній державі спалахнув путч. Кравчук зі своєю комуністичною свитою ще сподівався на чудо. Він затягував  час, щоб не приймати  жодних рішень на користь України, але під тиском українців Верховна Рада була змушена проголосити Незалежність. Також було прийняте рішення про вибори Президента України і зовсім непотрібне, на мою думку, питання референдуму ...                                                                                         Отже жертовна боротьба наших дідів і прадідів наших батьків, братів та сестер нарешті увінчалась великим успіхом створенням Незалежної Соборної Самостійної України. І саме 1 грудня за це проголосувало 91% всіх жителів України незалежно від віросповідання чи національності. Українці зітхнули з полегшенням, позбувшись вікового руйнування всього українського. Було відчутне відродження нашої рідної мови, української церкви, культури та історії. Здавалось вже ніщо не завадить нам будувати українську правову державу, яку будуть поважати та цінувати у всьому світі .

Та на сьогоднішній день на Україні владу захопила  промосковська кліка, яка робить все, щоб догодити Кремлю та зруйнувати те, що здобували наші діди та прадіди. Ці комуністичні  перевертні на початку притихли, боячись заслуженої кари, кари яку потрібно було провести на початку 90-х у вигляді  люстрації так як це зробили інші  держави Європи, в яких була комуна при владі. Але «дякуючи» нашій толерантності та ліберальності тодішніх політиків, вони швидко оговталися, підм’явши  під себе наших прислужників-перевертнів, яким ніколи не була дорогою ідея нашого народу, а тільки бажання наживи та влади. Вони і зараз, спираючись на демократичність нашої Конституції, отримуючи велику підтримку Кремля, всіма силами і засобами підривають наші державні устрої, перекручують та переписують нашу історію та забороняють мову.

Величезна робота ведеться по деморалізації української молоді.  Дев’яносто відсотків телерадіопередач  ґрунтуються  та базуються на безкультурщині  та «язику» московитів. Засилля їхньої преси, низькосортних московських книг, інтернет-сайти пропагують насилля, алкоголізм, наркоманію, тютюнопаління, аморальний спосіб життя, легку наживу, бездуховність тощо. Занедбане родинне виховання, бо окремі батьки, змушені заробляти гроші за кордоном,  залишаючи своїх дітей на одинці з цією окупаційною антиукраїнською системою. І на жаль велика кількість молодих людей піддаються цьому впливу. Українська інтелігенція: вчені, лікарі, вчителі, спеціалісти  народного господарства змушені емігрувати до інших країн, щоб вижити. Дуже прикро чути, як українські вчені прославляють та приносять користь іншим державам тому, що нашій владі непотрібні розумні та самодостатні люди, адже  їх не обдуриш  і ці люди за 100 чи 200 грн не будуть сліпо голосувати за партію рабовласників, таких не купиш.   

І тому справжня національна ідея тримається переважно на палкій душі ентузіастів. Триває конкретна інформаційно-психологічна агресія на нашу державу. В паспорті українця відсутня графа «національність». То як вирости в таких умовах справжньому Українцеві?

Але як би ці окупанти та запроданці не старались, їм не вдасться  зробити свої темні справи, і я впевнений, що абсолютна більшість молоді нашої країни знають справжню українську історію, цінують та шанують наших борців за волю України, люблять велику духовну та культурну спадщину нашого народу і ніколи не піддадуться негативному впливу українофобів. Запорукою наших українських звитяг стане перша націоналістична фракція в українському парламенті. Саме потужна фракція ВО «Свобода» зупинить цю орду, та надихне  український народ на боротьбу за свої права на своїй Богом даній землі.

Глибока наполеглива щоденна  робота над собою допоможе нам, сучасним  Українцям, стати гідними послідовниками наших великих борців за волю України

Я впевнений, що на цей раз буде покінчено з цією комуно-олігархічною системою і здобутки 1-го грудня 1991року будуть відстояні і нам, свободівцям,  рука не здригнеться змінити все на користь Українців.   

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

                  Голова Надвірнянської РО ВО «Свобода»  Михайло Іваночко

Категорія: Новини | Переглядів: 627 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
09:57
 
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0