Субота, 04.05.2024, 10:29




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Грудень » 4 » 2 грудня 2012 року відбулася конференція Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода»
02:03
2 грудня 2012 року відбулася конференція Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода»
 

В Івано-Франківську в залі обласного товариства "Просвіта" відбулася конференція Івано-Франківської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

У її роботі взяли участь лідер партії Олег Тягнибок, народні депутати України від ВО "Свобода" Олександр Сич, Руслан Зелик та новообраний голова облради свободівець Василь Скрипничук.

 


Учасники конференції підбили підсумки роботи обласної організації під час парламентських виборів.


Першим до слова запросили Олександра Сича.

Голова обласної організації ВО «Свобода» у своїй доповіді зазначив, що вперше за всю історію новітньої України до парламенту зайшла фракція націоналістів. Раніше націонал-демократи були представлені у Верховній раді окремими представниками КУНу, повноцінної фракції націоналісти не мали.

На сьогодні, за результатами голосування 28 жовтня 2012 року, ми змогли захистити майже 11 % голосів виборці. Власне захистити, а не здобути. У порівнянні з результатами екзитполів та  кінцевими результатами оголошеними  ЦВК, ми втратили близько 3 % голосів виборців. А це значить, що ми не змогли захистити близько 600 тис голосів. Це дуже велика цифра по всій Україні. За таким відсотком до попередньої ради заходила партійна фракція. В основному втрата голосів відбулася на сході країни.

За ВО «Свобода» в Україні проголосувало 2 129 933 виборці. Івано-Франківська область отримала  в абсолютній величині підтримку 222 013 виборців, що становить 33 %. Перше місце безумовно за підтримкою «Свободи» посідає Львівська область, на другому місці Івано-Франківська. І те, що найбільш неочікувано для влади, але передбачувано для нас в Київській області разом з м.Київ «Свобода» отримала підтримку 330 тис виборців.

Зараз, перейшовши рубіж виборів парламентських, зробивши висновки, переходимо та включаємося активно у процес підготовки до наступних місцевих виборів.

Потрібно завжди керуватися наступним правилом у партійній роботі та виборчій боротьбі: діяльність партії, а особливо ідеологічної партії, якою є ВО «Свобода», спрямована на те, щоб боротися за владу та реалізовувати програму партії, направлену на захист виборців.

Підбиваючи підсумки виборів до Верховної ради, можемо визначити вартість районних організацій по результатах.

1.        Долинський район        41      %

2.        м.Калуш                         40,6   %

3.        м.Івано-Франківськ       39,68 %

4.        Надвірнянський район  39,48 %

5.        Коломийський район     37,44 %

 

8.        Богородчанський район 36,59 %

 

19.     Верховинський район     12    %

 

Наші конкуренти, що їх виставили проти свободівців у Івано-Франківській області, приховані ставленики владно-олігархічних груп, витратили силу коштів на підкуп, «благодійність»,  брудні політ. технології у виборчому процесі. Тепер, після закінчення виборчого процесу можемо озвучити, ким і скільки витрачено коштів за час виборів. По 83 округу: О.Сич витратив 217 тис.грн, його конкурент О.Шевченко – 40 млн.грн, по 87 округу М.Піцуряк – 106 тис.грн., Ю.Деревянко – близько 100 млн.грн.

Кожен начальник виборчого штабу та керівник організації повинен проаналізувати результативність виборів по своєму округу, участь в них депутатів місцевих рад, залучення активістів громадських організацій, симпатиків «Свободи». 

 

Надалі з аналізом виборчих процесів у окремих округах виступили начальники штабів та голови районних організацій. Всі виступаючі коротко проаналізували свої здобутки та недоліки.  Всі відзначали, що опоненти всю виборчу кампанію побудували на тому, що прив’язували всю відповідальність за стан у державі на представницький корпус, тобто депутатів. «Свобода», яка має представництво у деяких районних радах, в обласній раді 18 депутатів з 114 депутатів  (20%), та більшість у Івано-Франківській міській раді не має  реального впливу на владу. Потрібно зрозуміти, що всі важелі впливу на економічну складову, бюджетний процес, виконання програм, розпорядження коштами та ресурсами – це прерогатива державних адміністрацій. Депутати наділені тільки функцією контролю, хоча, на жаль, і ці повноваження завжди і всюди ігноруються владою, яка є вертикаллю Президента та Кабінету Міністрів.

Потрібно доносити людям повноваження представницької гілки влади, при цьому реально допомагати людям у вирішенні їхніх питань в силу своїх повноважень, направляючи запити, звернення у органи влади для реагування на ті чи інші проблеми. Тепер, при тому що у Верховній раді  тепер буде фракція «Свободи», народні депутати зможуть допомагати реально впливати на ситуації як на місцях так і в цілому по країні.

Надалі потрібно працювати над розбудовою партійних осередків, представництва активних членів партії у всіх населених пунктах, залучення до допомоги симпатиків. Партія повинна бути на місцях персоніфікована лідерами, «свободівці» повинні уособлюватися як господарники, чесні, порядні, високоморальні люди.

 

Підбив підсумки виборчої кампанії 2012 року голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода  Олег Тягнибок.

Він окрема зазначив: «Франція депутатів Всеукраїнського об’єднання Свобода, перша фракція націоналістів в українському парламенті, єдина фракція депутатів у Верховній раді, яка прийшла відстоювати права виборців та реалізовувати Програму Захисту Українців. Це результат 20-річної послідовної та цілеспрямованої боротьби українців за своє утвердження. Це здобуток боротьби українців за становлення державності ще з початку національного руху, який започаткувала ОУН, продовжили УПА, шестидесятники, радянські дисиденти, народно-визвольний рух кінця 80-х років. І ми розуміємо та усвідомлюємо всю повноту відповідальності, яку на нас покладає весь український народ.

Після приходу до парламенту депутатів від «Свобода» та ще й із сформованою фракцією, політична карта України буде докорінно змінена. Українці, які віддали свої голоси за «Свободу» і ті виборці, які в силу різних причин не визначилися з вибором «Свободи», покладають сподівання саме на нашу фракцію та на наших депутатів, які реально зможуть захищати інтереси української нації в парламенті в порівнянні з парламентарями попередніх скликань.

Зараз у парламенті головне завдання не тільки добитися, щоб з першого засідання всі депутати голосували особисто, а не їхні картки, щоб депутат був присутній на засіданнях, брав участь у підготовці та обговоренні законопроектів потрібних для країни. Головне завдання для депутатів свободівської фракції принести в парламент національну ідею і розповсюдити її на всю Україну через трибуну Верховної ради, телебачення, радіо, центральні газети, а головне  своїм прикладом роботи у законодавчому органі.

Потрібно відзначити, що фракція «Свободи» не остання по кількості депутатів, і головне , що вона більша за фракцію КПУ, наших ідеологічних ворогів.  Наші представники у підготовчій групі, а це Руслан Кошулинський та Андрій Мохник, як і представники інших партій від об’єднаної опозиції, не беруть участі у роботі в знак протесту тому, що провладні представники всіляко блокують питання особистого голосування депутатів у Верховній раді. Питання розміщення депутатів нашої фракції у сесійній залі не настільки важливе. Де б нас не розмістили, найприскіпливіша увага як журналістів, так і провладних депутатів буде саме до свободівців. Навіть зараз, коли депутати ще не вступили в свої повноваження, замовні статті, пересмикування фактів, надумані та висмоктані з пальця провокації вже ширяться проти наших представників. Всі провладні сили прекрасно розуміють, що саме «Свобода» здатна їм протистояти, зможе зіпсувати їхній імідж як будівників «стабільності, процвітання та добробуту». Вони всіма силами та засобами, використовуючи всю повноту адмінресурсу, будуть намагатися очорнити «Свободу». Та закони фізики ніхто не відміняв: «Чим більша дія, тим більша протидія».

Цю тезу можна підтвердити результатами голосування за «Свободу» на останніх виборах до Верховної ради. Підсумок виборів остаточно зруйнував міф про непрохідність «Свободи» до парламенту. Для того, щоб не допустити свободівців до Верховної ради, вони змінили Закон «Про вибори…» та збільшили прохідний бар’єр до 5 %. Та всепереч цьому «Свобода» доказала, що вона партія не «галицька», що це не Львівський проект, а «Свобода» стає всеукраїнською партією. У 8-ми областях України «Свобода» здолала 10-ти % бар’єр, у 18-ти областях партія набрала більше 5 % голосів, 23 областях за націоналістів проголосували більше як 3 % виборців. Тільки Донецька, Луганська область та Кримська АР не подолали 3 % бар’єр, та партія отримала підтримку 23 тис донеччан, 13 тис луганчан та 10 тис кримчан. Столиця України на 18 % проголосувала за «Свободу», влада не виборола в Києві жодного мажоритарного округу. Яскрава та переконлива перемога на мажоритарному окрузі в Полтаві свободівця Юрія Бублика.  Це чергові підтвердження та вагомий аргумент  підтримки «Свободи» і на сході України також.

На цих виборах ми здобули не тільки фракцію у парламенті, ми здобули підтримку та віру людей. Зараз навіть не члени Свободи, навіть ті, що не голосували за «Свободу»,  вітають один одного з тим, що «Свобода» здобула фракцію у парламенті, вітають самих себе з тим, що у парламенті буде політична сила, яка їх зможе захищати. «Свобода» запалила вогник надії, який згас після Помаранчевої революції, «Свобода» вселила в людей упевненість, що можна боротися і долати всі перешкоди.

І ці надії людей потрібно тільки підкріплювати своєю роботою, своїм прикладом, своєю самопожертвою. І не тільки депутатами Верховної ради, які будуть під постійним прицілом ЗМІ, а й депутатів та представників «Свободи» на місцях. Не можна послабляти партійної роботи, потрібно напрацьовувати таку схему, щоб розвивати партійні осередки, працювати з людьми, пропагувати та розповсюджувати національну ідею, керуючись і у міжвиборний період гаслом Степана Бандери: «Дійти до кожного українця».

На завершення обласна конференція висунула делегатів на XXVI З'їзд ВО "Свобода", який відбудеться 8 грудня 2012 року в Києві.

 

 

Також  голова обласної організації ВО «Свобода» Олександр Сич подякували керівникам районних штабів за роботу у виборчій кампанії та вручив їм  грамоти.

                                             Прес-служба Надвірнянської РО ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 723 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
10:29
 
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0