Четвер, 02.05.2024, 13:18




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Серпень » 16 » Бездіяльність влади викликала акцію непокори в Надвірній
17:33
Бездіяльність влади викликала акцію непокори в Надвірній


У нас одна проблема – влада створює перепони, а не дороги!

   
     
   

16 серпня мешканці міста Надвірна провели попереджувальну протестну акцію через жахливий стан доріг в районному центрі.

Переходячи через пішохідний перехід, протестувальники заблокували цим самим проїжджу частину дороги до Надвірної з боку села Стримба. Розгнівані, вони вимагали відремонтувати покриття центральних вулиць міста – вул. Мазепи, вул. Чорновола, вул. Грушевського, вул. Соборна. Саме вул. Соборна стала центром всіх подій. Ця вулиця  проходить через всю центральну частину міста Надвірна і прямо виходить на трасу, що веде до курортного міста Яремче, а також гірськолижного курорту Буковель.
 
 
   
 
 
   
Працівники Івано-Франківського «Облавтодору» зняли верхній шар асфальту, а от довести роботу до кінця не зуміли, хоч і обіцяли, що до Дня Незалежності роботи будуть завершені. Будучи ситими обіцянками влади по саме горло, терпець мешканцям урвався.
На заклики до участі в акції депутатів міської та районної рад фракцій ВО «Свобода», відгукнулися близько сотні місцевих жителів, на протест вийшли цілими родинами. "Дороги в нас настільки у поганому стані, що ними страшно не лише їздити, а й ходити", пояснювали протестувальники. У руках вони тримали плакати: "Дороги не сир, дірки не потрібні", "Де гроші на наші дороги?", "Донецьк і Надвірна – одна Україна", "Гроші до кишень влади, а копійки в асфальт". Протестна акція тривала близько години.
 
 
   
 
   
 
   
 
Як зазначив депутат районної ради ВО "Свобода" Михайла Іваночка: "Це останнє попередження. Таким чином громада міста хоче привернути увагу влади до жахливого стану доріг у самому місті Надвірна, а також висловити свій протест проти бездіяльності Івано-Франківського «Облавтодору». На все про все у влади є час до кінця серпня. В разі не виконання вимог громади міста, ми залишаємо за собою право закликати всіх надвірнянців стати учасниками наступної акції протесту, щоб захистити наші права на безпечний проїзд дорогами міста". Михайло Іваночко сказав: «Ця  акція спрямована проти влади, яка відмовляється ремонтувати наші дороги. Такими шляхами уже неможливо пройти та проїхати, складається враження, що це гірські дороги, якими ходили вояки УПА. Хіба Надвірна та надвірнянці не вартують нормальної дороги? Можна сказати, що влада цих людей  зневажає своєю бездіяльністю. Ми вимагаємо, щоб дорогу негайно відремонтували,» - наголосив Михайло Іваночко.
 
 
   
 
Нажаль, присутні представники виконавчої влади не підійшли до пікутувальників. Заступник голови Надвірнянської РДА Степан Іроденко, приховавшись за кущами, потихеньку давав інтервю журналістам центральних каналів та й так бідкався, що влада безстила в цій ситуації, що він, нібито, на стороні пікетувальників, що він також є заручником бездіяльності "Облавтодору". А чи не владу брехливих та злодїйкуватих регіоналів він представляє в районі??? Треба просто перестати красти з народного бюджету  і кошти враз появляться і на дороги, і на медицину та освіту, і для персіонерів та нужденним. Не крадіть!!!
 
Ініціатором та учасником акції став народний депутат України, член фракції ВО "Свобода" Руслан Зелик. Руслан переконаний, що люди вже готові до радикальних дій.
 
   
"Треба об’єктивно підходити до розподілу коштів і перестати ділити країну на чорних та білих. Із кожного літра бензину кошти йдуть на транспортний збір. Опозиційних сил у Верховній Раді не вистачає, та саме такими акціями змушуємо владу працювати і  ми повинні підтримувати громаду". Зелик постійно опікується питаннями Надвірнянщини, йому теж не байдужі  проблеми наших краян. Руслан зазначив: «Погані дороги – це, насамперед, загроза для життя та здоров’я пересічних українців, які є заручниками неспроможності влади виконувати свої обов’язки. Тож будьмо сильними і вимогливими. Не дайте владі нас затоптати." – наголосив Руслан Зелик. Такі слава Народного депутата додали наснаги і впевненості громаді Надвірної надалі продовжувати свій рішучий наступ на чинну владу з вимогою виконання всіх зобов’язань щодо ремонту надвірнянських доріг .

На завершення акції всі учасники, як один, виконали український Славень -  Гімн України. Разом з учасниками пікету український Славень виконували і водії автомобілів, що стояли перед пікетом.

У єдності наша сила!

Слава Україні!

Прес-служба Надвірнянської РО ВО «Свобода»


Категорія: Новини | Переглядів: 691 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
13:18
 
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0