П'ятниця, 03.05.2024, 17:49




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Листопад » 29 » Це ваш майдан, молодь! Ви герої, що виборюєте своє європейське майбутнє. День сьомий надвірнянського майдану
04:18
Це ваш майдан, молодь! Ви герої, що виборюєте своє європейське майбутнє. День сьомий надвірнянського майдану


28 листопада о 18:00 на майдані Шевченка у м. Надвірна відбулося велелюдне народне віче. Студенти та надвірнянська молодь,  заповнили майдан енергією та духом боротьби.

      

      

Із сяючими очима вони повернулися із протесаного майдану в Івано-Франківську. Там, в обласному центрі Прикарпаття, відбулося віче за участі 15 тисяч івано-франківців. І основну, переважаючу більшість з мітингувальків складала молодь: студенти ВУЗів, коледжів, технікумів, училищ. Саме молоді люди продемонстрували загальну мобілізацію. Зрештою, «наказу про розпуск армії УПА не було». Молодь демонструє готовність ставати повстанцями та месниками за своє уневаження. У серці кожного небайдужого українця запалилася сила боротися до кінця, за краще майбутнє Української держави.

     

Голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко розпочав розмову  славним бандерівським привітом «Слава Україні!» і Майдан гукнув йому у відповідь «Героям Слава!»

«Огляніться навкруги. Погляньте, яке в нас майбутнє, яке майбутнє нашої держави? Студенти підняли народ і цілу Україну. Та бандитська влада, яка сидить у Києві, хоче нас запроторити у так званий російський «тайожний союз», де ми будемо працювати як раби, колоністи. Ми маємо свою державу, свою землю. Ми тут господарі», - зауважив свободівець.

Над майданом лунали гасла: «Україна – це Європа», «Надвірна – європейське місто», «Ми за ЄС», до яких приєднувалися десятки інших надвірнянців.

Михайло Іваночко зауважив, що цих студентів можна порівнювати з героями Крут. «Це ваш майдан, ви герої, які боретеся за європейське майбутнє, за своє майбутнє».

      

      

Координатор надвірнянського студентського майдану, свободівець Олексій Типусяк, звернувся до своїх побратимів по студентській сімї: «Ми повинні стояти до переможного звершення наших вимог, тобто воз’єднання України з європейськими країнами. Інакше ми будемо ставити політичні вимоги. А це відставка уряду, початок процедури імпічменту Президента Януковича. Але ми увійдемо, так чи інакше, до євроспільноти і Угоду буде підписувати наш, український Президент, економіку підніматиме наш, український Прем’єр-Міністр, Закони прийматиме наш, український Парламент. А ці продажні чиновники підуть у небуття».

«Нас сьогодні залякають, що за участь у акціях протесту, у акціях непокори проти колоніальної адміністрації, українофоб Табачник пообіцяв позбавляти нас стипендії. А хіба це нормальна європейська стипендія, хіба ми продамося за ці копійки? І чим більше ця влада біснує та тисне на нас, тим більше нас стає в протестні ряди, тим тісніші стають наші лави. Міцніймо в нашій вірі у перемогу, гуртуймося разом та покажімо свій спротив сьогоднішній владі. Завтра нас буде ще більше, ми будемо ще сильнішими, ми гартуємося у нашій боротьбі і впевнено йдемо до перемоги Української Ідеї», наголосив у своєму виступі Олексій Типусяк.   

Було скоординовано подальші дії Надвірнянського майдану.

На сьогодні розподілено нічне чергування, на яке заступають старші активісти, а молодь йде додому відпочити для мобілізації сил для завтрашнього протистояння.

29 листопада на 12:00  - віче на Майдані Шевченка, а даної йдемо на підтримку обласного майдану у Івано-Франківську.

Завтра на підсумковому віче ми повинні показати та відстояти свою позицію за європейську Україну.

А ще сьогоднішнім холодним вечором Майдан продовжив жити своїм вже звичним, розміретим життям, сповнений іпротесту і оптимізму. До пізнього вечора звечала українська музика, лунали повстанські пісні. І тільки  Шевченко мовчазно споглядав на вечірній Майдан.


      

      

      

      

      

      


 

Прес-служба Надвірнянської районного організації ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 867 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
17:49
 
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0