П'ятниця, 03.05.2024, 03:57




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Жовтень » 7 » Депутати Надвірнянської районної ради фракції ВО "Свобода звітують про свою діяльність перед жителями селищ Ланчина та Делятина
22:32
Депутати Надвірнянської районної ради фракції ВО "Свобода звітують про свою діяльність перед жителями селищ Ланчина та Делятина


6 жовтня 2013 року відбувся звіт депутатської фракції «Свобода» в Надвірнянській районній раді. Свободівці прийшли прозвітувати перед громадами найбільших селищ району.  

На зустрічі з людьми прибули Народні депутати України Олександр Сич та Руслан Зелик.

     

Депутат районної ради Михайло Іваночко звернувся до присутніх з щирими словами: "Я, як голова Надвірнянської районної організації ВО "Свобода", звітую першим та подаю приклад своїм побратимам. Мені немає чого приховувати перед жителями свого селища, де отримав вашу довіру. Ви мене обрали і я відкрито готовий з ними говорити."

     

Націоналіст окреслив основні віхи діяльності, розповів жителям про  запити та заяви, що були надіслані ним, як депутатом, до Надвірнянської районної ради. Більшість уваги Михайло зосередив на дорогах району, які на сьогодні в жахливому стані, а також на відновленні  класних кімнат та перекритті даху у школі та встановленні дитячих майданчиків та ще багатьох питаннях, які вдалося вирішити для громади.

     

Голова фракції «Свобода» в районній раді Андрій Крицький загалом розповів про роботу депутатів.

"Хоч нас у Надвірнянській районній раді  є тільки 10 чоловік, але ми завжди найактивніші. Ми відкриті для кожного, ми готові слухати вашу критику і пропозиції. Кожної сесії у нас є по кілька запитів та звернень на актуальні злободенні питання. Ми працюємо на свій район, не даємо чиновникам з адміністрації нищити нашу медицину, економіку, комунальну сферу.»


Володимир Черленюк депутат округу селища Делятин детальніше розповів жителям про свою діяльність, про всі запити, звернення та заяви, які були ним направлені до органів влади. Болючим для жителів і надалі залишається питання розташування сміттєзвалища на землях смт. Делятина. На заваді створення сміттєзвалища стала громада селища та надвірнянські свободівці.

Депутат закликав громаду до активності та подальшої спільної роботи, подякував мешканцям за підтримку.

На зустрічі свободівці окрему увагу приділили відповідям на запитання місцевих мешканців, ознайомленню із наболілими для них проблемами та пошуку шляхів їх розв'язання.

     

Народний депутат України Руслан Зелик розповів про головні напрямки діяльності "Свободи" на загальноукраїнському політикумі. Свободівець зауважив: "Націоналістів у Верховній Раді є тільки 37 з 450, але попри різноманітні перешкоди ми добиваємося свого, хоча це є  не легко. Але в нас є велике джерело підтримки, це ви наші виборці".

     

З громадою зустрівся Народний депутат України та голова Івано-Франківської організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода»  Олександр Сич. Свободівець окреслив діяльність націоналістів у Верховній Раді та проінформував жителів, щодо наклепу на ВО "Свободу".

«Сьогодні саму проукраїнську, саму патріотичну та ідеологічну силу українців намагаються очорнити на провладних телеканалах, ЗМІ. Щодо останніх провокаційних та брехливих публікацій в Експресі, то всі повинні розуміти, що  вже почалася брудний піар у світлі майбутніх президентських виборів 20145 року. Ми йдемо до людей та розвінчуємо цю брехню», - наголосив Олександр Сич.

Надвірнянські депутати й надалі будуть проводити зустрічі з громадою району, де розповідатимуть про виконані на окрузі справи, ділитимуться планами на майбутнє.

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 491 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
03:57
 
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0