Субота, 27.04.2024, 10:46




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Лютий » 19 » Депутати від ВО «Свобода» та ОО «Батьківщина прийшли в Раду у вишиванках. Гриценкові це несподобалося – то неповага до парламенту
22:33
Депутати від ВО «Свобода» та ОО «Батьківщина прийшли в Раду у вишиванках. Гриценкові це несподобалося – то неповага до парламенту


Фракції "УДАР", "Свобода" та "Батьківщина" продовжують блокувати трибуну і президіум Верховної Ради.

Всі депутати від "Батьківщини" прийшли у парламент у вишиванках, "УДАРівці" традиційно одягнені у свої червоні светри з написом "Голосуй особисто". Вони блокують президію.

Народний депутат від ВО "Батьківщина" Анатолій Гриценко  («Громадянська позиція») вважає прихід у Верховну раду у вишиванках проявом неповаги до законодавчого органу.

Про це він написав у блозі на "Українській правді".

«Вважаю, що депутати у вишиванках в залі пленарних засідань Ради – то смішно, несерйозно, прояв неповаги до законодавчого органу", - написав депутат.

Свою думку він пояснив тим, що парламентарі інших країн не приходять в законодавчий орган в національному одязі.

"Ви бачили американських конгресменів чи сенаторів зі стрічками на голові з орлиним пір'ям? Хіба вони менші патріоти своєї країни, ніж ми? Австрійських парламентарів у шкіряних шортах і національному одязі, бачили? Кожного тижня побачите, причому по всій країні, але у вихідний день, у парку чи ресторані – не в парламенті", - додав Гриценко.

Віце-спікер Руслан Кошулинський, депутат від ВО «Свобода», наголошує, що одяг депутатів у парламенті не регламентовано ні законом про статус народного депутата, ні регламентом Верховної Ради.  "Жодного документа, який би зобов’язував народного депутата під час перебування на пленарному засіданні бути в тому чи тому строї не існує. Тому такого змісту заяви є не фаховими як для людей, які вважають себе юристами і професіоналами та вже не перше скликання є народними депутатами України", - наголосив він.

Кошулинський також наголосив, що національний одяг є священним символом і гордістю для будь-якої нації, яка поважає себе та шанує історію своїх предків.

"Вишиванка в стінах українського парламенту така ж органічна, як державна мова та дотримання законів", - заявив він.

 

 

Інтернет взірвався після таких заяв «опозиціонера» Гриценка. Це не перший підступний викид з його сторони. Ще раніше він категорично заперечував тезу «Україна для українців». Тепер підступно паплюжить святиню української ідентичності – вишиванку. На Гриценка полилася заслужена критика як українців, так і інших жителів України, які називають себе «русскоговорящімі», але в душі вони українці.

***

Я розумію сьогодні опозицію, яка вона не є. Вишиванки сьогодні це протест проти чечетових і влади, вишиванка на даний час у ВР слугує чимось обєднуючим. Це як уніформа воюючих сторін - хто є хто. Опозиція вишиванкою виражає свій протест, а в якій формі виражає свій протест пан Гриценко? Одним своїм блогом обплював і вишиванки і опозицію. Не плюйте на святе, пане, тому що вишиванка це святе, памятаєте - сорочку мати вишила мені , червоними і чорними нитками...

***

Гриценко давно уже вносит раскол в оппозицию. Именно такими публичными заявлениями. Не хочешь ходить в вышиванке- не ходи Вышиванка- такая же рубашка, как и все остальные. Сравнивать ее с перьями на голове не то что некорректно, а просто провокационно.

***

Ущербна людина той Гриценко. Не вистачило мізків зрозуміти, що це був протест українських депутатів і депутаток проти нахабства окупанта Чечетова. То був політичний випад проти ворога. Вишиванка- то гордість України. То дивна краса, яку прийшла до нас з глибини віків. То свідотство дуже високої естетичної культури українців. А Гриценко цього не здатний побачити. Значить не українець він. Убогий ... Pлигався з українофобами. Таку зневагу виказав до свого народу. Вважаю, що депутати-українці після цього не можуть подавати йому руки, не можуть вітатися з ним. Якби хто знайшов в собі "відваги" та сказав йому в лоб : "Зрадлива ти потвора, Толік!"

***

Помнится,Гриценко,будучи министром обороны ходил с такой дебильной щетиной. Нет, есть конечно люди которым идёт щетина. Но это не случай Гриця. У него была щетина престарелого хиппи и его внешность никак не соответствовала такой должности, как министр обороны. Посему, чья бы мычала, товарищ полковник! Но, если вкус как у прапорщка, в таком возрасте, то это уже навсегда. И иногда, как известно, лучше жевать, чем говорить.

***

Господин Гриценко! Зайдите в английский парламент - сидят в париках, зайдите в израильский кнессет -сидят в кипах. Почему мы не можем быть в ВР в вышиванках? Довольно странный Вы человек, как для украинского патриота.

***

Автор забыл пояснить: а с какой стати американским сенаторам надевать на себя национальную одежду покоренного ими народа - американских индейцев?

Ну, а национальная одежда австралийских конгрессменов - это что, "одежда" австралийских аборигенов? Не надо забывать, что Австралия была колонизирована и заселена английскими каторжниками.

***

Прояв неповаги до українців - це дебільні заяви з боку "опозиційного" депутата, який вирішив лизнути задничину ДАУНецькому бидлу, яке як відомо без роду, племені, совісті, і моралі.

***

Вважаю, що у відповідь П-Ри мають прийти у спортивних костюмах Адідас і кросівках Найк. Всім на зло.  Замість портфелів - бити. Добре, що мізки міняти не треба - і так гравій.

***

Для тих хто називає вишиванки селом та несмаком , скажу що вишиванка завжди була одягом який свідчив про велику культуру нашої нації і вишиванка це завжди гарно і святково . А ще скажу що у українця вишиванка ніколи не була брудною і засмальцованою. А це про багато що говорить. Носіть вишиванку , нехай вона гріє ваші душі , нехай прикрашає ваш побут.


Категорія: Новини | Переглядів: 1070 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
10:46
 
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0