Понеділок, 29.04.2024, 08:14




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Серпень » 3 » Громада Надвірної вимагає виконання обіцянок виконавчої влади щодо ремонту доріг
00:06
Громада Надвірної вимагає виконання обіцянок виконавчої влади щодо ремонту доріг

    

Дорога державного значення Стрий-Хуст, яка проходить через м.Надвірна, пропала разом із торішнім снігом. Центр міста став непроїзним для транспорту, вибоїна та ями не прикрашають прикарпатського містечка, через який проходять маршрути туристів, які прямують на відпочинок у Карпати. Гості Надвірної, як і місцеві мешканці  шоковані станом доріг. Місцева громада вже не один місяць вимагає ремонту дорожного полотна. Ще в квітні місяці, після неодноразових вимог місцевих депутатів та громадськості, дорожні служби привезли в районний центр техніку, фрезою зрізали верхній шар асфальту і зникли... Від того часу надвірнянці оббивають пороги «високих кабінетів», спілкуються з «великими босами», а ті з лагідними посмішками обіцяють, запевняють, що ремонт дороги розпочнеться з понеділка, при цьому не уточнюючи з якого понеділка. Край терпіння надвірнянців закінчився коли, попередивши  адміністрацію, вони вирішили провести попереджувальний страйк  з перекриттям дороги, яке планували на 20 липня. Тільки після цього владні мужі терміново провели велику нараду і запевнили, що ремонт розпочинають негайно. Як розповів голова фракції «Свобода» в обласній раді Василь Попович, який особисто опікувався питанням проведення ремонту надвірнянської дороги, що при особистій зустрічі з головою ОДА М.Вишиванюком, останній запевнив про початок ремонту в найближчі дні.

Через три дні в Надвірну дійсно привезли асфальтоукладчик і розпочалася інтенсивна імітація бурхливої роботи. Чотири машини асфальту, три години роботи асфальтоукладчика і перших двадцять метрів лягли на довгостраждальну надвірнянську дорогу. Наступного дня працівники автодору як і наступні 10 днів пропали з Надвірнянського району, залишивши на площадці асфальтоукладчик, який візуально нагадує надвірнянцям, що дорожники ще повернуться для продовження робіт.

Та повернулися вони 3 серпня, в суботу потайки зранку, щоб забрати асфальтоукладчик в інший район, де вже інша громада вимагає ремонту, погрожуючи перекриттям дороги. Так влада, яка обанкротилася і фінансово і морально пробує гасити конфлікти з громадами.

Терміново, на заклик депутатів міської ради, прибули місцеві активісти, які заблокували дорожну техніку, не давши вивезти її з міста.

    

    

Депутат міської ради, свободівець Олег Туєшин розповів: «Ми зі своїми однопартійцями, іншими депутатами та громадськими активістами не дали вивезти техніку тому, що розуміємо, якщо її зараз заберуть з міста, то не повернуть її назад ніколи. Ситуація з дорогою в місті настільки загостилася, що ми готові йти на крайні міри: блокувати техніку, перекривати дорогу, закликати краян до масової непокори «тимчасовій окупаційній адміністрації». Сьогодні ми тільки не дали вивезти техніку з міста і вимагаємо негайного продовження ремонту дороги через наше місто. Асфальтоукладчик буде заблоковано і ми не дозволили його забрати до того часу, поки не повернуться працівники дорожньої служби до роботи», - попередив Олег Туєшин.

Телефоном керівник облавтодору В. Рачкевич запевнив активістів, що невдовзі дорожники повернуться. Працівники автодору зараз знаходяться в Заболотові, інші в Болехові, Косові, Коломиї гасять місцеві конфлікти, які як іскри спалахують по всіх населених пунктах області. Люди не в силах терпіти відверте знущання, слухати цинічну брехню чи чергову обіцянку покращення. Нам не потрібне їхнє покращення, Нехай повернуть громадам те, що належить їм по закону, нехай повернуть награбоване та вкрадене в людей.

Не потрібна нам  і їхня благодійність від тих замаскованих «демократів», що накрали мільйони, а тепер даючи по кілька тисяч, роблять нам велику ласку, подаючи це як велику жертовність.

Не потрібно красти!

Вкрав – віддай крадене і в тюрму!

Інакше не буде!

 

Прес-служба Надвірнянської РО ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 634 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
08:14
 
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0