П'ятниця, 26.04.2024, 23:07




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2009 » Грудень » 15 » Ірина Фаріон: Голос, відданий подібному до себе, – це дорога правди й утвердження себе
16:24
Ірина Фаріон: Голос, відданий подібному до себе, – це дорога правди й утвердження себе

Віддати голос за "менше зло" – означає зрадити себе і вибрати того, хто повсякчас безкарно зраджуватиме тих, хто підтримав його. Натомість голос, відданий подібному до себе, – це дорога правди й утвердження себе. Життя – це вибір, щоб пізнати себе, і через політичну подібність або відмінність зокрема. Про це під час виступу на багатотисячному віче "Воля нації проти сваволі кланів" заявила член Політради ВО "Свобода" Ірина Фаріон.

"Не існує в природі вибору між більшою чи меншою любов’ю, між своєю і чужою дитиною, матір’ю чи батьком. Нема напів дня чи напів ночі – а є 24 години доби. Все у цьому світі має свої абсолютні виміри. А тим більше політична зрада. Ми або живі, або мертві. Натомість тактика меншого зла весь час пропонує напів правду, напів зраду, напів любов, напів відповідальність, напів життя – звідси здеморалізовано всю країну. Пропонований вибір щонайменше між усіма чотирма (два Я і два Ю) – це ніби вибір між чотирма ніжками крісла. Жодна з них не здатна втримати на собі тіло країни. І якщо ця народна енергія знову обере собі цю одну з ніжок, то такою кульгавою на тривалий час і зостанеться.

Не може Президент чи прем’єр об’єднуватися з бандитами задля єдности країни (якщо вони самі не є такими бандитами). Єдність бандита і сторожа закону – це деградація основ не просто держави, а людського буття. "Кожний має бути з’єднаний з подібним йому" (Д. Донцов). І саме так буде з’єднаний. Бо це закони природи.

Через те, що ми не вміємо жити теперішнім часом, ми ідеалізуємо минуле і весь час стурбовані майбутнім. Що буде, коли президентом стане хтось із двох Я або двох Ю? Чому це запитання спрямоване у майбутнє? Адже це вже насправді сталося. Чи можна було собі на Майдані-2004 року уявити таку чорну зраду з боку кожного з них? То невже ми зараз, у цю мить, готові до найстрашнішого – зрадити самих себе? Голос, відданий подібному до себе, – це дорога нашої правди й утвердження себе. Життя – це вибір, щоб пізнати себе, і через політичну подібність або відмінність зокрема. Не треба боятися, що пропаде ваш голос. Навпаки, треба боятися знову стати співучасниками антиукраїнських сил в Україні".

Ірина Фаріон.

 

Переглядів: 745 | Додав: Націоналіст | Теги: відданий подібному до себе, Ірина Фаріон: Голос, – це дорога правди й утвердження се | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
23:07
 
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0