Четвер, 02.05.2024, 21:22




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Жовтень » 25 » Ірина Фаріон "ПРО ЧОЛОВІКІВ-ПОРАЗОК, або дари донійські"
00:38
Ірина Фаріон "ПРО ЧОЛОВІКІВ-ПОРАЗОК, або дари донійські"


Днями в одному з інтернет-видань (http://www.newsru.ua/ukraine/24oct2013/denes.html) позафракційний депутат Доній заявив, що він не увійшов до комітету з питань освіти та науки через те, що там Фаріон. Я втішена, що моя присутність – це гарантоване відсіювання з комітету всілякої гнилі, позаяк відкриті вороги типу партії регіонів чи комуністів приречені на очевидну боротьбу зі мною. Донієві, очевидно, до снаги працювати з двома комуністами та двома регіоналами в комітеті, деякі з яких брутально зневажають державну мову, як наприклад, Зубчевський. Тому-то мажоритарне ні риба ні м'ясо типу Донія у руках регіонало-комуністичної влади стає незугарним знаряддям для боротьби з усією опозицією, а зі "Свободою" передусім. Його роль на львівському приватному каналі ЗІК яскраво це підтверджує.

І ще одна прикрість із брудометачем в опозицію Донієм. Він зібрався підтримувати Гримчака по округові N223 міста Києва, де на виборах здобув переконливу перемогу свободівець Юрко Левченко, але регіональна орда так злякалася його перемоги, що зусиллями своїх братків імени Пилипишина сфальсифікувала результат. Так от, ВО "Батьківщина" пропонувала Донієві цей округ як мажоритарникові на виборах 2012 року, але цей слабосилий ніби політик відмовився. Бо хіба такі здатні боротися і змагатися? Тому поїхав шукати легкої перемоги на Франківщину у патріотичних виборців цього краю...Огидно мати справу і в політиці, і в житті з такою нікчемною чоловічою поразкою. До речі, нещодавно вернулася з Коломиї. Люди плюються на це повне вичерпання, за яке вони необачно проголосували. Направду, якщо через мене він не є в комітеті з питань освіти та науки, то "Свобода" неабияк заохочена, щоб таких чоловіків-поразок у Верховній Раді було якомога менше.

Роздвоєність свідомости, що у кращому випадкові характерна цьому чоловікові-поразці, а в гіршому – є його сутністю, – на жаль, промовисто підтверджена ще 2009 року, коли він не підтримав постанови В'ячеслава Кириленка про відставку Табачника, а потому начебто відкликав свій голос. І завдяки таким, як він міністерство і досі табачне... Повторив він свій "подвиг" і вчора, 23 жовтня 2013 року, проголосувавши, до речі, разом із Дубневичем, за поправку до законопроєкту "Про внесення змін до Податкового кодексу України" (http://www.pravda.com.ua/news/2013/10/24/7000665/), що внеможливлює Кличкові балотуватися у президенти як нещодавньому платникові податків за межами України. І ось під вечір роздвоєний депутат знову лементує про відкликання свого голосу як неабиякої заслуги перед всеукраїнською справедливістю. Мабуть, слова апостола Якова саме про такий тип людини: "Двоєдушні люди нетверді в путях своїх, тобто люди з роздвоєною думкою, що не знають, де правда, де брехня, ні за ким, ні кудою йти, і з роздвоєною душею – які не вміють всім серцем горіти вірою і поривом до одного, хитаючись між добром і злом, між правим і лівим, – завше будуть нетверді в путях своїх". Звідси і їхні комплекси псевдогенералів з відсутністю власного війська. Бо хто тяжітиме до розхитаного тіла з запамороченою головою?

Категорія: Новини | Переглядів: 542 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
21:22
 
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0