Четвер, 02.05.2024, 18:29




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Квітень » 26 » Ірина Фаріон «Щоб самоутвердитись укаїнський народ народ повинен виокреслити з себе національну гідність і державницький інстинкт»
15:13
Ірина Фаріон «Щоб самоутвердитись укаїнський народ народ повинен виокреслити з себе національну гідність і державницький інстинкт»

25 квітня 2014 року народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", відомий, філолог, мовознавець Ірина Фаріон зустрілася з мешканцями міста Надвірна, що на Прикарпатті. Зустріч відбулася в районному будинку культури. Свободівка зокрема обговорила з надвірнянцями поточну ситуацію в державі, коротко розповіла про діяльність ВО «Свобода» у Верховній Раді України та відповіла на запитання жителів району.

     

На початку своєї зустрічі Ірина Фаріон зауважила, що найбільшою трагедією для українського народу є ворожнеча один з одним. Коли ми розминаємося один з одним, коли ми не вміємо любити, підтримати один одного, наситити один одного, наснажити, влити в нього силу Божу. Ось чому ми на сьогодні власне в такому стані – не розстріляні, але прострілені – переконана свободівка.

«Ми українці сьогодні маємо притулитися один до одного аби не змерзнути у час реальної війни, яку маємо зараз, бо якщо народ не вміє вилікуватися через еволюцію, а ми мали таку можливість у продовж 22 -х років – стати сильною, вільною, самодостатньою нацією, тоді Господь дає їй інше випробування, яке називається революція. Ми це випробування пройшли з високою гідністю, з честю, але з величезною втратою – смерть 105 Героїв Небесної сотні. Якщо народ не уміє виокреслити з себе національну гідність і державницький інстинкт через революцію, тоді небо посилає цьому народові війну. Ми з вами пройшли всі три фази.»

Хвилиною мовчання присутні вшанували всіх полеглих героїв Майдану – 105 Героїв Небесної сотні, них 18 свободівців. Ірина Фаріон назвала прізвища загиблих з Івано-Франківської та рідної їй Львівської областей. Свободівка підкреслила, щоб ми пам’ятали імена кожного і не допустили повтору тих кривавих днів.

     

Націоналістка наголосила присутнім, якщо ми стали свідками цієї трагедії, то «в нас немає іншого шляху ніж нещадно змагатися з тим режимом, не йти з ним на жодні компроміси і щодня пам’ятати про те, що небо впало на землю і забрало Героїв для того, щоб ми своїм життям вміли дорівнятися до їхньої смерті.»

«За ці місяці люди, які були на Майдані, змінили країну. Дуже складно Путіну розхитати Одещину, Миколаївщину, Херсонщину, натомість він іде туди, де впевнений у внутрішній підтримці, де розбалансована національна свідомість», – підкреслила депутат, - «Наша перемога в тому, що нас вже ніхто не ділить на лівобережну та правобережну. Тому що на Майдані стояли люди з цілої України. Ми зміцніли, ми з’єдналися, ми стали тим організмом ліво та правобережним, який має одне серце. Це серце називається Київ. Ми своїм внутрішнім висловленням засвідчили свободу України по всій країні включно до кордонів Донбасу.»

      

 

Народний депутат ознайомила громаду із найважливішими законодавчими ініціативами, автором яких була вона персонально або разом зі своїми побратимами.

Парламентар під час зустрічі дала відповіді на численні питання щодо пенсій, заробітних плат, росту цін, мовного питання та питань, які стосуються роботи Верховної Ради.

Депутат засудила тих кандидатів на пост Президента, які на сьогодні заявили, що готові іти на перемовини з Росією. «Вони тобі стріляють в лице, а ти йдеш на перемовини з ворогом. Це катастрофа, якщо ми знову зробимо цю страшну помилку і проголосуємо за типового олігарха. Ми повинні голосувати за той світогляд, який ми сповідуємо. За світогляд, за людину, яка мислить так, як мислить українець», - наголосила Ірина Фаріон.

     

На завершення зустрічі надвірнянці подякували свободівці Ірині Фаріон за виступ. Директор районного Будинку культури Іван Романюк зазначив, що у Надвірну ще не приїздила така знаменита постать, як Ірина Фаріон. Наш зал був заповнений. Кожен присутній мав можливість поспілкуватися з цією чудовою жінкою та винести з цього залу любов та доброту, впевненість та міць, якою ділилася з людьми Народний депутат Ірина Фаріон.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 622 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
18:29
 
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0