Понеділок, 29.04.2024, 11:20




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Грудень » 30 » Іван Гурмак: Ми виїдемо масово до Києва на Різдво, щоб прославляти народження Господнє в сім’ї вільних українців
04:09
Іван Гурмак: Ми виїдемо масово до Києва на Різдво, щоб прославляти народження Господнє в сім’ї вільних українців


Щодня у всіх українських церквах  відправляють Молебень за кращу долю України та за тих патріотів, що зараз на київському Майдані виборюють для нас гідне майбутнє.

В неділю священники такі Молебні проводять на площах найбільших населених пунктів Надвірнянського району. На ці заходи приходять сотні наших земляків, щоб висловити свою громадянську позицію та підтримати майданівців у Києві.

Наші акції непокори колоніальній адміністрації проходить уже більше місяця і охопили всі області країни. Найбільш показовими та знаковими є майдани у Харкові, в Одесі, в Донецьку. Хвиля протестних настроїв переливається через край українського терпіння і люди вже і на півдні і на сході не хочуть коритися бандитській владі. Вони не хочуть більше бути рабами і виконавцями волі купки відморозків з тюремними звичками. Україна повстала в протестах за свою гідність, за свої права, за своє майбутнє.

Майдан буде стояти до повної перемоги. В цьому переконані зараз всі і сьогодні, коли підходять різдвяні свята ми стаємо перед вибором, щоб співставити у виборі відзначення Різдва у сімейному колі чи майбутню долю України. І саме українці-бандерівці вирішують однозначно: Ми всі виїдемо масово до Києва на Різдво, щоб Коляду співати в сім’ї вільних українців. Ми всі на Майдані будемо прославляти народження Господнє, яке принесе нам  оновлення держави, оновлення суспільства. Ми становлюємося зараз як об’єднана велика нація, перероджуємося як нація повстанців, як нація холодноярівців, як нація месників, як нація нетерпимості до зла, брехні, словоблудства, казнокрадства, корупції, свавілля влади.

Ми всі готові і повинні виїхати на свята до Києва, щоб бути з нашими однодумцями, з нашими побратимами, щоб наш Майдан встояв і примножував свої ряди. І це буде ще одним вагомим аргументом до влади у нашій боротьбі, у нашому мирному протистоянні з владою в ідеологічному, світоглядовому, політичному та фізичному протистоянні. Ми готові до тривалого протистояння, до тривалого протесту, до тривалого пікетування тому, що наше прагнення до боротьби, наше прагнення вільності, наше прагнення до споконвічного бунтарства, наше прагнення до гідного життя, наше прагнення до «прямостояння» у цьому світі об’єднує нас, додає нам неабиякої сили та натхнення, що виривається з нашого серця, з нашої душі. І нічим його не спинити, і ніщо його не здолає.

Сьогодні у нас немає жодного песимізму чи розчарування у правильності  вибору та нашої боротьби, тому що ми всі маємо відповідальність перед нашими дітьми, перед нашими онуками та перед ще ненародженими нашими нащадками.

Зараз ми вийшли на Майдани по всій країні, щоб сказати «Ні» синтезу перевертнів та чужинців на нашій землі. Їхній шлях такий короткий, яку короткий день взимку і пам’ятаймо закони природи, що найтемніше перед світанком.

Тому кожен з нас повинен підтримати один одного, щоб усвідомити, що на моїх плечах, конкретно на моїх і кожного з нас зокрема, лежить відповідальність за те, за що ми боремося, що ми будуємо і якою буде наша країна.

У нас є один єдиний вибір – це наступ.

Іншого шляху немає, тому будьмо сильними.

Слава Україні!

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 491 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
11:20
 
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0