П'ятниця, 29.03.2024, 10:42




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Вересень » 21 » Яремчанська «Свобода» вимагає публічного вибачення від голови Прикарпатського «УДАРу»
00:43
Яремчанська «Свобода» вимагає публічного вибачення від голови Прикарпатського «УДАРу»


Яремчанська міська організація ВО «Свобода» заявляє своє обурення з приводу провокацій і брудних виборчих технологій, які останнім часом почали застосовувати різні політичні сили проти нашої організації. Бажання провладних кандидатів і політичних сил, отримати перемогу на виборах будь-якою ціною спонукає їх використовувати нечесні методи впливу на свідомість виборця, не зважаючи на елементарні принципи порядності, які ґрунтуються на кодексі моральних чеснот.

Але це стосувалося непримиренних опонентів ВО «Свобода». Та тепер, коли виборчий процес в Україні вийшов на фінішну пряму, не погребували чорним піаром щодо свободівців політичні сили, які декларують свою начебто опозиційність.

Мова йде про заяву прес-служби Івано-Франківської ОО ПП «УДАР Віталія Кличка», яка стверджує, що начебто: «молодики з наметів зі свободівською символікою підійшли до агітаторів політичної партії «УДАР Віталія Кличка» і спробували перекинути їхній агітаційний намет та розкидали агітаційну продукцію. Не дивлячись, що в наметах стоять дівчата, молодики образливо висловлювались на їхню адресу та намагалися зірвати з них кепки з символікою «УДАРу». Відповідно керівник обласного «УДАРу» зажадав публічного вибачення перед партією «УДАР Віталія Кличка» та дівчатами, до яких була застосована фізична сила. В іншому випадку пообіцяв звернутися до правоохоронних органів.

Що ж було насправді? А насправді був добрий і благородний вчинок свободівця, якого агітаторка від «УДАРу» попрохала, щоб він постояв біля намету і попильнував, аби його не перекинув вітер, поки вона збігає до міської управи за новими газетами. Хлопець погодився, почекав п’ять хвилин і коли агітаторка повернулася з агітаційним матеріалом, вони обмінялися агітками, порозмовляли і той сів на велосипед і поїхав до намету ВО «Свобода», який знаходився біля міського Будинку культури.

Ось і все. А наші «друзі» вирішили внести сумбур у спокійне життя міста Яремча та зробити інформаційний привід для дешевої популяризації своєї політичної сили.

Виявилося, що агітаторка, яка перебувала в наметі «УДАРу» є дружиною заступника головного редактора місцевої газети «Яремчанський вісник» Всеволода Кисилівського, який є членом «УДАРу» і, схоже, придумав цей «неймовірний» інцидент. Тільки виникає питання: «На чиє замовлення?».

Тому Яремчанська міська організація ВО «Свободи» вимагає публічного вибачення від очільника обласного «УДАРу» шановного пана Романа Чернеги, який, не перевіряючи достовірність інформації, одразу зробив заяву, що не йде на користь демократичному і опозиційному рухові на Прикарпатті. Хоча ми не виключаємо, що досвідченіші політичні сили вирішили використати «ударівців», щоб внести непорозуміння між нашими політичними силами. Представники Яремчанської міської організації ВО «Свобода» не вірять, що пан Чернега свідомо виступав як провокатор і висловлюють сподівання, що він зробить все можливе для того, аби було досягнуто порозуміння між «Свободою» і «УДАРом».

 Ігор Макарук.

Прес-служба Яремчанської міської організації ВО «Свобода»

Категорія: Заяви | Переглядів: 715 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
10:42
 
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0