Четвер, 16.05.2024, 09:52




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Серпень » 17 » Яремчанські свободівці дбають про охорону довкілля
08:04
Яремчанські свободівці дбають про охорону довкілля


16 серпня 2012 року відбулася XIII сесія Яремчанської міської ради 6-го скликання, яка була присвячена питанням бюджету, охорони здоров’я, вилучення, надання та передачі у власність земельних ділянок, пайовій участі замовників будівництва у створенні та розвитку інфраструктури міста, тарифної та податкової політики, розвитку туризму та раціонального використання природних ресурсів.

На сесії прийняли програму охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки на території Яремчанської міської ради на період 2012-2015 рр. Керівник фракції ВО «Свобода» Андрій Баюрак наголосив, що до нині в селах Микуличин, Татарів, Яблуниця, Поляниця відсутнє каналізування адміністративних центрів, а в самому місті Яремчі багато садиб зеленого туризму не підключені до міської каналізаційної системи, що призводить до забруднення водойм, зокрема річки Прут.

Депутат від ВО «Свобода» Роман Фаштрига зачитав звернення Незалежної профспілки підприємців м. Яремче щодо ситуації навколо продуктового ринку в місті. Зокрема про незадовільний санітарний стан ринку, відсутність біотуалетів, стихійну торгівлю молочними продуктами та овочами, часткове перекриття проїжджої частини дороги, що створює аварійні ситуацій.

За зверненням депутатів від фракцій ВО «Свобода», «Спільна праця» та «Фронту змін» міська рада прийняла рішення запросити на спільні депутатські комісії власників продуктового ринку з приводу санітарного та організаційного стану ринку. У випадку відсутності реакції від власників ринку, пропонувати контролюючим органам на основі актів обстеження закрити цей ринок, як такий, що не відповідає санітарним нормам.

Саме за наполяганням депутатів від ВО «Свобода» міська рада прийняла рішення про ремонт підвісної кладки через річку Прут в районі Яремчанської ЗОШ №1, будівництво підпірної стінки біля дороги в районі АЗС «Окко», закінчення ремонту та створення площадок для сміттєвих баків на території м. Яремче.

Голова постійної комісії Яремчанської міської ради з питань регламенту і депутатської етики, керівник фракції ВО «Свобода» Андрій Баюрак запропонував до 70-ої річниці створення УПА, відділу культури, рекреації, сільським радам, школам створити кадастр переліку поховань, пам’ятних знаків воїнам УПА на території Яремчанщини, що, на думку депутата, повинно зберегти пам'ять про борців за волю України для прийдешніх поколінь.

 

Прес-служба Яремчанської міської організації ВО «Свобода»
Категорія: Новини | Переглядів: 629 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
09:52
 
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0