Четвер, 02.05.2024, 22:28




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Квітень » 6 » Юрій Михальчишин: "Революція не завершиться, доки олігархи будуть при владі"
00:17
Юрій Михальчишин: "Революція не завершиться, доки олігархи будуть при владі"

4 квітня 2014 року Івано-Франківськ відвідав народний депутат України від ВО "Свобода" Юрій Михальчишин. У рамках візиту націоналіст зустрівся з активістами осередку "Студентської Свободи".

Націоналіст розповів про революційні події у столиці. Свободівець наголосив, що революція має закінчуватися не тільки зміною політичних фігур, а фундаментальним перевтіленням. "Здавалося, що те, про що ми читали в книжках, дивилися в історичній кінохроніці, ніколи не оживе, але воно ожило навколо нас реальністю, і ми стали не тільки свідками й очевидцями, але й співтворцями цієї реальности. Раніше, коли слово "революція" було просто словом із підручників чи з історичних хронік, слово з лексикону віртуальної реальности, тепер воно стало тим, що нас оточує і формує наш день сьогодні. Без перебільшення можна сказати, що помиляються ті, хто вважає, буцімто революція вже завершилася. Насправді відбувся перший етап революції: впали тільки стовпи режиму, а фундамент залишився. Революція не завершиться, доки олігархи будуть при владі", – пояснив Юрій Михальчишин.

Парламентар зауважив, що зараз вкрай важливо не допустити реваншу бандитського режиму. "Ті, хто керував снайперами на Майдані, керують тепер сепаратистськими настроями в Криму. Це означає, що ті, хто топив революцію на Майдані, в Криму, сьогодні не просто не пішли в небуття, і продовжують отруювати нам життя – вони прагнуть реваншу", – пояснив свободівець.

Депутат зазначив, що зачинателі, фінансова база Партії регіонів досі у грі. Вони роблять чергові ставки на президентську виборчу кампанію. "Зараз ПР не має єдиного лідера, це для них незвично. Вони звикли працювати в "колгоспі", коли голова і бригадири керують. Зараз голови нема, але "колгоспники" залишаються. Усі фірташі, льовочкіни, грошові джерела зберігають свій вплив. А це означає що насправді в цій країні нічого не змінюватиметься, адже базис залишається, фундамент на місці. Ці люди хочуть перебувати при владі перманентно, в різних формах, перезавантажуватися, самовідтворюватися. Вони хочуть бути незмінною частиною політичної еліти: в політичному та економічному плані. Влада – це гроші, а гроші – це можливість купувати владу, щоби робити нові гроші".

Також Юрій Михальчишин порівняв сучасний Евромайдан із революцією 1917 року. За словами свободівця, так само, як і тоді, після попередньої перемоги демократії, прийшла Російська інтервенція, і так само, як і тоді, ніякі зовнішні союзники не прийшли нам на допомогу. "Територіяльну цілісність і незалежність нашої країни треба усвідомлювати як аксіому: крім нас, Україна нікому не потрібна як Українська держава для українців. Цікавлять українські ресурси, цікавлять українська еліта, вчені. Тому насправді треба чітко усвідомити, що ніхто сторонній нас не врятує і щитом не прикриє. Наш єдиний союзник – це український народ, наш єдиний захист – це українська армія. Вона сьогодні слабка, роззброєна, але це армія, яка здатна відбити агресію", – запевнив націоналіст.

Прес-служба Івано-Франківської міської організації ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 438 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
22:28
 
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0