Субота, 04.05.2024, 00:30




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2011 » Грудень » 19 » Короткий звіт голови фракції ВО "Свобода" в Надвірнянській міській раді Володимира Гринішака
20:50
Короткий звіт голови фракції ВО "Свобода" в Надвірнянській міській раді Володимира Гринішака


Шановна громадо міста Надвірна маю велику честь представити звіт фракції ВО "Свобода” в Надвірнянській міській раді за рік роботи.

І. Представники ВО «Свобода» в Надвірнянській міській раді

31 жовтня 2010 року за результатами місцевих виборів в місті Надвірна до Надвірнянської міської ради вперше було обрано представників Свободи. Хочу Вам представити їх поіменно:

Спасюк Валерій Миколайович

вул. Котляревського (крім будинку 3/5), пров. Котляревського, м-н Шевченка, Чороновола, Міцкевича, Лисенка, Петрушевича, Ринкова

= член комісії з питань охорони громадського правопорядку та роботи підприємств торгівлі =

Зеленчук Дмитро Іванович

вул. Калнишевського, пров. Калнишевського, Молодіжна, Польова, Головацького, Багряного, Височана, Мельничука, Шухевича, Мазепи (від № 40 до кінця), Відродження, Визволення, Квіткова, Рухівська, Комунальна, Яцури, Стецько, Лукача, Гаврилюка, Бузкова, Полковника Грома

= секретар комісії з питань охорони громадського правопорядку та роботи підприємств торгівлі =

= з питань земельних відносин =

Туєшин Олег Володимирович

вул. Руднєва № 1, 2, 3, 4, 5, 15, Грушевського (від вул. Федьковича до кінця), Вітовського, пров. Вітовського, Кобринського № 12, 13, 14, 14а

= секретар комісії з питань будівництва та архітектури =

Бучко Ольга Ярославівна

вул. Грушевського № 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11, Коперніка, Шептицького

= голова  комісії з питань охорони здоровя і соціального захисту населення =

Кащенко Ірина Григорівна

вул. Богуна, пров. Богуна, Шкрумеляка, Стуса, Корольова, пров. Корольова, Кривоноса, Зелена, Руднєва № 21, 22, 23, 26, 28, 29, 30

= секретар комісії з питань земельних відносин =

= член комісіїз  питань охорони громадського правопорядку та роботи підприємств торгівлі =

та 5 депутатів по багатомандатному виборчому окрузі

Ільків Назар Богданович

Сірика, Шашкевича, Мирного, Вокзальна, Майданська, Винниченка, Вагилевича, Шевченка, Рамішвілі, Спортивна

= член комісії з питань будівництва та архітектури =

Гринішак Володимир Юрійович

В.Великого, провул.В.Великого, Сагайдачного, Галечко, Котляревського №3,5

= секретар комісії з питань бюджету та економічного розвитку =

= голова комісії з питань екології та охорони навколишнього середовища =

Лазорко Назар Ярославович

вул.Богуна, провул.Богуна, Шкрумеляка, Стуса, Корольова, провул.Корольова, Кривоноса, Зелена, Руднєва № 21,22,23,26,28,29,30

= секретар комісії у справах молоді, фізичної культури, спорту, освіти, культурного і духовного відродження =

Кашуба Микола Васильович

К.Левицького

= членк комісії з питань депутатської етики, самоврядування та звязків з обєднаннями громадян =

= член комісії з итань екології та охорони навколишнього середовища =

Вирстюк Андрій Васильович

вул.Соборна, Стефаника, С.Стрільців, Касіяна, Прикарпатська, Вишнева, Садова, Тихого, Чайковського, Гірська, Заводська, Дружби, Возз’єднання, Січинського

= голова комісії з питань ЖКГ та побутового обслуговування населення =

В Надвірнянській міській раді створена фракція з десяти свободівців. Фракція є найчисельнішою. Та нажаль частка по відношенню до 38 депутатів становить 26 відсотків.

Це є ¼ складу міської ради. І нажаль ми в меншості. Але не хочу на цьому зупинятись, ми завжди виходили із позиції зробити максимум із можливостей, що нам дали.

Головою фракції обрано депутата Володимира Гринішака. 

ІІ. Про роботу за рік

Завдяки злагодженій  роботі депутатів вдалося провести значну роботу по виконанню передвиборчої програми. Всі депутати закріплені  за районами міста, проводять зустрічі з громадянами на місціях. Працює депутатська приймальня в місті Надвірна за адресою: майдан Шевченка, ТЦ «Конвалія», ІІІ поверх.

На першій робочій сесії фракція Свободи заявила, що не голосуватиме за виділення земельних ділянок до прийняття генплану міста. За що комісія з питань екології та раціонального використання природних ресурсів, яку мав очолити свободівець була без голови протягом 4-х місяців.

За ініціативою свободівців було активізовано роботу по створенню генерального плану міста, створено робочу групу та винайдені кошти. Нажаль, адміністрація міської ради усіма можливими методами гальмує даний процес. Очевидно, що комусь прийняття основного документа міста «заважає жити».

На вимогу депутатів-свободівців в план роботи на 2011 рік було включено звіти всіх підрозділів міської ради, комунальних підприємств та керівників дитячих садочків. Який, нажаль, також не виконується. На вимогу фракції створені ряд тимчасових депутатських комісій щодо вирішення проблем міста.

Кожної сесії фракція відстоюємо регламенту міської ради.

З ініціативи голови фракції міських свободівців на території Надвірнянщини розпочалась трансляція телеканалу «Галичина».

Фракція ВО «Свобода» в Надвірнянській міській раді протягом двох місяців відстоювала тариф на водопостачання та водовідведення для населення. Ми єдині, хто став на захист громадян міста в цьому питанні. Наші депутати організували  проведення громадських слухань, забезпечили проведення їх та ініціювали створення громадської комісії щодо перевірки діяльності комунального підприємства «Водоканал».  Фракція «Свободи» в міській рада висунула конкретні вимоги. На депутатів чинився шалений тиск та погрози.  Напевно ми стали сильно на чийсь мозіль. Міська влада  шляхом шантажу відключила воду жителям міста Надвірна і почали звинувачувати свободівців в цьому. Ніби  через нас «Водоканал» банкротує та має велику заборгованість перед РЕМом. Але на нашу та думку більшості громади стояло питання не в заборгованості перед  РЕМом. Просто ми їм почали перекривати механізм відмивання коштів. Адже вода, яка поступає в місто і досі не облікована.

На звернення депутатів-свободівців контрольно-ревізійним управління та прокуратурою було проведено ряд перевірок. Виявлено великі порушення. Висновки та відповідні рішення будуть прийняті на початку 2012 року.

Фракція доопрацювала питання присвоєння почесного громадянина міста Надвірна Степану Ленкавському.

Вперше з міського бюджету буде фінансуватись книга, це буде "Звіт памяток історії та культури: місто Надвірна” Гандзюка.

Свободівці підтримали також ряд значущих для міста рішень, а це і ремонт майдану Шевченка, капітальний ремонт будинку «Просвіти» та ремонт фасаду приміщення міської ради. Виділено кошти на облаштування першої черги міського кладовища.

Неодноразово ставали на захист громади щодо недопущення будівництва в прибудинковій території, зокрема - це в дворі вул.Котляревського, на майдані Шевченка 4.

Вже майже рік триває епопея про викуп цілісного майнового комплексу (котельні) на вул.К.Ольги приватним підприємством «Струмок». Це підприємство поставило собі за мету прибрати до рук котельню.

Фракція завжди виступала за прозорість надання земельних ділянок. Неодноразово виступали проти незаконного виделення земельних ділянок по вул.Рамішвілі, протестували виділенню земельної ділянки біля ЗОШ №1 для будівництва. Домоглися виділенню земельних ділянок для людей, які оброляли земельні ділянки на вул.Рамішвілі – 21 чоловік.

В 2011 році за ініціативи депутата свободівця вперше за останні 5 років були виділені кошти на підтримку громадських організацій.

Депутатами-свободівцями було подано 63 депутатських звернень, заяв, запитів, більша частина з яких була виконана.

Депутати міської ради активно приймають участь в громадському житті міста, організовують, проводять та долучаються до молодіжних, екологічних, культурних, спортивних заходів. Останнє з яких – це відкриття новорічної ялинки та підготовка подарунків дітям сиротам, малозабезпеченим до Свята Миколая.

ІІІ. Про роботу фракції в 2012 році 

В 2012 році фрпакція ВО «Свобода» в Надвірнянській міській раді підніматиме слідуючі питання:

- про тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, зокрема ми домагаємся забезпечення виконання ПКМУ від 1 червня 2011 року та хочемо переглянути порядок формування тарифів;

- прийняття статуту територіальної громади міста Надвірна;

- прийняття порядку розміщння зовнішньої реклами в місті Надвірна;

- впорядкування дитячих майданчиків на зоні відпочинку, біля Квітки Карпат та Руднєва;

- вирішення долі Пнівського замку;

- затвердження та втілення програми розвитку туризму в місті Надвірна на 2012-2013 роки

- прийняття положення про конкурс проектів молодіжних організацій та виділенню на дану програму не менше 20 тис. грн.;

- підняття проблеми споживання алкогольних напоїв молоддю міста;

- про забезпечення виконання Закону України в частині, що стосується виділених приміщень для некурящих в місцях громадського харчування;

- про роботу автостанцій в центральній частині міста Надвірна;

- розробка інвестиційних проектів;

- вивчення питання щодо будівництва в місті Надвірна очисних споруд.

І насамкінець, в місті Надвірна є дуже багато проблем, від низької екологічної освіти до ям на дорогах. Проблеми місцевого самоврядування зазвичай вирішуються питанням наповнення бюджету та вмілим підходом до вирішення проблем.

Тому звертаюсь до жителів міста Надвірна, до людей, які приїздять в місто на роботу чи відпочинок, із закликом не бути байдужим. Проблеми потрібно вирішувати, а не говорити про них. Ми завжди відкриті та готові до співпраці.

Слава Україні!

Категорія: Дописи | Переглядів: 1049 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
00:30
 
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0