Вівторок, 30.04.2024, 04:47




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Січень » 8 » Майдан – це час для зміни нашої свідомості
21:54
Майдан – це час для зміни нашої свідомості



Найстрашнішим ворогом, який діє непомітно, а  тому підступно, є наша байдужість до всього, що відбувається. І в цьому – основна сила режиму Ялинковича і запорука збереження його існування та створеного ним режиму.

Багато хто каже: я нікому не вірю, мені потрібно сім'ю годувати, мені ніхто нічого не дасть. Так, сто відсотків, в цьому житті можна розраховувати тільки на себе, на свої сили, на свої кровно зароблені. Але для того, щоби мати можливість заробляти, потрібно забезпечити умови, права, виконання законів та закони, які б захищали, а не грабували нас. І все це потрібно нам, простим громадянам. Тому і боротися за це маємо ми самі, а не розраховувати на когось.

Будемо відверті та чесні перед собою: ми завжди знайдемо час і можливість, якщо усвідомимо, наскільки певна справа важлива для нас самих. Наше спільне усвідомлення необхідності побудови правової держави на засадах соціальної і національної справедливості формує громадянське суспільство. Усвідомлення відповідальності за кожен наш крок перед нашим майбутнім дасть поштовх та натхнення творити це сьогодні.

Сьогодні кожен на майданах у різних куточках країни стоїть виключно за себе, за своє майбутнє, за своїх дітей, гідне життя для них – а загалом у своєму прагненні до справедливого ми стоїмо за всю нашу країну.

Залишити майдан ми маємо тоді, коли будемо впевнені у нашій перемозі. Вийшовши на центральні площі наших міст та районних центрів, ми створимо всеукраїнський, великий, народний Майдан. Таким велелюдним вічем ми зможемо ставити до влади свої вимоги та добиватись їхнього виконання. Влада повинна усвідомити, що без підтримки народу вона нічого не варта. А якщо так, то вона повинна піти геть!

Після місцевих виборів 2010 року по всій країні ми отримали ради, які не відображають інтересів громади. Попри перемогу на місцевих виборах опозиційних сил, "регіоналам" вдалося, маючи лише кількох депутатів, сформувати більшість у цих радах.

Влада діяла банальним підкупом і широко застосовувала технологію "тушок": одні запропонували, а інші не відмовилися, особливо мажоритарники. Таким чином, купка місцевих прислужників "данєцкіх" міцно взяла під контроль місцеву владу. Районні ради тепер, у переважній більшості, благословляють будь-які ініціативи Партії регіонів. Так само, як підтримують вони і непрозорі рішення стосовно надання бюджетних коштів, землі, лісу, мисливських угідь. Відчуваючи внаслідок штучного переформатування більшості силу в своїх руках, слуги Партії регіонів на місцях наважуються наввипередки проводити політичні репресії проти студентів та активістів Майданів.

Ми повинні раз і назавжди запам'ятати цей урок і переказати своїм дітям, що голоси на виборах не можна продавати, а людей, які їх скуповують, без вагань потрібно притягувати до кримінальної відповідальності. Кров дітей, яка пролилася на Майдані, лежить на руках всіх, хто не лише бив чи віддавав наказ, але й допомагав узурпувати владу на місцях, продавався у районних радах, скуповував голоси на виборах.

Кожен із нас має зрозуміти, що вибори в країні – це не час для заробітків, попри всю скруту. Це доля наших дітей і питання існування України. Без розуміння цього ми приречені на злидні, безправ'я, свавілля влади та збагачення кримінально-олігархічних еліт на тлі порожнього бюджету.

Це наша країна, ми в ній можемо і зобов'язані змінити все на користь українців!


за метеріалами прес-служби ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 520 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
04:47
 
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0