Понеділок, 29.04.2024, 17:55




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Грудень » 9 » Михайло Іваночко: «Цю банду потрібно раз і назавжди викинути на смітник історії»
15:12
Михайло Іваночко: «Цю банду потрібно раз і назавжди викинути на смітник історії»


 «Не вірте цій бандитській владі. Їдьте до Києва! Саме там вирішується доля України. Нас має бути багато, нас має бути мільйони і тоді ми зможемо їх мирно усунути. Ми змусимо банду піти геть, щоб на Україні запанувала українська влада. Цю банду потрібно раз і назавжди викинути на смітник історії», - переконаний очільник Надвірнянської організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко, виступаючи 8 грудня на площі Шевченка у м. Надвірна. Народні віче пройшли сьогодні по всіх великих населених пунктах району на площах. Свободівці виступали на них, звертаючись до земляків, із закликом до мобілізації. Українська нація зараз перебуває у стадії визвольної війти проти тих, хто тимчасово окупував українську територію, проти тих, хто розглядає нашу землю як бізнес територію. А життя це не тільки бізнес, життя це прагнення до досконалості внутрішнього світу людини, до гармонії в душі. Нація дослухається до свого внутрішнього світу і тому вона об’єдналася та повстала проти колонізаторів.

      

      

У м. Надвірна на центральній площі створено Майдан на підтримку Євромайдану у м. Києві. Кожного дня о 12:00 священники українських церков проводять молебень, а після молитви відбувається віче. Надвірнянці цілими родинами приходять на майдан, щоб помолитися та підтримати тих, хто зараз там у Києві відстоює інтереси цілої країни.

      

Свободівка, історик Мирослава Губарчук зауважила: «Президент Янукович і його сатрапи постійно нам декларували, що ідуть у Європу. Так, їхні діти давно у Європі, їхні гроші у швейцарських банках, кіпрських офшорних зонах. Вони відпочивають на екзотичних курортах світу, а ми живемо на мізерні зарплати і пенсії. Ми не живемо, а виживаємо. Так, уряд Азарова, партія регіонів на чолі з Януковичем і прихвоснями комуністами зрадили національні інтереси.

      

А зараз, що вони підготували для українського народу? Постійне переслідування, арешти, тюрми. Іхня абсолютна слабкість, яку вони демонструють, це терор і репресії. Ось що вони підготували для свого народу. Янукович хоче в Євразійський союз, щоб довічно бути президентом, як його друзями Путін, Лукашенко, Назарбаєв.»

      

Надвірнянські націоналісти проінформували присутніх про події, що відбуваються на Майдані в м. Київ. Вони закликали надвірнянців мобілізуватися, їхати до  Києва, там їхня допомога більш потрібна. «Зараз для нашої нації настав дуже відповідальний та важливий момент. Зараз вирішується наше майбутнє, життя нашої держави. Ми не повинні сидіти вдома, повинні об’єднуватися у боротьбі за українську державу. Ми українці – титульна нація на Українській землі», - наголосив свободівець Михайло Іваночко

На завершення надвірнянські свободівці оголосили, що майдан у м. Надвірна продовжує своє життя паралельно з Євромайданом у Києві. «Ми маємо бути готовими до довготривалої боротьби, до кінця відстоювати свої інтереси. Якщо ми втратимо цей шанс у нас може з’явитися зневіра, а це призведе до того, що ця влада шляхом терору, переслідувань знищить наших людей, встановить тоталітарний режим, диктатуру на шталт сталінської. Тільки спільно зможемо подолати цю банду. У єдності наша сила» - переконані націоналісти

  

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 657 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
17:55
 
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0