Субота, 27.04.2024, 14:04




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Серпень » 16 » Михайло Іваночко «Кадрові зміни повинні формуватися на принципах професіоналізму та незаплямованої репутації»
01:15
Михайло Іваночко «Кадрові зміни повинні формуватися на принципах професіоналізму та незаплямованої репутації»

Голова Надвірнянської райдержадміністрації, свободівець Михайло Іваночко виступаючи на місцевому телеканалі, проінформував краян про нові кадрові призначення, мобілізацію, відправка вантажу в зону АТО та відзначення Дня Незалежності України.

Голова Надвірнянської райдержадміністрації переконаний, що «відкритість, чесність, уважність, щирість,цілеспрямованість…» - ось основні риси людини, яка повинна дбати про свій район. « Я ніколи не боявся відповідальності, тому не задумуючись зголосився очолити Надвірнянщину у нелегкий для держави період. Мене обрала громада району та довірили очолити Надвірнянський район.» - про це у своєму виступі наголосив Михайло Іваночко.

Свободівець розповідає, що двері до його кабінету завжди відчинені, він готовий вислухати кожного, допомогти, порадити.

За словами голови райдержадміністрації, одним із головних кроків у формуванні нової влади є кадрові зміни. «Кадрові зміни повинні формуватися на принципах професіоналізму, незаплямованої репутації, непричетності до корупційних схем. Головним важелем тут має бути – патріотизм, - зазначив Михайло Іваночко. – Також важливо було, аби цих людей сприймала громада. Відбулися зміни у керівному складі РДА – змінено заступників голови, керівний склад райдержадміністрації.» Націоналіст зауважив, що повільно проходить процес кадрової заміни. «На сьогодні важко звільнити колишніх номенклатурників, які  співпрацювали з попереднім режимом. В свою чергу агресія збоку Росії не вщухає, закон про люстрацію не прийнято – ці всі процеси гальмують розпочати перезавантаження влади.»

Важливим питанням для кожного жителя району залишається мобілізація військовозобов’язаних та відправка допомоги в зону АТО.

Свободівець зауважив, всі структури працюють в тісному контакті, адже розуміємо, що сьогодні головне завдання – знищити московського окупанта на території України.

Коротко голова розповів про 5 – тий батальйон територіальної оборони «Прикарпаття», який зараз воює за єдність України на східному фронті. Націоналіст зауважив, що у районі створений благодійний фонд оборони Надвірнянського району, голова Богдан Вінтоняк. Люди перераховують на рахунок фонду кошти, а з них уже закуповують все необхідне.

«На даний час наші бійці знаходяться в непростих умовах військових дій та бойовий дух високий і вони готові захищати свою родину та всю Україну. Прикарпатці в свою чергу підтримують своїх вояків не тільки морально. Для солдатів важливо бачити підтримку своїх земляків. До зони визвольних на сьогодні відправлено дві вантажні посилки з найнеобхіднішим для наших хлопців, того що в них на даний час не вистачає. Надвірнянці власним коштом закупили і військове приладдя, обладунки, медикаменти, білизну, шкарпетки, цигарки тощо і все це вже передали для нашого батальйону. Днями ми відправимо черговий вантаж для військових. Охочі можуть долучитися до організації, збору та відправки вантажу в зону визвольних змагань» - наголосив голова райдержадміністрації.

На завершення Михайло Іваночко побажав, щоб бути згуртованими, єдиними. «Ми бачимо, що російські окупанти, не зупиниться на сході. Українська нація ніколи не ставала на коліна перед загарбниками. Ми звільнимо Україну від нечисті та станемо на захист свої кордонів, так, як це робили наші предки. Адже не зі слів знаємо, що мир - це виграна війна» - переконаний націоналіст.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 539 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
14:04
 
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0