Неділя, 28.04.2024, 06:45




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Вересень » 14 » Михайло Іваночко: «Коли наші хлопці гинуть на сході, про яку мажоритарку може бути мова!»
17:36
Михайло Іваночко: «Коли наші хлопці гинуть на сході, про яку мажоритарку може бути мова!»

14 вересня 2014 року, у ці хвилини, відбувається другий етап ХХІХ З'їзду ВО "Свобода". На заході оголошуються імена кандидатів від націоналістичного об'єднання за виборчим списком на позачергових парламентських виборах , що відбудуться 26 жовтня, 2014 року.

Голова Надвірнянської районної організації ВО "Свобода" Михайло Іваночко не дав згоди балотуватися кандидатом у народні депутати України по мажоритарному виборчому округу №87, мотивуючи своє рішення тим, що вибори до Верховної Ради України треба проводити після завершення активних бойових дій на Донбасі.

"Як на мене, парламентські вибори не на часі, бо йде визвольна війна української нації за незалежність, з нашим одвічним ворогом. Московська орда запустила сепаратизмовий механізм розчленування нашої Землі. Однак, якщо Путіну вдалося легко захопити Крим, через проросійські настрої на півострові, то Донбас охопила війна. Так, на сьогоднішній день, ми відступили з певних територій, але ж всім відомо, що без поразок, не буває перемоги. І ми переможемо, згуртуємо націю, відбудуємо країну, створимо потужну та боєздатну армію" - наголосив Михайло Іваночко.

Свободівець, також, додав: "Так, звісно, Україні потрібен новий Парламент, але спочатку, треба перемогти ворога та відстояти територіальну цілісність Держави.  На моє глибоке переконання, просто недоречно проводити вибори, ба, навіть злочинно, піарити себе на мажоритарному окрузі, коли на сході гинуть українці, коли наші військові, під шквальними обстрілами російського агресора, боронять нашу Землю. Я прийняв рішення і відмовився балотуватися по мажоритарному виборчому округу, проте ми з побратимами, будемо активно працювати на бренд "Свободи", щоб якомога більше націоналістів, провести до Парламенту за партійним списком. Хочу зазначити, що виборчий список представлений професійною командою націоналістів, серед яких, багато вихідців з Надвірнянщини. Це Руслан Кошулинський (№2), Олександр Сич (№3), Богдан Бенюк (№4) та Руслан Зелик (№24). Як бачимо, з нашого краю вийшли потужні націоналісти, діючі депутати, які достойно представлятимуть "Свободу" у наступному Парламенті. Адже, ВО "Свобода" - єдина українська партія, яка стоїть на захисті прав та свобод українців. Свобода є і буде гарантом виконання вимог Майдану" - зазначив націоналіст.

Прес-служба Надвірнянської районної організації

ВО "Свобода"

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 594 | Додав: Націоналіст | Теги: Михайло Іваночко, ВО Свобода, Вибори 2014 | Рейтинг: 5.0/11
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
06:45
 
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0