Неділя, 05.05.2024, 03:29




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Жовтень » 30 » Михайло Іваночко: «Люди знають нашу позицію: ми завжди відкриті та готові ставати пліч-о-пліч з громадою відстоювати їхні права»
10:16
Михайло Іваночко: «Люди знають нашу позицію: ми завжди відкриті та готові ставати пліч-о-пліч з громадою відстоювати їхні права»



Надвірнянщину захлинула хвиля протестів проти жахливого стану дорожнього покриття по всіх селах та містах району. Громади не вимагають нічого неможливого, тільки бажання мати комфортні умови життя. Сьогодні це дороги, а завтра із-за такого стану речей та їхнього суцільного «покращення», народ вийде з політичними вимогами та вимогою відставки цієї збанкрутілої влади. До цього залишився один крок.


     


На знак бездіяльності влади, яка не виконує свої обіцянки перед жителями сіл Саджавка, Ланчин, Стримба та міста Надвірна вдруге перекрито дорогу в напрямку Чернівці – Рахів. Спільно з місцевими мешканцями активну участь у протестній акції взяли й представники Всеукраїнського об'єднання "Свобода".


«Люди знають нашу позицію: ми завжди відкриті та готові ставати пліч-о-пліч з громадою відстоювати їхні права», про це наголосив голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко 29 жовтня на перекритті дороги.


Сільські громади обурені, що владні чиновники так постаралися, що у сусідньому селі вже  Коломийського району по асфальтованій дорозі хоч яйце коти, а чим ближче до Надвірної та Яремче – суцільні руїни. Жителі сіл самі згідні братися за лопати, тільки дайте машини з асфальтом. „Хоч би якийсь ґазда був, та одну лопату асфальту поставить. Перестаньте обдурював громадян і хоча б один день красти  і тоді будуть гроші нам на асфальт,” – закликав до совісті чиновників один із учасників акції.


     


На вимоги громади прибув голова районної адміністрації Юрій Касіянчук, який все ж таки відвів трішки свого дорогоцінного часу і вислухав учасників акції. Голова РДА пообіцяв громадам, що до четверга цього ж тижня розпочнеться ямковий ремонт дороги.


Поки погода дає можливість, потрібно якнайшвидше розпочинати ремонт дороги, бо відкладати немає куди, адже наближається зимовий період і роботи буде припинено.

 


"Ми всі сподіваємося, але мало віримо, що влада встигне заасфальтувати ями та виконати обіцянки, які дала сьогодні громадам, коли ті вийшли на акцію протесту проти бездіяльності влади та перекривала дорогу", – зазначають протестувальники.


          


     


Депутат Надвірнянської районної ради Михайло Іваночко наголосив, що і надалі буде вимагати від районної адміністрації та керівництва «облавтодору» виконання їхніх прямих обов’язків як державних чиновників та відповіді на численні його депутатські запити, оскільки йому й досі не прийшли відповіді по них, що стосувалися ремонту доріг смт. Ланчина, с. Саджавки та ремонту мостів у цих же селах, які знаходяться в аварійному стані ще з повені 2008 року. На черговій сесії районної ради буде зроблено ще запити по даній проблемі.


Якщо владні обіцянки не будуть виконані, то мешканці сіл обіцяють, що у четвер, 31 жовтня, вони знову перекриють дорогу, але вже безстроково.


  


                                               Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 623 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
03:29
 
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0