Субота, 04.05.2024, 01:24




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Листопад » 4 » Михайло Іваночко:"Наш обов'язок донести правду у кожну сільську громаду "
01:36
Михайло Іваночко:"Наш обов'язок донести правду у кожну сільську громаду "


Михайло Іваночко: "Ми не можемо донести Вам правду через ЗМІ, тому що всі ЗМІ у руках бандитів та олігархів і пробитися націоналістам на телевізію, щоб донести всю правду зараз дуже складно. Тому ми йдемо на зустрічі з громадами сіл, доносимо до Вас правду при живому спілкуванні з людьми." Про це зауважив очільник надвірнянських свободівців, звітуючи 3 листопада 2013 року перед мешканцями селища Битків та села Заріччя про діяльність фракції ВО "Свобода" в Надвірнянській районній раді.

Михайло Іваночко ознайомив присутніх із діяльністю депутатів свободівців у районній рада та розповів: "Влада старається, щоб люди розчарувалися в нас, щоб стали байдужими до політичного життя. Ми своєю діяльністю в раді наступаємо їм на п’яти, не даємо протягувати ті питання, які шкодять громаді. В нас немає зрадників, немає тушок, депутати ВО «Свобода» не купуються та не продаються. Це страшно бісить регіоналів, вони вигадують всілякі побрехеньки про свободівців,  поширюють це через свої проплачені та куплені газетки, на кшталт бульварного Експресу"

Свободівці відвели час для відповідей на запитання місцевих мешканців. Наболілих питань, що турбують громади сіл виявилось досить багато. Так мешканці селища Битків розповіли, що по-сьогоднішній день немає генерального плану забудови смт.Битків, не проведена оцінка земель, а це суттєво гальмує розвиток села. Тому не можливо встановити де проходять стежки, дороги, межі городів. У 2015 році виповняється 625 років з часів першої згадки смт.Битків. В честь цього планується обновлення центральної площі, спорудження майданчика для проведення урочистих подій та встановлення там пам’ятника Тарасу Шевченку. Тільки спільними зусиллями депутатів всіх рівнів та сільського голови цього можна досягти, вважають націоналісти.

У с.Заріччі мешканців сколихнула звістка про медичну реформу, яку планують провести і у Надвірнянському районі. Жителям і так досить важко даються поїздки до місцевої лікарні у смт.Делятин, а при впровадженні цієї реформи за медичною допомогою доведеться їхати до районного центру, швидкої допомоги не дочекаєшся, бідкаються зарічанці.

«Що стосується медичної реформи, хочу Вас запевнити, що швидше за все її не будуть впроваджувати. По-перше, у нас немає належної матеріальної бази. По-друге, погані дороги, що суперечить тому, що швидка допомога має доїздити до хворого за 10 хвилин. По-третє немає фінансування. І найголовніше, що фракція ВО «Свобода» категорично проти такої реформи та зробить все можливе, щоб її не було у нашому районі. Голови районів та області, які хочуть впровадити медичну реформу у нас, заробляють собі бали у Януковича, але це не має нічого спільного з турботою про людей,» - наголосив свободівець Михайло Іваночко.

Націоналіст запросив зарічанців на засідання чергової сесії районної ради, щоб раз і назавжди з підтримкою громади покласти край намаганням місцевих угодовців знищити ту медицину, яка ще животіє у нас зараз,  переконані свободівці.

На завершення голова Надвірнянської районної організації подякував усім присутнім за участь у зустрічі, за небайдужість мешканців до проблем своїх громад, закликав бути активнішими в питанні відстоювання своїх прав.

 

                                                                         Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 550 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
01:24
 
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0