Вівторок, 30.04.2024, 07:33




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Січень » 13 » Михайло Іваночко: «Поки ця банда при владі – в Україні не буде чесних виборів»
00:55
Михайло Іваночко: «Поки ця банда при владі – в Україні не буде чесних виборів»


На теренах Надвірнянського району в неділю, 12 січня, громади населених пунктів провели молебні та народні віче на підтримку київського Майдану.

Щодня українці моляться на службах Божих, а вже більше місяця в Надвірній та Ланчині священники традиційних українськийх церков проводять молебні на центральних площах та разом з громадою моляться за кращу долю для України та за тих мужніх чоловіків та жінок, які виборюють на Майдані краще майбутнє для всіх нас. В неділю виходять українці на велелюдні народні віче у всіх селах. На всіх заходах присутні надвірнянські свободівці, щоб разом з громадою помолитися за київський Майдан, щоб підтримати людей у їхніх прагненнях побороти бандитську владу та перемогти.  

Голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко виступав сьогодні на віче у Ланчині та Верхньому Майдані.

Свободівець  розповів присутнім про політичну ситуацію в Україні та подій на Майдані: «Товариство на сьогодні владою  запущено багато політтехнологій, які намагаються зруйнувати все те, що ми з вами здобули у цій боротьбі на Майдані. Ми не повинні дозволити їм зламати той бандерівський дух, що підняв людей на боротьбу. Погляньте, яка провокація закинута по так званому єдиному кандидату у президенти. Здається, логічно було б, щоб був єдиний кандидат, який переміг би цю владу. Нещодавно були вибори у п'яти округах і люди проголосували за опозиційних кандидатів, а бандити при владі намалювали перемогу собі. Вони просто купили собі ці голоси, - наголошує Михайло Іваночко, - тому, поки знаходяться люди, що будуть продаватись за 200 грн чи гречку, нам дуже буде важко з ними боротись.

Крім того, нам потрібно  згадати основні вимоги Майдану. Ми вимагаємо відставки уряду Азірова, дострокових президеньських виборів. Ми повинні усунути всю цю банду від влади, переформатувати всю систему управління країною і тільки тоді йти на вибори. Адже вони творять все, що їм заманеться, що вони захочуть те і намалюють.

То хіба можливі президентскі чи парламентські  вибори з цією бандою? Чи можуть бути чесними вибори у цій державі при такому керівництву? Та ніколи… Поки ця банда при владі – в Україні не буде чесних виборів.

Усунемо банду тоді підемо на вибори, і  будемо вибирати кращого з кращиж, а в нас є з кого вибирати та кому управляти державою.

Друга спецтехнологія, яку вони нам засилають – майдан без політиків. Боротьба проти політиків Азарова, Клюєва, Табачника та інших - це в свою чергу вже є політика. Майдан без політики це як кіно без акторів чи ковбаса без мяса».

Націоналіст наголосив, що проти українського народу сьогодні влада розпочала репресії - це нагадує 37-рік. Коли Людина приходить додому, а його вже чекають карателі МГБ чи НКВС. В нас зараз людям за розповсюдження листівок дають по 6 років тюрми і саме через це, вчора, 11 січня в Києві було протистояння під Києво-Святошинським судом з новітнім нквс-беркутом, коли постраждали десятки українців, в тому числі наші надвірнянці Ярослав Сушириба та Мирослав Романів. Хіба ми цій банді це пробачимо? Та ніколи», - наголошує Михайло Іваночко.

Українці переконані у своїй правоті, у переконанні своєї перемоги над колоніальною промосковською адміністрацією.

Ми переможемо, тому що «Разом – ми сила».

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 423 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
07:33
 
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0