Понеділок, 29.04.2024, 13:25




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Серпень » 6 » Михайло Іваночко прозвітував за 100 днів роботи на посаді голови Надвірнянської райдержадміністрації
00:21
Михайло Іваночко прозвітував за 100 днів роботи на посаді голови Надвірнянської райдержадміністрації

5 серпня 2014 року голова Надвірнянської РДА свободівець Михайло Іваночко провів прес-конференцію для місцевих журналістів, яка була приурочена 100 дням роботи на посаді керівника виконавчої гілки влади Надвірнянського району.  Зважаючи на нинішню ситуацію в країні основний акцент в роботі голови РДА був зроблений на соціальну царину, економічну та військову галузь.

Михайло Іваночко розповів: " Працювати доводиться у важких для країни умовах, адже на сході держави ведеться війна з російським окупантом. Потрібно було все розпочинати не з нулів, а з великих мінусі в усіх напрямках економіки. Багато хто розчарувався у керуючих органах, тому першочерговим завданням на початку роботи було подолання недовіри до влади, адже попередники створили негативне ставлення до виконавчої гілки влади серед населення. Щоби подолати цей бар'єр, я почав зустрічатися з підприємцями, громадськими активістами, з громадами селищ та сіл, щоби вивчити їхні проблеми», - зауважив націоналіст.

І все ж, на думку нинішнього голови РДА, вдалося чимало. Головним завданням вважає свободівець «викорінення корупційних схем, які раніше існували повсюдно – під час виділення землі для сільськогосподарських підприємств, під час проведення конкурсу на пасажирські перевезення, під час отримання різноманітних дозволів тощо – ось запорука успіху кожного посадовця, який спрямовує свої зусилля на роботу для українців», - переконаний Михайло Іваночко.

Одним із основних напрямків своєї роботи, яким доводиться займатися постійно в нинішніх умовах – формування батальйонів територіяльної оборони для захисту рідної землі від терористів і сепаратистів, об’єднання прагнень краян допомогти українській армії, яка боронить нашу землю від ворогів», - зазначає свободівець.

На сьогодні в зоні АТО перебуває 5- тий батальйон територіальної оборони «Прикарпаття», який повністю укомплектований та оснащений усім необхідним. Хоча на початку формування підрозділу нам доводилося вирішувати чимало побутових проблем бійців. За сприянням працівників РДА та районної ради при залученні активістів, громадських організацій та патріотів краю, в зону АТО для військових двічі відправлено машини з необхідним вантажем. Хлопці забезпечені і зброєю, і одягом, і харчами, та перебуваючи певний час в бойових діях, спорядження потребує постійного оновлення.

Голова Михайло Іваночко розповідає, що допомогу нашим військовим збирають цілим районом.

Адміністрація висловлює подяку всім хто відгукнувся допомогти солдатам 5-го батальйону «Прикарпаття». Працівники НГВУ «Надвірнанафтогаз» зібрали 123,1 тис. грн. для батальйону. На ці кошти закуплено і передано військовим:
- автозапчастини, паливо мастильні матеріали – 11 тис.грн.;

- розвантажувальні жилети – 46 тис грн. (115 шт.);

- тепловізор – 55 тис. грн.(1 шт.);

- військова амуніція– 2,1 тис.грн. (1 комплект).

Було проведено ремонт 3-х одиниць військової техніки за рахунок коштів працівників НГВУ «Надвірнанафтогаз», а саме, ремонт ходової частини, системи змащення, гальмівної системи,

системи зчеплення та паливної системи.

Надвірнянський держлісгосп, власники приватних підприємств – пилорам виділили пиломатеріалів-16м3(дошка, брус) згідно звернення командування батальйону, що повністю забезпечило їх потребу.

Крім того, підприємства, установи, організації та жителі району закупили та передали батальйону матеріальних цінностей на суму більше 54 тис.грн.
Надвірнянська районна державна адміністрація організувала передачу роздаточної  коробки до автомобіля «Камаз» 4310, нігрол, дизельний генератор та інші необхідні речі, які направлено  для батальйону. Завдяки сприянню директора Надвірнянської ЗОШ І-ІІ ст. № 3 Ярослава Крицького – направлено 330 мішків для блок-постів.

Працівники бібліотечних та клубних установ району зібрали 10,8 грн для забезпечення потреб 5-го батальйону територіальної оборони Прикарпаття. Частину коштів використано для придбання лазерного дальноміру, який цього тижня вже відправлено в батальйон. В червні працівники культури району зібрали 21,4 тис.грн., на які придбано 4 бронежилети 4 класу захисту.

Також працівниками НГВУ «Надвірнанафтогаз» для військово-службовців, наших земляків, що проходять службу в Володимиро-Волинській 51-ї окремій механізованій бригаді, було закуплено костюмів камуфляжних - 17 шт., футболки, кепки, черевики з високими «берцями» на суму 8,078 тис. грн.

В районі створено «Благодійний фонд оборони", яка відкрила рахунок для збору коштів  для підтримки наших земляків. За сприяння голови РДА організовано дві поїздки з гуманітарною допомогою в зону АТО, яку доставили депутати міської та районної рад, активістами смт Битків та Надвірнянської сотні самооборони майдану.

Промисловість району працює в сталому, постійному режимі, без скорочень обсягів виробництва та без скорочення чисельності робітників.

Ще в травні місяці відбулася робоча зустріч із  засновником  та керівництвом ТзОВ «ЛК Інтерплит Надвірна», на якій  обговорено перспективи розвитку підприємства. На нараді було вирішено не скорочувати кількість працівників.

01 липня в с. Пнів провели пуск установки низькотемпературної переробки газу на компресорній станції Пасічнянського виробництва Долинського ГПЗ.

В районі опрацьовується питання пошуку інвесторів для будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів.

Агропромисловий комплекс – один із небагатьох секторів економіки району, який забезпечує стабільну діяльність навіть в умовах кризи.

В районі працюють два інвестори по обробітку землі ПСП “Оскар” та ТзОВ “Райз-Прикарпаття”. Ці агрофірми орендують в районі 1800 га землі За оренду земельних паїв вони проплатили до місцевих бюджетів за перше півріччя  майже 120 тис грн

Голова РДА зобов’язав відділ АПК оформити замовлення у фермерів нашого району щодо постачання продуктів в заклади харчування структурних підрозділів району.

В районі розпочато збирання ранніх зернових і зернобобових культур.

Комунальними підприємствами району проводиться робота з підготовки до осінньо-зимового періоду 2014-2015 років. На даний час актуальним є питання енергозбереження та зменшення споживання природного газу на 30%.

Михайло Іваночко у ході розмови наголосив, що «Один із пріоритетів подальшого розвитку району – енергозбереження. Основні напрями впровадження енергозберігаючих заходів в районі – це повна або часткова модернізація котелень із підвищенням коефіцієнту корисної дії котлів та переведенням їх на використання альтернативних видів палива».

В районі протягом червня-липня тривають ремонтні роботи  дорожнього покриття.

Націоналіст розповів: «З держбюджету, на даний час, не виділяється жодних коштів для ремонту доріг, адже в країні непроста економічна ситуація, криза підсилена військовими діями на сході країни.  Ми повинні визнати, що дороги у нас в жахливому стані. Незважаючи на відсутність фінансування, нам вдалося залучити до роботи великі підприємства району нафтової та лісової галузей.  Жителі сіл активно долучаються до роботи для допомоги в своїх населених пунктах», - розповів націоналіст.

В першу чергу вдалося провести ремонт доріг в таких населених пунктах смт. Ланчин, с. Саджавка,  с. Зелена та с. Черник.

Не припиняються роботи, які виконує фірма «Діброва» за кошти «Укрнафти»: на даний час виділено понад 603 тис. грн. На даний час вже використано 650 т щебеню і мучки, які за сприяння райдержадміністрації, виділило керівництво ПАТ «Івано-Франківськцемент».  Крім того, приватні підприємці та державні підприємства закупили на сьогоднішній день 130 т асфальту, яким проводиться ямковий ремонт дороги в с. Зелена. 

Районній владі вдалося вирішити питання погашення боргу за газ і електроенергію на суму 150 тис. грн., залишеного попередньою обласною владою та відновити роботу асфальтного заводу в с. Лісна Тарновиця. Завод розпочав свою роботу і виготовив перші  тонни  асфальту, які направлено на ремонт доріг в м. Надвірна і с. Лоєва.

В повному обсязі проводиться фінансування на оплату праці працівників бюджетних установ. Пенсії та соціальні допомоги виплачуються вчасно. Нам частково вдається наповнити бюджет району.

Протягом літа 2014 року  виконано роботи для покращення умов навчання в загальноосвітніх навчальних  закладах,  раціонального використання та економії енергоносіїв, підготовки до початку навчального року.

Головою РДА було ініційовано нараду з підприємцями району, на якій обговорили питання допомоги в ремонті закладів освіти району. В результаті підприємець І.Страхов — виділив ламінат на 13 тис.грн. для встановлення підлоги в Білозоринській ЗОШ І-ІІ ст. та взяв зобов’язання встановити чотири вікна в Делятинському НВК, А.Андрійович — надав металочерепицю для заміни покрівлі в Волосівському НВК.

З часу призначення на посаду голови РДА, Михайла Іваночка розглянув 170 звернень громадян, з них: 75 на особистому прийомі у голови.

За сприянням голови райдержадміністрації жителям району надано матеріальної допомоги на суму 20 тис. грн. з фонду голови обласної ради та 2,5 тис. грн. з депутатського фонду Михайла Іваночка.
Протягом трьох місяців голова РДА активно ознайомлюється з  життям громад району. М. Іваночко починаючи з травня проводить постійні виїздні робочі наради з розгляду проблемних питань населених пунктів Надвірнянського району. На сьогодні очільник відвідав найбільші селища району, побував у половині населених пунктів, зустрічався з громадами, вникав у проблеми кожного села, спілкувався з людьми. Результат зустрічей - планування роботи відповідних структурних підрозділів РДА для негайного реагування на вимоги надвірнянців.

 Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 597 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
13:25
 
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0