Понеділок, 29.04.2024, 16:35




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Серпень » 4 » Михайло Іваночко «Районна влада повинна всіляко сприяти розвитку сіл та вирішенню проблем громад»
16:25
Михайло Іваночко «Районна влада повинна всіляко сприяти розвитку сіл та вирішенню проблем громад»

Свободівець Михайло Іваночко, як голова Надвірнянської РДА проводить постійні виїзні робочі наради з розгляду проблемних питань населених пунктів Надвірнянського району. Адже «районна влада повинна всіляко сприяти розвитку сіл та вирішенню проблем громад – це найперше на чи не найважливіше завдання виконавчої гілки влади», - переконаний націоналіст.

Минулого тижня виїзні наради щодо вивчення проблемних питань населених пунктів району, обговорення шляхів їх раціонального вирішення відбулися у селах Лісна Тарновиця, Парище, Гаврилівка. У нараді взяли участь голова РДА Михайло Іваночко, перший заступник голови, свободівець Андрій Крицький, голови і працівники сільських рад та громадськість сіл.

Націоналістам, як нікому знайомі такі зустрічі з громадами сіл.

«Ми завжди йшли до громад, спілкувалися з краянами, вивчали їхні питання. Свободівці завжди першими реагували на проблеми будь-якого населеного пункту, завжди зверталися до громади, вислуховували та готували депутатські запити та звернення до відповідних структур на сесіях районної ради, націлювали увагу депутатів на сприяння у вирішенні тієї чи іншої проблеми кожного села. Ми відкриті у спілкуванню з громадою тому, що одне із наших гасел дійти до кожного українця», - наголосив Андрій Крицький.

Під час візиту у Лісну Тарновицю Михайло Іваночко відвідав приміщення фельдшерсько – акушерський пункт,  сільську бібліотеку-філію та будинок культури, ознайомився із робочим проектом «Капітальний ремонт тепломережі до будинку культури», проектом добудови дошкільного навчального закладу до існуючих приміщень школи на 20 дітей.

«На сьогоднішній день я глибоко розумію проблему з розширенням дошкільного закладу. Діти - наше майбутнє, тому ми повинні забезпечити їм якнайкращі умови для розвитку», - зауважив свободівець, а також додав, що посприяє якнайшвидшому завершенні будівництва приміщень дошкільного закладу, щоб діти як найшвидше розпочали навчання у новому приміщенні.

Для жителів с. Парище злободенним залишається питання ремонту доріг, вивозу сміття та транспортне сполучення між Лісною Велесницею та Парищем.

На сьогодні вже ведуться роботи з ремонту деяких вулиць у цих населених пунктах, а це 4 комунальні вулиці, вони підсипані щебенем. Заступник голови райдержадміністрації Андрій Крицький зауважив, що «з держб'юджету не виділено жодних коштів для ремонту доріг, адже в країні непроста економічна ситуація, а криза підсилена військовими діями на сході. Незважаючи на відсутність фінансування, нам вдалося залучити до роботи великі підприємства району нафтової та лісової галузей. Жителі сіл самі активно долучаються до роботи для допомоги в своїх населених пунктах".

Гаврилівський сільський голова  розповів на зустрічі з керівництвом про завершення ремонтних робіт дитячого садочка (перекрили дах, зроблені внутрішні ремонти),  планують обгородити територію садочка для безпеки діточок.  На зустрічі було розглянуто й низку інших питань, які є актуальними для громади: ремонт адмінприміщення сільської ради, перекриття даху, впорядкування другого поверху, де планується відкрити лікарську амбулаторію. На сьогодні для села залишається важливим питанням сплата до сільського бюджету за оренду землі ТзОВ «Райз Прикарпаття», яке заключило 55 договорів на оренду 34 га землі. Необхідно забезпечити виконання цих договорів для наповнення місцевого бюджету. Михайло Іваночко запевнив, що це питання контролюється і перші кошти з агрофірм вже поступили на рахунки деяких сільських рад. Орендарі будуть перераховувати кошти в кожен населений пункт, з яким вони заключили договори.

«Всі питання, які озвучувалися на робочих зустрічах з громадами, взяті на контроль керівництвом району та будуть реалізовуватися», - запевнив націоналіст.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 480 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
16:35
 
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0