Субота, 04.05.2024, 11:57




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Лютий » 8 » Михайло Іваночко «Сьогоднішня влада – це пустоцвіт української нації»
13:13
Михайло Іваночко «Сьогоднішня влада – це пустоцвіт української нації»


«Згадайте сімнадцятий рік минулого століття і сьогодення. Майже сто років назад в Україні те саме точилося. Українська земля на тарілочці потрапила в руки тому «пустоцвіту» української нації – Винниченку, Грушевському. А зараз не те саме – ми в руках неграмотних керівників на чолі з Януковичем. На потрібно вистрибнути з цієї тарілки і поставити крапку над пануванням бандитів.» - наголосив очільник Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко виступаючи 7 лютого перед надвірнянцями на Майдані Шевченка.

Націоналіст звернувся до тих керівників установ та підприємсті які не підтримують громаду. «Вони ще щось очікують. То ж давайте у понеділок після Молебені  всі разом відвідаємо керівників тих установ, які не приходять в обідній час помолитися і підтримати ти хто зараз на Майдані. Задамо їм питання: «Ти з нами? Чи ти проти нас? На що ти чекаєш?». Що вони чекають, що регіонали будуть їх і надалі бавити? Або вони з нами або проти нас. Вони що підтримують ту кров яка  пролилась на Україні?» - зазначив Михайло Іваночко.

Депутат-свободівець Іван Гурмак наголосив надвірнянцям, що і надалі завданням номер один залишається відправка людей на Майдан. «Влада і надалі приймає безглузді рішення. 30 січня цього року Управління державної охорони, яке охороняє так званого нашого гаранта прийняло рішення, що територія де перебуває наш президент є режимним об’єктом. На цей режимний об’єкт не можна приходити людям з пакетами, валізами, з мобільними телефонами, аудіо та відео записниками, тваринами. Перелік досить великий, а в кінці написано та іншими речами які викликають підозру. Я думаю, що в цьому підтексті як раз ішла мова про те яйце або про вінок. Ви мене зрозуміли, бо маємо такого гаранта, що всього боїться. Товариство, ця влада, яка приймає такі безглузді рішення повинна відповідати за свої вчинки.» - зауважив Іван Гурмак.

«Запамятайте – чим скоріше ми об’єднаємся, тим швидше виженем цю банду. Саме через таких хрунів, які сидять і вірять, що їх поведе вперед ця банда ми не можемо перемогти до кінця. Це вже тягнеться більше як два місяці. Немає легкої перемоги. Ми так просто не здамося! Коли прийде час і буде клич ми підемо єдиною родиною на ворога. До боротьби!До Києва! Всі на Майдан!» - переконаний свободівець Михайло Іваночко.

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»
Категорія: Новини | Переглядів: 477 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
11:57
 
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0