Понеділок, 29.04.2024, 16:17




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Серпень » 5 » Михайло Іваночко «Вже багато століть в нас один і той самий ворог – оскаженілий російський імперіалізм»
00:42
Михайло Іваночко «Вже багато століть в нас один і той самий ворог – оскаженілий російський імперіалізм»

Днями відбулась зустріч міського, селищних та сільських голів Надвірнянського району з головою РДА, свободівцем Михайлом Іваночком за участю  заступників, керівника апарату  та  військового комісара щодо роз’яснення актуальних питань проведення часткової мобілізації.

Перший заступник голови РДА, свободівець Андрій Крицький розпочав розмову з аналізу видачі повісток військовозобов’язаним по населених пунктах району, враховуючи дані, які повідомили селищні і сільські голови.

«Сьогодні, коли розпочалась третя хвиля часткової мобілізації, українські чоловіки знову повинні стати пліч-о-пліч на захист рідної землі. Адже саме мужнім та здоровим патріотам належить боронити державу. Може виникнути ситуація, коли Путін дасть команду своїй воєнщині перейти український кордон і буде відкрита військова агресія, ми всі повинні знати хто зможе боронити нашу країну, хто зможе зі зброєю в руках стати в  ряди українського спротиву, ми повинні знати на що розраховувати, хто і як повинен діяти. Для цього і прикликаємо чоловіків до військових комісаріаті для проходження медичної комісії та поновлення особистих облікових карток», - зазначив націоналіст.

В ході наради сільські та селищні голови задавали питання, які стосувалися часткової мобілізації. Військовий комісар дав роз’яснення на всі питання присутніх.

Голова райдержадміністрації Михайло Іваночко, виступаючи перед присутніми, провів паралелі між  часом руїни Гетьманщини і сьогоденням.

Свободівець зазначив: «В нас один і той самий ворог, як за часів Гетьманщини так і тепер. Історією доказано, що ніхто не заступиться за український народ, окрім нас самих. Прихованими ворогами України, п’ятою колоною Московщини 23 роки руйнувалась Українська держава, розвалювали та нищили українські збройні сили, інші силові структури, які відповідальні за безпеку держави. Тому нам необхідно акумулювати всі зусилля на вирішення внутрішніх міжусобиць і налагодити тісну, взаємну, конструктивну співпрацю на боротьбу з зовнішнім агресором».

Націоналіст коротко прокоментував ситуацію, яка склалася на сході держави та зауважив, що обов’язком кожного свідомого українця є захист кордонів своєї держави, протистояння терористичним проявам та сепаратистським течіям на сході. Цим зараз вправно маніпулює та розпалює військові протистояння кремлівські карлики.

«Саме в цей переломний момент нам потрібно дати можливість перепочинку та морально-психологічного відновлення для наших бійців, які вже тривалий час знаходяться на передовій. За рахунок прибуття нових мобілізованих сил відбудеться ротація, а бійцям буде надано можливість перепочити та отримати відпустки.

Ми з вами повинні пам’ятати: українські військові на Донбасі воюють не лише за Донеччину і Луганщину, вони боронять всю Україну! Тримаймось, об’єднуймось, забуваймо всі чвари, непорозуміння, політичні уподобання і допомагаймо одне одному. Тільки так ми переможемо і станемо потужною та вільної європейською країною», - переконаний Михайло Іваночко.

На зустрічі обговорили також питання підготовки до відзначення Дня Незалежності, стан благоустрою населених пунктів. Голова РДА просив голів територіальних громад провести роботу з підприємцями щодо дотримання розважальними закладами режиму роботи та обмеження звучання російських пісень.

«Ви самі надаєте допомогу українським військовикам, самі перевозили патріотів на євромайдан та допомагали майданівцям, то чому ж Ви пропагуєте російський товар у своїх бусах. Під російськими прапорами, з «колорадськими стрічками», під супровід російських пісень агенти кремля вбивають людей, нищать все українське і саму думку про Україну. Місцеві жителі сходу там навіть не мають змоги слухати українське радіо та дивитися українські телепередачі. Тому не варто уподібнюватися до них, включаючи в транспортних засобах російський шансон та попсу. Рекомендуємо Вам змінити репертуар пісень, які лунають в салоні та виключити з нього російськомовні пісні. В час військового протистояння з російським імперіалізмом повинні ефірний простір наповнювати українські пісні, патріотичні мотиви, які мають піднімати дух українців, консолідувати українську націю», - наголосив на завершення Михайло Іваночко.

Прес служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 484 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
16:17
 
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0