П'ятниця, 26.04.2024, 15:33




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Квітень » 7 » Микола Коханівський: Про «притрушених» регіоналок, опозицію і народне повстання
07:53
Микола Коханівський: Про «притрушених» регіоналок, опозицію і народне повстання

Прочитав заяву Юлії Тимошенко про те, що вона вибачається перед "пострадавшимі жєнщінамі”. Читаю, як Арсеній Яценюк вимагає знайти і покарати провокаторів. І в пам`яті чомусь спливають інші жінки та дівчата – дружини так званих «Васильківськіх «терористів»… Змарніла Аня Мосійчук, яка вже всі очі виплакала за свого Ігоря… Христина Бевз, яка день і ніч молить Бога за свого Сергія… Ганна Сінькова, яка три місяці відсиділа на Лук`янівці по політичній справі… Її мати Таня Близнюк… Мати Віталія Запорожця… Дружини, сестри,  матері катованих-мордованих "тризубівців” та "патріотівців”…

Більшість цих жінок продовжують боротися за Вільну Україну, допомагають, попри всі свої особисті страждання та муки, іншим політрепресованим. І ось саме їх ні пані Юля, ні пан Арсеній жодного разу не пожаліли й не звернулись зі словом підтримки до цих Українок.

З Юлією Володимирівною для мене все зрозуміло: навіщо ж їй комусь допомагати? "Страждальці” від режиму в Україні лише ВОНА та Луценко, всім  іншим живеться легко і радісно. Плюс до того ж ну як не підтримати "соціально близьких” постраждалих від «провокаторів» «жєнщін із ПР» . А й справді, що у пані Юлі спільного, приміром, з матір`ю Віталія Запорожця?

А ось з Арсенієм Петровичем все набагато цікавіше… Коли Арсеній Петрович заявляє про чергову "перемогу” опозиції, це ще півбіди. Принаймні, нікому не шкодить. А ось коли закликає до повстання та до революції – оце дивина! Арсенію Петровичу, схаменіться! Повстання та революція – це не "сєніни перемоги” і, тим більше, не притрушена снігом спідничка Горіної. Це стихія, яка стається раптово і несе з собою захоплення повстанцями адміністративних приміщень, жорсткі сутички з міліцією, часом публічні покарання політичних опонентів. Ви до цього закликаєте народ? Якщо так, то чого ж Ви злякались "притрушених” снігом жінок? Після "Всенародного Повстання” ці жінки все одно отримають довгі терміни, позаяк є представницями режиму внутрішньої окупації. Якщо ні, то як Ви бачите повстання і революцію?

Ось це і є докорінне питання  до всієї ОО. Якою буде революція? Що вона нам несе? І, головне, що буде ПІСЛЯ?

Пригадується головний посил Помаранчевої революції: "Бандитам – тюрми!”. Ющенко сказав неправду: бандити отримали посади, депутатські мандати, нагороди, зрештою – владу. Суспільний запит на рівність всіх перед законом нікуди не зник, навпаки, в часі  "покращення” тільки загострився. Безумовно, ОО прагне «ющенківської» революції. Але, на відміну від Ющенка, ОО не хоче відповідати на питання: «Хто сидітиме?», тому що якщо зараз сказати: «Ми посадимо злочинців», доведеться відповідати на наступне питання: ХТО конкретно посадить злочинців? Який такий суд? Печерський? Шевченківський? Конституційний? Немає відповіді…

Щоби посадити Ахмєтова, Пінчука, Азарова, потрібні якісь інші суди, тобто, треба ламати систему. А воно їм треба? Їм, тобто Сєні, Юлі, треба стати владою (хоча б ненадовго), а партію регіонів посунути в опозицію. Це ж так по-європейськи! Та й в разі чого буде кого звинувачувати.

А кому ж тюрми? Звісно, патріотам, бо ж так "антиконституційно” кидають у "жєнщін із ПР” снігом.

Я плювати хотів на Сєню, Юлю, на їхні "перемоги” та "всенародні повстання”! Одне мене турбує: що всі ці зрадники і угодовці мають ресурс та, не маючи ні бажання, ані хисту, шукають лише свого, задурюють людям голову та не дають розпочатися народному зриву.

Попри все я переконаний, що саме націоналісти розпочнуть і очолять майбутню революцію! Партійні націоналісти, чи позапартійні – питання поки що відкрите. Та я точно знаю, якою ця революція має бути! Я знаю, що має статися з бандитами! І я знаю, що буде ПІСЛЯ!

Ці знання не є секретом: ними жили, живуть і за цю Українську Правду борються мільйони «мертвих, живих і ненароджених»!


                                               Микола Коханівський

Категорія: Дописи | Переглядів: 699 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
15:33
 
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0