Неділя, 28.04.2024, 09:20




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Квітень » 9 » Місцевий бюджет поповнився нечуваною сумою - 20 тис грн. А розкрадаються мільярди.
01:45
Місцевий бюджет поповнився нечуваною сумою - 20 тис грн. А розкрадаються мільярди.


Значна частина вищих чиновників держави не тільки мільйонери, а й мільярдери. Країною керують найбагатші люди — це риса кланово-олігархічного суспільства.

Свого часу до влади в Україні, з одного боку, прийшла партійна, господарська, комсомольська номенклатура. З іншого — кримінальні елементи. Саме вони утворили «еліту» держави.

Ці кадри йдуть в органи влади, щоб примножити свої капітали.

У Конституції України записано, що в нас — соціальна держава. Насправді це не так. Багатії з правлячого класу платять значно менші податки, ніж бідні. Людина, яка отримує мінімальну заробітну плату, відраховує до бюджету 15 відсотків прибуткового податку. Мільйонер, який зарплати не отримує, бо не є найманим працівником, зі свого доходу від бізнесу платить країні лише 5 відсотків.

Тобто мільйонери й мільярдери платять податки втричі менші, ніж люди, які одержують мінімальну зарплату. А ті, хто мають багатомільйонні доходи від грошей на депозитах у банках, узагалі податків не платять. У жодній країні такого немає.

Через посилення соціальної нерівності суспільство деградує.

Кваліфіковані люди найманої праці не отримують нормального доходу.

Частина людей виїздить за кордон на заробітки і там, без сім’ї, без рідних вичищає європейців, щоб прогодувати дітей та батьків на Україні. І ті гроші, що переказані ними із-за кордону, працюють на українську економіку.

А тим чинушам, які розкрадають бюджет, доводять до крайнощів українців, завидки і вони вирішили накласти лапу і на заробітчанські статки.

Податки потрібно платити, але солідарно і справедливо. А пишатися тим, що зловили якогось дядька, що отримав кошти із-за кордону і не поділився з державою, м’яко кажучи не етично. Та ще й оприлюднювати такий «жарений» факт, що його здала власна дружина – це не що інше як деградація суспільства і повернення до совкового сексотства.

Багато зараз нам нав’язують  ностальгічну думку  за найкращими часоми совєтского союзу. Так от:  країна  перебуває у стадії дикого капіталізму, а совкова мораль повертається до часів Павліка Морозова.


А тепер те дикунство, що спонукало до цих роздумів.

5 квітня 2013 року газета «Народна воля» (ще недавно «Радянська Верховина») розмістила пафосний допис про досягнення податкової служби району, що дало змогу наповнити місцевий бюджет аж на 20 тис грн. Для порівняння – депутати Верховної ради  минулого скликання прийняли постанову про списання 24 мільярдів боргів  підприємств паливно-енергетичного комплексу перед державним бюджетом.

Торік громадянка України звернулась у ДПІ у Надвірнянському районі зі скаргою на дії свого чоловіка. Перебуваючи за кордоном на заробітках в Італії, жінка протягом 2004-2006 років переказувала на банківський рахунок чоловіка кошти від імені громадян Італії. Загалом сума подарунку в переказах – 18716 євро та 17675 доларів США. Конфлікт у сім`ї примусив дружині поскаржитись про те, що переказана сума коштів не оподаткована за кордоном. При нагадуванні працівниками податкової інспекції про необхідність задекларувати доходи, чоловік не зголошувався.

Проведена податківцями перевірка та отримана інформація з банківських установ підтвердили факти, викладені у скарзі про отримання коштів із-за кордону.

За її наслідками громадянину доведеться сплатити до місцевого бюджету 20 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб, а через небажання добровільно задекларувати доходи ще й штраф 5 тис. грн.

           Богдан НАГОРНЯК,  заступник начальника ДПІ у Надвірнянському районі.

Категорія: Новини | Переглядів: 539 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
09:20
 
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0